Nokia x6 problem

poruka: 19
|
čitano: 4.141
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Nokia x6 problem

jučer sam dobio mob i sve dobro do danas...kad neke aplikacije idem otvarat...ili stisnem samo da izađe iz menija ili tako slično MOBITEL ZAŠTEKA....pri paljenju isto imam problema...šta da radim?

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nokia x6 problem
gjurki kaže...

jučer sam dobio mob i sve dobro do danas...kad neke aplikacije idem otvarat...ili stisnem samo da izađe iz menija ili tako slično MOBITEL ZAŠTEKA....pri paljenju isto imam problema...šta da radim?

hard reset/update software

Jahao sam pješice.
15 godina
Nokia x6 problem

imam taj mobitel i katastrofa je, ako nisi skinuo foliju, vrati ga u kutiju i rješi ga se i kupi neki mobitel s androidom, ja sam već popi**** s svojim :(

edit: isto šteka svako malo, a da uđem u nešto treba vise od 10-15 sekundi, a nekad zna i zablokirati.. imam osjecaj da cu preći na HTC

R@$h0@YeaH
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.11.2010 16:28 (Rasho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
gjurki kaže...

Sjedi i plači ako nema službenog update-a. Sljedeći put uzmi Sony Ericsson.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
15 godina
protjeran
Nokia x6 problem

ma probo sam hard reset opet niš..jel moguće da garmin xt mu smeta?...jedan prijatelj je reko da će mi stavit neki zamjenski software koji bi to trebo popravit..e sad nadam se da oće-..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gjurki kaže...

ma probo sam hard reset opet niš..jel moguće da garmin xt mu smeta?...jedan prijatelj je reko da će mi stavit neki zamjenski software koji bi to trebo popravit..e sad nadam se da oće-..

Sa tim "zamjenskim"  firmware-om odnosno CrackedFW-om ces izgubiti garanciju, ali mislim da bi to moglo rijesiti tvoj problem

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.11.2010 20:33 (Raptoxx).
15 godina
protjeran
Nokia x6 problem

mobitel sam i tako na crno kupio tako da nemam garanciju, osim kod ovog kod kog sam kupio mob...a i u nokia servisu bi mi ga samo resetali i opet nakon 2 dana bi mi srao...jel taj zamjenski firmware isti ko ovaj ili...daj malo pojasni ako možeš..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gjurki kaže...

mobitel sam i tako na crno kupio tako da nemam garanciju, osim kod ovog kod kog sam kupio mob...a i u nokia servisu bi mi ga samo resetali i opet nakon 2 dana bi mi srao...jel taj zamjenski firmware isti ko ovaj ili...daj malo pojasni ako možeš..

Zamjenski ili Coocked Firmware ti je firmware napravljen da bi mobitel dulje drzao , imao neke naprednije funkcije ili samo za koristenje nepotpisanih aplikacija ..

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!
15 godina
protjeran
Nokia x6 problem

ali izbornik i ovo ostalo sve ostaje isto??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gjurki kaže...

ali izbornik i ovo ostalo sve ostaje isto??

U vecini slucajeva  , mozda se sa kojim FWom doda neka ikona ili se ukloni ..

16 godina
neaktivan
Nokia x6 problem

Namjevaram kupiti ovaj mob.Zar je tolko los ?mislim na touch screen,i brzina rada?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
achtung kaže...

Namjevaram kupiti ovaj mob.Zar je tolko los ?mislim na touch screen,i brzina rada?

Moj kolega ima isti uredaj i mobitel ga odlicno sluzi ..

Nema trokiranja , mobitel odlicno odaziva na touch ..

Samo treba seriju pogoditi .

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.11.2010 22:10 (xXxBIMBOxXx).
15 godina
protjeran
Nokia x6 problem

meni prijateljica ima i njoj super radi...kaže da je najbolji mobitel kojeg je imala...meni je mobitel isto predobar osim šta me to zajebava..vjerujem da će me super služit kad stavim taj firmware

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Nokia x6 problem

nokia ima najbolje mobitele...samo moraš imat sreće da ubereš dobru seriju..:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nokia x6 problem

ma nema nikakvih serija, sve je to isto, svi imaju istu memoriju i isti procesor, te ni jedan mobitel ne radi kako bi trebao, a to sto ti neko kaze da uopce nije spor, nemoj zaboraviti ovu uzrecicu: "svako hvali svog konja" pa tako i oni svog.. ja ga imam, al trenutno neam novaca da kupim neki drugi..

R@$h0@YeaH
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.11.2010 16:45 (Rasho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Nokia x6 problem

meni je mobitel predobar...stvarno ima sve šta treba..nakon hard reseta mi više uopće ne šteka,samo zeza pri paljenju...tako da ga neću ni gasit...preporučujem ti da ga kupiš.:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nokia x6 problem

hh.. nek ti bude s srećom, imam ja njega.. ja sam ne zadovoljan.. ali meni su visoki kriteriji za ovakve mobitele.. ipak je to nokia i skupo je plaćena, ali trebali su u nju ubaciti neki jaci procesor i rame.. vjerovatno cu ici na CFW da vidim dal ce ista biti bolje :D

R@$h0@YeaH
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Nokia x6 problem

da jaci procesor svakako...720 bi bilo dosta...rađe si uzmi vivaz pro i na konju si..al mrvicu je skuplji...x6 ti je oko 1700 kn a ovaj ti je 2000 kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia x6 problem

Mislim ljudi , nije da ste prosli u {#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice