u tele 2 ducanu (vjerojatno nekom partneru, nisam siguran kojem) sam uzeo LG GW 300, zelio bih na njega staviti vip karticu, vecinom zbog mobilnog interneta, ali me, prije toga zanima ova smiley tarifa, zbog besplatnih poruka i 3GB internet prometa, koliko se naplacuje i kako to funkcionira?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kratko i jasno, to je uračunato u tarifu i MUKTE, kako funkcionira; pa šalješ opet MUKTE poruke i surfaš i downloudash 3 GB MUKTE prometa!!!!
JEL SADA JASMO PRIKA, HAHAHAHAHAHA, UŽIVAJ I SAMO PERI!!!!
u tele 2 ducanu (vjerojatno nekom partneru, nisam siguran kojem) sam uzeo LG GW 300, zelio bih na njega staviti vip karticu, vecinom zbog mobilnog interneta, ali me, prije toga zanima ova smiley tarifa, zbog besplatnih poruka i 3GB internet prometa, koliko se naplacuje i kako to funkcionira?
Besplatni SMS prema svim mrežama
150 MB podatkovnog prometa mjesečno
Pozivi 0,89 kn/ min prema svim mrežama
Sve to uz nadoplatu od 100kn.
1. Ukoliko je nova SIM kartica, najprije je aktivirati pozivom
2. Aktivirati tarifu slanjem SMS poruke sadržaja SMILEY na broj 888.
3. Nadoplatiti račun bonom od minimalno 100 kuna
Slanje SMS poruke na broj 888 naplaćuje se kao redovan SMS u trenutno aktivnoj tarifi. Nadoplatom računa bonom od minimalno 100 kuna ostvaruje se pravo na besplatne SMS poruke i podatkovni promet.
Pravo na besplatne SMS poruke i podatkovni promet moguće je ostvariti samo navedenim redoslijedom i načinom aktivacije.
Nakon svake nadoplate računa bonom od minimalno 100 kn, produljuje se pravo na korištenje besplatnih SMS poruka i podatkovnog prometa na sljedećih 30 dana.
Prva aktivacija tarife u mjesecu se ne naplaćuje, a svaka sljedeća se naplaćuje 20 kuna.
Ne kužim baš najbolje pitanje, Kupiš bon od 100kn i pošalješ sms za tu tarifu.
a poruku nemogu poslat bez da nadoplatim racun, posto mi je istekao
a poruku nemogu poslat bez da nadoplatim racun, posto mi je istekao
da, tako piše, nazovi SZK pa ih pitaj.