Nokia X3-02 vs Sony Ericsson Elm

poruka: 7
|
čitano: 3.060
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Vidim da su u t-com-u ponudili novi mobitel i to Nokiu X3-02. E sada me interesira vaše stručno mišljenje o aparatu, a i koja je bolja kupnja između Nokie X3-02 ili Sony Ericssona Elm ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Nokia X3-02 vs Sony Ericsson Elm
bodija kaže...

Vidim da su u t-com-u ponudili novi mobitel i to Nokiu X3-02. E sada me interesira vaše stručno mišljenje o aparatu, a i koja je bolja kupnja između Nokie X3-02 ili Sony Ericssona Elm ?

Toliko stručnjaka (pametnih,tehnološki obrazovanih) ljudi na forumu, pa da nitko nije sposoban dvije riječi napisati o tim mobitelima....

17 godina
neaktivan

Koliko vidim mobiteli su isti osim što Nokia ima touch ali nema gps.

Izaberi što ti je bitnije.

Anarchists of the world, unite!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

t-mobile u paketu elm-a ne daju usb kabel (meni osobno veliki minus), s druge strane uz njega ide bluetooth slušalica - malo sam ga isprobao i djelovao je usporeno, odlučio sam se za drugi mob (zbog nedostatka usb kabela prvenstveno, jer mi je smiješno više, stavljaju svoje konektore i škrtare na glupostima).. nokiu nisam isprobao, no imao sam prije sa istim os-om i bio zadovoljan..

Nobody expects the Spanish inquisition!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Danas bio u T-com da pogledam Nokiu x3-02 , ali je još nisu dobili. Što se tiče usporedbe ta dva moba stvarno neznam za koji se odlučiti iako mi se čini da je Elm nešto bolji.

NOKIA je bolja jer ima touch screen, jer ima simbian platformu i možda je nešto ljepša (neobična).

SONY ERICSSON ima bolju bateriju , ima a-gps , VGA video sa 25 FPS, led bljekalicu na kameri.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni za koji dan istice ugovor i isto tako sam gledao koji cu mobitel uzeti a da nemoram puno doplatiti i ja sam razgledao i na web sajtovima i na youtube snimke testiranja i Nokie X3-02 i Sony Ericsson Elm i cini mi se da Sony Ericsson Elm ima bolje karakteristike jedino sto nema touchscreen a sve ostalo mu je odlicno ali zavisi kako je tko navikao na koji telefon netko voli Nokiu a netko Sony Ericsson ali u svakom slucaju koji god telefon da uzmeš od ta dva neces pogrijesiti jer su na osnovu cijene i karakteristika odlicni. Ja cu najvjerovatnije uzeti Sony Ericsson Elm jer ja najviše koristim kameru za slikanje i snimanje a to je kod ovog modela super ako hoces otidji na sajt www.gsmarena.com tamo imas sve specifikacije telefona i slike iz vise kutova. Nadam se da ce ti to koliko toliko pomoci.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Razmislite da li vam je zbilja neophodan TS na 2,4" ekranu.

Iako inače preferiram Nokiu privlačniji mi je GPS.

Anarchists of the world, unite!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice