OnePlus 3

poruka: 1.964
|
čitano: 403.901
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
OnePlus 3

Da li netko koristi njihov flip cover?

Imali tko kakvo iskustvo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: OnePlus 3
Istice mi ugovor za par dana i nemam namjeru produzivat nego na bonbon i kupit mob i stvarno gledam 1+3 otkad je izasao super mi je mob..samo se sad pitam dal da nezurim jos s kupovinom posto je xiaomi neki dan izbacio mix i isto je super mob pa me sad kopka jel bolje sacekat i vidit sta ce najavit ostali za nagodinu... u biti se nadam 1+4 s onakvim zaslonom... sta mislite ima li sta od toga?
VenAtoR#2231
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Za sad ne
16 godina
OnePlus 3

op3t ili nokia sto treba da izadje, ako bude slicne cijene, jedan od ta dva ja vjerovatno uzimam, al 90% sam siguran da cu one plus 3t uzeti, preorder vjerovatno

0 0 hvala 0
11 godina
PC - stručnjak kaže...
16.10. je narucen i placen, danas stigo. Eto 6 dana manje od punih mjesec dana.
Kak su ga poslali 2 dana je trebalo da dode UPS-om, tocnije doma mi ga Overseas dopeljo.
Sve u svemu podnosljivo cekanje.

Obzirom da je meni dosao za 6 dana meni ovo zvuci kao vrlo nepodnosljivo...doduse ja sam sa Honorbuy uzeo.

13 godina
neaktivan
Al ti nemas EU varijantu A3003? I punjac ti je kineski sa prelazom? Tvoj je A3000?
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
11 godina
PC - stručnjak kaže...
Al ti nemas EU varijantu A3003? I punjac ti je kineski sa prelazom? Tvoj je A3000?

To me niti najmanje nije briga, zivim u velikom gradu sa LTE mrezom, izvan grada boravim mozda sve skupa 3% vremena godisnje pa se to malo zadovoljim sa 3G (frekvencije) i punim ga isto kao i vi...imao punjac nastavak ili ne...koga briga ako se mob puni 70% u svega pola sata...sve ostalo je potpuno identicno...ajde nije oznaka ista...moj je A3000, a vas A3003...totalno nebitno. 

Ono sto je meni bitno je da taj mob radi vrhunski...usudio bih se reci da je ovo do sada najbolje korisnicko iskustvo koje sam dozivio do sada...imao sam nekoliko generacija iPhonea, Galaxy S serije (S3, S4, S6 i S7E i zena trenutno ima S7, a imala je prije S6E, a prije njega Nexus 5), jedan Galaxy Note (Note 3), LG G3 i LG G4 tako da nisam dosao sa nekog slabijeg uredjaja. 

Od svih ovih gore nabrojanih jedino je zenin Nexus 5 tako lijepo radio.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2016 0:18 (ocean77).
10 godina
protjeran
OnePlus 3

Koju aplikaciju koristite za kameru (slike) posto ova glavna i nije nesto pogotovo nocu. Za video koristim Cinema 4k i puno vise detalja izvuce od default aplikacije.

0 0 hvala 0
11 godina
Ivo Robić kaže...

Koju aplikaciju koristite za kameru (slike) posto ova glavna i nije nesto pogotovo nocu. Za video koristim Cinema 4k i puno vise detalja izvuce od default aplikacije.

Ja koristim default camera app.

Nije stvar u samoj app koliko u automatici, a automatika radi na skoro svakoj app isto.

Znaci ti kada fotkas nocnu fotku automatika ce podesiti ISO na 9600 (kao u mojem primjeru dolje) sto je za tako mali senzor jako puno i rezultira sa puno digitalnog šuma, ali ako znas nesto o fotografiji i kako ona funkcionira za par sec u manualnim postavkama stavis ISO na 400, brzinu zatvaraca na 1/3 sec kao ja na ovom primjeru slike dolje i dobijes neusporedivo kvalitetniju fotku.

Ovo dolje je samo mali crop slike.

Kao sto vidis razlika je preocita i ne mozes reci da defaultna "nije nesto"...imas na predhodnim stranicama mojih primjera fotki i sve su fotkane sa default camera app...neka moja iskustva na automatici su da je ISO do 3200 jakooo dobar, ali sve preko toga...jednostavno treba koristiti manual mode.

Od ostalih kamera app meni je dosta dobra Footej Camera.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2016 15:36 (ocean77).
15 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Kupio sam OP 3 i zaista bih ga preporučio svima.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hmm ima ko problem s weather widgetima?
Niti jeda se ne azurira. Stavio sam u postavkama baterije da neoptimizira taj app i nista sve po starom.
Promijenio louncher u google now i radi, sad stavio asus zenui louncher jer tog volim i s njim radi, ali sa stock nece i nece.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
8 godina
neaktivan
OnePlus 3

Narucio bih OP3, pa me zanima samo jel se placa carina? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

499 USD? - Je li tko kupovao preko njih? Da li zaista bude USD ili €?

15 godina
hrabri zec kaže...

499 USD? - Je li tko kupovao preko njih? Da li zaista bude USD ili €?

bolje ti je kupit sa službene stranice, najviše zbog garancije, jer nešto sam prije pročitao da je netko imao problema sa ostvarivanjem garancije preko službene stranice i službenog suporta, zato jer je mobitel kupio preko 3rd party stranice, tj van službene

najbolje kupit sa službene i bok, makar i platiš više, ali znaš da nema problema onda sa ostvarivanjem garancije

ako sam u krivu neka me netko ispravi 

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
16 godina
neaktivan
OnePlus 3

Da li netko ima info kada bi ih opet trebalo biti na skladištu? Tjedan ili mjesec dana. :D

0 0 hvala 0
15 godina
NoOne1 kaže...

Da li netko ima info kada bi ih opet trebalo biti na skladištu? Tjedan ili mjesec dana. :D

nemreš to znat, more doć sutra, more za dva tjedna

ali vjerujem da bude ubrzo to bilo

11 godina
OnePlus 3

https://flic.kr/p/EBrmht

Jos jedna fotka, auto mode, point and shot...ISO 1000, a šuma nigdje. :)

Sve me nesto strah da ne useru kameru na ovom nadolazecem T modelu jer ova je zaista vrhunska.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 13:17 (ocean77).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kad je danas predstavljanje OP3T?

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2016 7:28 (orke).

0 0 hvala 0
16 godina
Mislim za nekih 9h sudeci po njihovom twitteru

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OnePlus 3

Ekipa, trebam hitan odgovor :D

Uzeo bi polovni oneplus 3, zanima me da li je u slučaju reklamacije meni potreban pristup računu od osobe koja ga je kupila ili mi je dovoljan samo račun?

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2016 12:22 (NoOne1).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
OnePlus 3

Zašto njih ne pitaš i napišeš tu...

0 0 hvala 0
16 godina
OnePlus 3

pozdrav ekipa, jel netko zna koliko kosta shipmant (planiram uzet masku i staklo curved pa me zanima)

edit, vidio sad 9€ na checkoutu (jel zna neko masku tipa ove official carbon ali da ne kosta ko suvo zlato?)

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2016 15:14 (LUNAT1C).

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
OnePlus 3

evo stigao OP3 i samo da podijelim info o povijesti narudzbe:

10.11. placeno u 13:00

estimated dispatch 14NOV

estimated delivery 17NOV

11.11.praznik u Poljskoj

12. i 13.11. vikend

14.11. dobio "High five" mail u 17:30 i nakon toga zatrazio tracking number

15.11. DHL-om dostavljen u 16:10 u Poljsku gdje inace zivim

e sad idem negdje naci stari post, ako se dobro sjecam trebao bi ga updejtad i onda napraviti factory reset

0 0 hvala 0
16 godina
NoOne1 kaže...

Ekipa, trebam hitan odgovor :D

Uzeo bi polovni oneplus 3, zanima me da li je u slučaju reklamacije meni potreban pristup računu od osobe koja ga je kupila ili mi je dovoljan samo račun?

Hvala!

Nije potreban pristup racunu, uglavnom je dovoljan broj narudzbe. Racun se inace ne dobija uz mobitel. Znaci ukoliko je mob kupljen priko njihove stranice garancija ide preko broja narudzbe. 

15 godina
neaktivan
OnePlus 3
OP3T

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
OnePlus 3

OP3T je definitivno jedan kompletan fon za duze vrijeme.

1 0 hvala 0
15 godina
OnePlus 3

3t je marginalna nadogradnja trojke sa malo večom baterijom i malo boljim kamerama, pogotovo na prednjoj (sa 8mpx na 16mpx)

iskreno, ne vidim razlog zašto su 3t bacali van, bolje im je da se drže jednog poštenog mobitela na godinu i bok

a i koliko vidim još uvijek imaju grbu zbog kamere na poleđini, jer je 3t samo unutra minimalno promijenjen

nikad neću razumijet to da ako se tako što ne može izbjeć, sa malo debljim uređajem da se grba kamere poravna, i to onda donosi i veču bateriju koju bi svi širokih ruku prihvatili, vjerujem da bi stala i 4000mah baterija na neki način, samo je potrebno malo to sve posložiti unutra

vidit ćemo što će bit sa 1+4

ako ne bude prije 1+3t na kvadrat

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
OnePlus 3

Sa Spigen maskom je ta kamera taman poravnata pa nema rupe tamo gdje je kamera i meni osobno ljepse izgleda.

Ionako ga nikada ne mislim nositi bez zastite da bi mi to smetalo.

3 0 hvala 0
15 godina
OnePlus 3

osobno ne volim previše maskice na mobitelu najviše zbog toga jer dodatno podebljaju mobitel i čine ga večim

uvijek imam barem jednu gumenu kod sebe, da imam opciju ako idem nekamo gdje bi mi mogla trebat, ali 95% vremena mi je mob bez maskice

jbg osobna stvar

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice