ok sad sam zbunjen,naime uzeo san u pajde isprobat n97 a on mi je reka da je ona kopija
zaprepastio san se ali me nešto jakoooooo žulja,kako ću ja vidit je li ona stvarno fake,ispod baterije piše made in finland,piše njen nokia code,piše RM,model n97,kod za wlan modul,ali u softwareu pola stvari ne radi-vidi se da nije pravi symbian a kad se upali onaj menu
*#0000# piše nokia firmware....šta da radiin
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ok,bio san u vipa i mob je 100% kinez razotkrio ga je bar kod i pinovi za bateriju s krive strane,ali može li se ikako znači ikako(flash,mod) staviti symbian na njega ili tkao nešto...pls pomozite
Kratko i jasno ne. To je kineska kopija kao da stavljaš neku poznatu marku na sebe npr. lacoste i da to uspoređuješ s kineskom kopijom,normalno da je kopija puno loša,samo ima isti vanjski izgled.
a mora bit neka caka bar za slabiji symbian
a mora bit neka caka bar za slabiji symbian
A nemoš u slab hardware stavljat neki jaki OS, koda kažeš a ja bi stavio na komp od pred 20 godina windows 7. Ne ide, zato i košta mobitel 70% manje od originala.
a znam to,a bi li hard na primjer izdržao neki od dummy phonea os npr.-onakav ko što je u samsung stara jer sam upravo na youtubeu vidio jednz takvu
a znam to,a bi li hard na primjer izdržao neki od dummy phonea os npr.-onakav ko što je u samsung stara jer sam upravo na youtubeu vidio jednz takvu
A čuj probaj stavit pa vidi šta će bit, u pravilu bi trebao, ali te kinske kopije su tolko nekvalitetne da bok te pitaj šta su ugurali unutra.
znam da san dosadan ali molin vas znali iko slučajno neki program s kojom bih ovo čudo moga spojit na pc jer preko usb-a radi kao webcam,masovno spremanje i neki com port ili tako nešto
evo upravo san je rastavio i proc je ARMmt6225a