Nokia N97

poruka: 105
|
čitano: 29.177
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nokia N97
17 godina
Nokia N97

Zna li se barem otprilike kad bi se to cudo trebalo pojaviti u VIPu???

***** Maxxy *****
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nokia N97
Maxxy kaže...

Zna li se barem otprilike kad bi se to cudo trebalo pojaviti u VIPu???

Otprilike, u 8-9 mjesecu ove godine
17 godina
neaktivan
Nokia N97

najbolje čekati kad mobovi budu jaki ko kompovi pa kupuj! hehe XD

OS: Windows XP Professional Edition SP3,Windows 7 Ultimate Beta 1(Build 7000)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia N97

Sta ce prije doc u Vip ili T-mobile inace T-mobile je jeftiniji XDCool

0 0 hvala 0
17 godina

To za 8-9 mjesec je provjerena informacija ili samo nagadas? Ako ce im trebati toliko, onda nek ga ni ne nabavljaju...

***** Maxxy *****
17 godina
protjeran
Nokia N97

Fino, ali mu je i cijena paprena.

E7200,8800GT OC,EP35-DS3,4GB Ram,Soprano,VX450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Maxxy kaže...

To za 8-9 mjesec je provjerena informacija ili samo nagadas? Ako ce im trebati toliko, onda nek ga ni ne nabavljaju...

Samo nagadjam. Izlazi u 6. mjesecu, pa pretpostavljam da ce im trebati mjesec-dva da dodje kod nas. Mozda dodje i krajem sedmog ili u osmom
16 godina
neaktivan

Mislim da ce u Mobis prije stic kao i inaceCool

16 godina
Nokia N97

Ja rađe čekam N86

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ja sam malo skeptična što se tiče te cijene...

Vidjet ćemo, ako bude toliko, prodam sve svoje mobitele i što stignem da ju kupim...:)
17 godina

Ja je mislim kupiti kad dode u VIP, jer mi istice 2 god od kad sam uzeo N95. Cijena bi trebala biti u svakom slucaju povoljnija nego u Mobisu. Nekako u zadnje vrijeme mi se cini da VIP zaostaje u ponudi mobitela, pa ako ne odrade N97 u razumnom roku, mislim da cu otici na drugu mrezu. Ionako tu pretplatu placam bez veze, jer sam gotovo stalno vani. A roaming dere li ga dere...

***** Maxxy *****
16 godina
neaktivan
Nokia N97

ma nece bit skuplji od 4000 kunaaa....i to prwih par mjeseci kad izadje a onda ce mu padati cijenaaa.a onda ce doć do mene Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nokia N97

Evo ja se kladim da će mu početna cijena biti otprilike 5500 kuna.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nokia N97

prije 5500 nego 4000, ipak će to biti top model Nokije, a vrijeme će pokazati dali to zaslužuje il dal će biti

Poruka je uređivana zadnji put 01.01.2020. u 00:00 (HCSC).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
crash11 kaže...

Postoji N98 i N99 , ali N97 je bolja.

N98:

http://www.mobinice.com/phones/Nokia/N98

N99:

http://www.mobilewhack.com/nokia-n99-nseries-phone-photos/

Heh izgleda da ova N99 ima word u sebi Smijeh

Oba moba su fake, pa da mi neko nudi ovaj koncept nokie n99 i nokiu 3310, radije bi uzeo nokiu 3310, pogledajte kako je to neko samo ružno osmislio i još ga nije sram to davati na internet.Smijeh
16 godina
neaktivan
hare mn kaže...

ma nece bit skuplji od 4000 kunaaa....i to prwih par mjeseci kad izadje a onda ce mu padati cijenaaa.a onda ce doć do mene Smijeh

samo se ti tješi...

17 godina
Nokia N97

Mislim da ce biti 6000 kn ili vise, jer N96 je bila 6000 kn, a N97 je bolja od N96...

A sta mislite kolko ce N86 kostati?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam mislila da će Nokia 5800 biti skuplja pa nije, ne mora značiti...

Sada svi ciljaju na jeftiniju izradu mobitela kako bi se još bolje prodavali...

17 godina
neaktivan

Ovo je fenomenalan mob.

Sam ose nadam da na crno nebude iznad 2500 kn :).

17 godina
Nokia N97

bude, bude. Mislim da čak i oko 3500Kn na crno u početku. Dok se za godinu možda spusti i na 2500Kn, ako. Dok polovan svrenenom svakako.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kad će više doći ??? Cool Vidio sam da su stavili na nokinu stranicu http://www.nokia.com.hr/link?cid=PLAIN_TEXT_1268766

16 godina
neaktivan
macgyver kaže...

Mislim da ce biti 6000 kn ili vise, jer N96 je bila 6000 kn, a N97 je bolja od N96...

A sta mislite kolko ce N86 kostati?

Slažem se da će cijena biti 6000 kn kao i kod n96 i n95 kad su tek došle, jer cijena od 4000 kn bi bila glupa kad znamo da nokia n95 dođe 4200kn,a n96 5200kn.
A n86 će vjerojatno koštti koliko košta i n96 sad (5200kn) ,a n96 će malo pasti cijena.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2009 16:37 (nokia.fan).
17 godina
neaktivan
Nokia N97

Izašao je iscrpni video review od Phone Arene ->

Moram priznati da me malo razočarala brzina odaziva programa (posebno nakon gledanja prezentacije novog iPhone-a koji radi ultra fluidno), a i sam odaziv na dodir prsta. Iako mi trenutno izgleda da je to stvar softverske prirode.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Izašao je iscrpni video review od Phone Arene ->

Ovaj je iz STALKER-a! :)

A što se tiče teme, UI je grozan! Početni ekran izgleda zanimljivo, ali onda pojavi sva ona s60 neintuitivnost i totalan nered.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 0:57 (vjeko).
16 godina
neaktivan
Nokia N97

Puna recenzija na gsmarena.com... Na prve vijesti i slike i pomislio sam da ce biti "nesto" ali kasnije kako su curile informacije, i evo na kraju i finalni test mobitela, imam osjecaj da je N97 polu-krpanje rupe prije izlaska nove i jace N generacije, nesto slicno kao i N96... Nije mi jasno da li Nokia kao kompanija prati kretanja i novitete kod svojih rivala, najprije kod Samsunga, zar misle da ce se 97com nositi lako sa i8910 Omniom HD?! Sto se mene tice, tesko... Zar misle probiti se sa 5mpx kamerom? Standardnim video snimanjem? Sta onda nude, tastaturu? Ovakva "cigla" tesko da ce usreciti nekog, mene sigurno nece...

Šta se bijeli u gori zelenoj...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Irfan kaže...

Puna recenzija na gsmarena.com... Na prve vijesti i slike i pomislio sam da ce biti "nesto" ali kasnije kako su curile informacije, i evo na kraju i finalni test mobitela, imam osjecaj da je N97 polu-krpanje rupe prije izlaska nove i jace N generacije, nesto slicno kao i N96... Nije mi jasno da li Nokia kao kompanija prati kretanja i novitete kod svojih rivala, najprije kod Samsunga, zar misle da ce se 97com nositi lako sa i8910 Omniom HD?! Sto se mene tice, tesko... Zar misle probiti se sa 5mpx kamerom? Standardnim video snimanjem? Sta onda nude, tastaturu? Ovakva "cigla" tesko da ce usreciti nekog, mene sigurno nece...

A meni nije jasno da li Samsung kao firma prati kretanja i novitete kod svojih rivala što se tiče TRAJANJA BATERIJE!!!   Recimo, Jadne li baterije u tako moćnom mobitelu kao što je Samsung Innov8.... koliko li se samo korisnika žali, koliko ih samo želi prodati isti (googlajte si malo).

Nisam uopće uvjeren da tak neće biti i u Omnia HD, dapače, uvjeren sam da će biti vrlo slično.

O IPhoneu, treba li što govoriti, korisnici sretni ak im izdrži do kraja dana, pri tom mislim na Korisnici s velikim početnim slovom, kojima mobač služi, uz poslovne aktivnosti (mail korespodencija), i za:

surfanje, GPS navigiranje, igranje, slikanje, video-snimanje, slušanje glazbe i radija s RDSom (kao i FM emitiranje na frekvenciji radija u, recimo, autu dok putuješ na more...) itd.

Nokia N97, po svemu sudeći, nudi vrlo pristojnu autonomiju baterije za sve te "zadatke" Sto ljudi sto čudi, ali mene osobno STRAŠNO živcira ak moram ŠTEDJETI bateriju odričući se svega što su nakrcali u mob a ne možeš to i korisititi, ne barem jedan dan od ranog jutra do kasne noći...

17 godina
neaktivan
Nokia N97

taj n97 je shit mobitel los touch kontrole katastrofa treba ti stajlus itd uzas

You will never walk alone
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia N97

Nokia N97 u Mobisu (ovlašteni uvoznik) koštati će otp. 6000 kuna, zvao sam ih i kažu da stiže početkom 7 mjeseca. Ona N98 navodno nije fake vec se na njoj stvarno radi, a N99 i N100 koje mozete naći na Youtube su kineske izmišljotine, mada Nokia radi i na novom Internet Tabletu koji bi naslijedio N810 ali izgleda da će za razliku od prethodnika imati 3G pa će se moći koristiti i kao mobitel. Najavljuju i Nokia Netbook ali tko zna kada će to biti. Uzmete li u obzir da počinju suradnju sa Intelom, da je NokiaSiemens počela sa isporukom 4G opreme i izjave Nokia rukovodioca da razmišljaju o Linux platformi za buduće modele onda mislim da su mogući svakakvi modeli, a N97 je samo uvod. Evo nekih linkova

http://www.navigadget.com/index.php/2007/07/13/nokia-n98-with-gps-concept     N98

http://www.ubergizmo.com/15/archives/2007/03/nokia_n99_patent_revisit.html    i ovo je navodni N99 sa patentne skice, pomiće se u 3 smjera.

http://www.bug.hr/vijesti/nokia-priprema-netbook/97273.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nokia N97

Cnet review! Resistive TS!? Fail!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Slažem se sa dosta toga ali pusti Omniu, pogledaj ovo :