jučer sam dobio mob i sve dobro do danas...kad neke aplikacije idem otvarat...ili stisnem samo da izađe iz menija ili tako slično MOBITEL ZAŠTEKA....pri paljenju isto imam problema...šta da radim?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jučer sam dobio mob i sve dobro do danas...kad neke aplikacije idem otvarat...ili stisnem samo da izađe iz menija ili tako slično MOBITEL ZAŠTEKA....pri paljenju isto imam problema...šta da radim?
hard reset/update software
imam taj mobitel i katastrofa je, ako nisi skinuo foliju, vrati ga u kutiju i rješi ga se i kupi neki mobitel s androidom, ja sam već popi**** s svojim :(
edit: isto šteka svako malo, a da uđem u nešto treba vise od 10-15 sekundi, a nekad zna i zablokirati.. imam osjecaj da cu preći na HTC
Sjedi i plači ako nema službenog update-a. Sljedeći put uzmi Sony Ericsson.
ma probo sam hard reset opet niš..jel moguće da garmin xt mu smeta?...jedan prijatelj je reko da će mi stavit neki zamjenski software koji bi to trebo popravit..e sad nadam se da oće-..
ma probo sam hard reset opet niš..jel moguće da garmin xt mu smeta?...jedan prijatelj je reko da će mi stavit neki zamjenski software koji bi to trebo popravit..e sad nadam se da oće-..
Sa tim "zamjenskim" firmware-om odnosno CrackedFW-om ces izgubiti garanciju, ali mislim da bi to moglo rijesiti tvoj problem
mobitel sam i tako na crno kupio tako da nemam garanciju, osim kod ovog kod kog sam kupio mob...a i u nokia servisu bi mi ga samo resetali i opet nakon 2 dana bi mi srao...jel taj zamjenski firmware isti ko ovaj ili...daj malo pojasni ako možeš..
mobitel sam i tako na crno kupio tako da nemam garanciju, osim kod ovog kod kog sam kupio mob...a i u nokia servisu bi mi ga samo resetali i opet nakon 2 dana bi mi srao...jel taj zamjenski firmware isti ko ovaj ili...daj malo pojasni ako možeš..
Zamjenski ili Coocked Firmware ti je firmware napravljen da bi mobitel dulje drzao , imao neke naprednije funkcije ili samo za koristenje nepotpisanih aplikacija ..
ali izbornik i ovo ostalo sve ostaje isto??
ali izbornik i ovo ostalo sve ostaje isto??
U vecini slucajeva , mozda se sa kojim FWom doda neka ikona ili se ukloni ..
Namjevaram kupiti ovaj mob.Zar je tolko los ?mislim na touch screen,i brzina rada?
Namjevaram kupiti ovaj mob.Zar je tolko los ?mislim na touch screen,i brzina rada?
Moj kolega ima isti uredaj i mobitel ga odlicno sluzi ..
Nema trokiranja , mobitel odlicno odaziva na touch ..
Samo treba seriju pogoditi .
meni prijateljica ima i njoj super radi...kaže da je najbolji mobitel kojeg je imala...meni je mobitel isto predobar osim šta me to zajebava..vjerujem da će me super služit kad stavim taj firmware
nokia ima najbolje mobitele...samo moraš imat sreće da ubereš dobru seriju..:D
ma nema nikakvih serija, sve je to isto, svi imaju istu memoriju i isti procesor, te ni jedan mobitel ne radi kako bi trebao, a to sto ti neko kaze da uopce nije spor, nemoj zaboraviti ovu uzrecicu: "svako hvali svog konja" pa tako i oni svog.. ja ga imam, al trenutno neam novaca da kupim neki drugi..
meni je mobitel predobar...stvarno ima sve šta treba..nakon hard reseta mi više uopće ne šteka,samo zeza pri paljenju...tako da ga neću ni gasit...preporučujem ti da ga kupiš.:D
hh.. nek ti bude s srećom, imam ja njega.. ja sam ne zadovoljan.. ali meni su visoki kriteriji za ovakve mobitele.. ipak je to nokia i skupo je plaćena, ali trebali su u nju ubaciti neki jaci procesor i rame.. vjerovatno cu ici na CFW da vidim dal ce ista biti bolje :D
da jaci procesor svakako...720 bi bilo dosta...rađe si uzmi vivaz pro i na konju si..al mrvicu je skuplji...x6 ti je oko 1700 kn a ovaj ti je 2000 kn
Mislim ljudi , nije da ste prosli u