Da li netko koristi njihov flip cover?
Imali tko kakvo iskustvo?
Da li netko koristi njihov flip cover?
Imali tko kakvo iskustvo?
op3t ili nokia sto treba da izadje, ako bude slicne cijene, jedan od ta dva ja vjerovatno uzimam, al 90% sam siguran da cu one plus 3t uzeti, preorder vjerovatno
Obzirom da je meni dosao za 6 dana meni ovo zvuci kao vrlo nepodnosljivo...doduse ja sam sa Honorbuy uzeo.
To me niti najmanje nije briga, zivim u velikom gradu sa LTE mrezom, izvan grada boravim mozda sve skupa 3% vremena godisnje pa se to malo zadovoljim sa 3G (frekvencije) i punim ga isto kao i vi...imao punjac nastavak ili ne...koga briga ako se mob puni 70% u svega pola sata...sve ostalo je potpuno identicno...ajde nije oznaka ista...moj je A3000, a vas A3003...totalno nebitno.
Ono sto je meni bitno je da taj mob radi vrhunski...usudio bih se reci da je ovo do sada najbolje korisnicko iskustvo koje sam dozivio do sada...imao sam nekoliko generacija iPhonea, Galaxy S serije (S3, S4, S6 i S7E i zena trenutno ima S7, a imala je prije S6E, a prije njega Nexus 5), jedan Galaxy Note (Note 3), LG G3 i LG G4 tako da nisam dosao sa nekog slabijeg uredjaja.
Od svih ovih gore nabrojanih jedino je zenin Nexus 5 tako lijepo radio.
Koju aplikaciju koristite za kameru (slike) posto ova glavna i nije nesto pogotovo nocu. Za video koristim Cinema 4k i puno vise detalja izvuce od default aplikacije.
Koju aplikaciju koristite za kameru (slike) posto ova glavna i nije nesto pogotovo nocu. Za video koristim Cinema 4k i puno vise detalja izvuce od default aplikacije.
Ja koristim default camera app.
Nije stvar u samoj app koliko u automatici, a automatika radi na skoro svakoj app isto.
Znaci ti kada fotkas nocnu fotku automatika ce podesiti ISO na 9600 (kao u mojem primjeru dolje) sto je za tako mali senzor jako puno i rezultira sa puno digitalnog šuma, ali ako znas nesto o fotografiji i kako ona funkcionira za par sec u manualnim postavkama stavis ISO na 400, brzinu zatvaraca na 1/3 sec kao ja na ovom primjeru slike dolje i dobijes neusporedivo kvalitetniju fotku.
Ovo dolje je samo mali crop slike.
Kao sto vidis razlika je preocita i ne mozes reci da defaultna "nije nesto"...imas na predhodnim stranicama mojih primjera fotki i sve su fotkane sa default camera app...neka moja iskustva na automatici su da je ISO do 3200 jakooo dobar, ali sve preko toga...jednostavno treba koristiti manual mode.
Od ostalih kamera app meni je dosta dobra Footej Camera.
Narucio bih OP3, pa me zanima samo jel se placa carina?
499 USD? - Je li tko kupovao preko njih? Da li zaista bude USD ili €?
499 USD? - Je li tko kupovao preko njih? Da li zaista bude USD ili €?
bolje ti je kupit sa službene stranice, najviše zbog garancije, jer nešto sam prije pročitao da je netko imao problema sa ostvarivanjem garancije preko službene stranice i službenog suporta, zato jer je mobitel kupio preko 3rd party stranice, tj van službene
najbolje kupit sa službene i bok, makar i platiš više, ali znaš da nema problema onda sa ostvarivanjem garancije
ako sam u krivu neka me netko ispravi
Da li netko ima info kada bi ih opet trebalo biti na skladištu? Tjedan ili mjesec dana. :D
Da li netko ima info kada bi ih opet trebalo biti na skladištu? Tjedan ili mjesec dana. :D
nemreš to znat, more doć sutra, more za dva tjedna
ali vjerujem da bude ubrzo to bilo
Jos jedna fotka, auto mode, point and shot...ISO 1000, a šuma nigdje. :)
Sve me nesto strah da ne useru kameru na ovom nadolazecem T modelu jer ova je zaista vrhunska.
Kad je danas predstavljanje OP3T?
Ekipa, trebam hitan odgovor :D
Uzeo bi polovni oneplus 3, zanima me da li je u slučaju reklamacije meni potreban pristup računu od osobe koja ga je kupila ili mi je dovoljan samo račun?
Hvala!
Zašto njih ne pitaš i napišeš tu...
pozdrav ekipa, jel netko zna koliko kosta shipmant (planiram uzet masku i staklo curved pa me zanima)
edit, vidio sad 9€ na checkoutu (jel zna neko masku tipa ove official carbon ali da ne kosta ko suvo zlato?)
evo stigao OP3 i samo da podijelim info o povijesti narudzbe:
10.11. placeno u 13:00
estimated dispatch 14NOV
estimated delivery 17NOV
11.11.praznik u Poljskoj
12. i 13.11. vikend
14.11. dobio "High five" mail u 17:30 i nakon toga zatrazio tracking number
15.11. DHL-om dostavljen u 16:10 u Poljsku gdje inace zivim
e sad idem negdje naci stari post, ako se dobro sjecam trebao bi ga updejtad i onda napraviti factory reset
Ekipa, trebam hitan odgovor :D
Uzeo bi polovni oneplus 3, zanima me da li je u slučaju reklamacije meni potreban pristup računu od osobe koja ga je kupila ili mi je dovoljan samo račun?
Hvala!
Nije potreban pristup racunu, uglavnom je dovoljan broj narudzbe. Racun se inace ne dobija uz mobitel. Znaci ukoliko je mob kupljen priko njihove stranice garancija ide preko broja narudzbe.
OP3T je definitivno jedan kompletan fon za duze vrijeme.
3t je marginalna nadogradnja trojke sa malo večom baterijom i malo boljim kamerama, pogotovo na prednjoj (sa 8mpx na 16mpx)
iskreno, ne vidim razlog zašto su 3t bacali van, bolje im je da se drže jednog poštenog mobitela na godinu i bok
a i koliko vidim još uvijek imaju grbu zbog kamere na poleđini, jer je 3t samo unutra minimalno promijenjen
nikad neću razumijet to da ako se tako što ne može izbjeć, sa malo debljim uređajem da se grba kamere poravna, i to onda donosi i veču bateriju koju bi svi širokih ruku prihvatili, vjerujem da bi stala i 4000mah baterija na neki način, samo je potrebno malo to sve posložiti unutra
vidit ćemo što će bit sa 1+4
ako ne bude prije 1+3t na kvadrat
Sa Spigen maskom je ta kamera taman poravnata pa nema rupe tamo gdje je kamera i meni osobno ljepse izgleda.
Ionako ga nikada ne mislim nositi bez zastite da bi mi to smetalo.
osobno ne volim previše maskice na mobitelu najviše zbog toga jer dodatno podebljaju mobitel i čine ga večim
uvijek imam barem jednu gumenu kod sebe, da imam opciju ako idem nekamo gdje bi mi mogla trebat, ali 95% vremena mi je mob bez maskice
jbg osobna stvar