Zna li se barem otprilike kad bi se to cudo trebalo pojaviti u VIPu???
Zna li se barem otprilike kad bi se to cudo trebalo pojaviti u VIPu???
najbolje čekati kad mobovi budu jaki ko kompovi pa kupuj! hehe XD
Sta ce prije doc u Vip ili T-mobile inace T-mobile je jeftiniji XD
To za 8-9 mjesec je provjerena informacija ili samo nagadas? Ako ce im trebati toliko, onda nek ga ni ne nabavljaju...
Fino, ali mu je i cijena paprena.
To za 8-9 mjesec je provjerena informacija ili samo nagadas? Ako ce im trebati toliko, onda nek ga ni ne nabavljaju...
Mislim da ce u Mobis prije stic kao i inace
Ja rađe čekam N86
Vidjet ćemo, ako bude toliko, prodam sve svoje mobitele i što stignem da ju kupim...:)
Ja je mislim kupiti kad dode u VIP, jer mi istice 2 god od kad sam uzeo N95. Cijena bi trebala biti u svakom slucaju povoljnija nego u Mobisu. Nekako u zadnje vrijeme mi se cini da VIP zaostaje u ponudi mobitela, pa ako ne odrade N97 u razumnom roku, mislim da cu otici na drugu mrezu. Ionako tu pretplatu placam bez veze, jer sam gotovo stalno vani. A roaming dere li ga dere...
ma nece bit skuplji od 4000 kunaaa....i to prwih par mjeseci kad izadje a onda ce mu padati cijenaaa.a onda ce doć do mene
Evo ja se kladim da će mu početna cijena biti otprilike 5500 kuna.
prije 5500 nego 4000, ipak će to biti top model Nokije, a vrijeme će pokazati dali to zaslužuje il dal će biti
Postoji N98 i N99 , ali N97 je bolja.
N98:
http://www.mobinice.com/phones/Nokia/N98
N99:
http://www.mobilewhack.com/nokia-n99-nseries-phone-photos/
Heh izgleda da ova N99 ima word u sebi

ma nece bit skuplji od 4000 kunaaa....i to prwih par mjeseci kad izadje a onda ce mu padati cijenaaa.a onda ce doć do mene
Mislim da ce biti 6000 kn ili vise, jer N96 je bila 6000 kn, a N97 je bolja od N96...
A sta mislite kolko ce N86 kostati?
Ja sam mislila da će Nokia 5800 biti skuplja pa nije, ne mora značiti...
Sada svi ciljaju na jeftiniju izradu mobitela kako bi se još bolje prodavali...
Ovo je fenomenalan mob.
Sam ose nadam da na crno nebude iznad 2500 kn :).
bude, bude. Mislim da čak i oko 3500Kn na crno u početku. Dok se za godinu možda spusti i na 2500Kn, ako. Dok polovan svrenenom svakako.
Kad će više doći ??? Vidio sam da su stavili na nokinu stranicu http://www.nokia.com.hr/link?cid=PLAIN_TEXT_1268766
Mislim da ce biti 6000 kn ili vise, jer N96 je bila 6000 kn, a N97 je bolja od N96...
A sta mislite kolko ce N86 kostati?
Izašao je iscrpni video review od Phone Arene ->
Moram priznati da me malo razočarala brzina odaziva programa (posebno nakon gledanja prezentacije novog iPhone-a koji radi ultra fluidno), a i sam odaziv na dodir prsta. Iako mi trenutno izgleda da je to stvar softverske prirode.
Puna recenzija na gsmarena.com... Na prve vijesti i slike i pomislio sam da ce biti "nesto" ali kasnije kako su curile informacije, i evo na kraju i finalni test mobitela, imam osjecaj da je N97 polu-krpanje rupe prije izlaska nove i jace N generacije, nesto slicno kao i N96... Nije mi jasno da li Nokia kao kompanija prati kretanja i novitete kod svojih rivala, najprije kod Samsunga, zar misle da ce se 97com nositi lako sa i8910 Omniom HD?! Sto se mene tice, tesko... Zar misle probiti se sa 5mpx kamerom? Standardnim video snimanjem? Sta onda nude, tastaturu? Ovakva "cigla" tesko da ce usreciti nekog, mene sigurno nece...
Puna recenzija na gsmarena.com... Na prve vijesti i slike i pomislio sam da ce biti "nesto" ali kasnije kako su curile informacije, i evo na kraju i finalni test mobitela, imam osjecaj da je N97 polu-krpanje rupe prije izlaska nove i jace N generacije, nesto slicno kao i N96... Nije mi jasno da li Nokia kao kompanija prati kretanja i novitete kod svojih rivala, najprije kod Samsunga, zar misle da ce se 97com nositi lako sa i8910 Omniom HD?! Sto se mene tice, tesko... Zar misle probiti se sa 5mpx kamerom? Standardnim video snimanjem? Sta onda nude, tastaturu? Ovakva "cigla" tesko da ce usreciti nekog, mene sigurno nece...
A meni nije jasno da li Samsung kao firma prati kretanja i novitete kod svojih rivala što se tiče TRAJANJA BATERIJE!!! Recimo, Jadne li baterije u tako moćnom mobitelu kao što je Samsung Innov8.... koliko li se samo korisnika žali, koliko ih samo želi prodati isti (googlajte si malo).
Nisam uopće uvjeren da tak neće biti i u Omnia HD, dapače, uvjeren sam da će biti vrlo slično.
O IPhoneu, treba li što govoriti, korisnici sretni ak im izdrži do kraja dana, pri tom mislim na Korisnici s velikim početnim slovom, kojima mobač služi, uz poslovne aktivnosti (mail korespodencija), i za:
surfanje, GPS navigiranje, igranje, slikanje, video-snimanje, slušanje glazbe i radija s RDSom (kao i FM emitiranje na frekvenciji radija u, recimo, autu dok putuješ na more...) itd.
Nokia N97, po svemu sudeći, nudi vrlo pristojnu autonomiju baterije za sve te "zadatke" Sto ljudi sto čudi, ali mene osobno STRAŠNO živcira ak moram ŠTEDJETI bateriju odričući se svega što su nakrcali u mob a ne možeš to i korisititi, ne barem jedan dan od ranog jutra do kasne noći...
taj n97 je shit mobitel los touch kontrole katastrofa treba ti stajlus itd uzas
Nokia N97 u Mobisu (ovlašteni uvoznik) koštati će otp. 6000 kuna, zvao sam ih i kažu da stiže početkom 7 mjeseca. Ona N98 navodno nije fake vec se na njoj stvarno radi, a N99 i N100 koje mozete naći na Youtube su kineske izmišljotine, mada Nokia radi i na novom Internet Tabletu koji bi naslijedio N810 ali izgleda da će za razliku od prethodnika imati 3G pa će se moći koristiti i kao mobitel. Najavljuju i Nokia Netbook ali tko zna kada će to biti. Uzmete li u obzir da počinju suradnju sa Intelom, da je NokiaSiemens počela sa isporukom 4G opreme i izjave Nokia rukovodioca da razmišljaju o Linux platformi za buduće modele onda mislim da su mogući svakakvi modeli, a N97 je samo uvod. Evo nekih linkova
http://www.navigadget.com/index.php/2007/07/13/nokia-n98-with-gps-concept N98
http://www.ubergizmo.com/15/archives/2007/03/nokia_n99_patent_revisit.html i ovo je navodni N99 sa patentne skice, pomiće se u 3 smjera.
Cnet review! Resistive TS!? Fail!