Hoće li Vip dekodirat mobitel nakon jedne godine otkad je kupljen ako je kupljen u Atelu a prima samo Vip kartice?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da hoće, samo ti to oni masno naplate, mislim 500+ kn.
Ne smiju ništa naplatiti, po novom zakonu od nove godine, svi mobiteli ako su kupljeni na pretplatu, nakon isteka ugovora od 24 mjeseca operater je dužan otključati uređaj, a ako je kupljen mobitel u paketu (na bonove) moraju ga otključati nakon 12 mjeseci, uz prikaz računa gdje je uređaj kupljen.
imam iphone 4 T-mobile, sad već preko godinu dana (garancija istekla) pa me zanima da li mi oni mogu otključat besplatno mobitel da ide na sve mreže?
Tnx!
imam iphone 4 T-mobile, sad već preko godinu dana (garancija istekla) pa me zanima da li mi oni mogu otključat besplatno mobitel da ide na sve mreže?
Tnx!
Da, ako je ugovor istekao.
Smiju (budu zaključani) ali imaš pravo tražiti da ti otključaju nakon 24mj, tj isteka ugovora.
mozes i prije zatraziti da ti otkljucaju uredaj pod uvjetom da raskines pretplatu i platis penale. nakon tog cina, kod pise da si isplatio vrijednost mobitela i bez problema ti moraju dati kod za otkljucavanje (bar je kod mene bilo tako).