Nokia n97 kopija

poruka: 11
|
čitano: 4.037
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nokia n97 kopija

ok sad sam zbunjen,naime uzeo san u pajde isprobat n97 a on mi je reka da je ona kopija
zaprepastio san se ali me nešto jakoooooo žulja,kako ću ja vidit je li ona stvarno fake,ispod baterije piše made in finland,piše njen nokia code,piše RM,model n97,kod za wlan modul,ali u softwareu pola stvari ne radi-vidi se da nije pravi symbian a kad se upali onaj menu
*#0000# piše nokia firmware....šta da radiin 

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Nokia n97 kopija
Jednostavno, ako ti nakon pola sata korištenja dođe da ju baciš u zid od silnog štekanja onda sigurno imaš original :) Šalim se, pogledaj u opcijama od mobitela dal je original, ima razne licence upisane, veriziju symbiana..., a najjednostavnije možeš provjeriti tako da držiš tipku za ulaz u meni. Ako ti pokaže otvorene aplikacije onda ima multitasking i vjerojatno je original jer ove kineske kopije imaju neki očajan softver. Također, ako ima 32 GB interne memorije je original jer kopije dolaze s nekom mizernom internom memorijom. p.s. ako hoćeš original ja prodajem bijelu. info na PM poz.
Commodore 64 OC ~ 67, TV RIZ 15 cm upgrade to 15,5 cm - color
16 godina
neaktivan
Nokia n97 kopija

ok,bio san u vipa i mob je 100% kinez razotkrio ga je bar kod i pinovi za bateriju s krive strane,ali može li se ikako znači ikako(flash,mod) staviti symbian na njega ili tkao nešto...pls pomozite

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kratko i jasno ne. To je kineska kopija kao da stavljaš neku poznatu marku na sebe npr. lacoste i da to uspoređuješ s kineskom kopijom,normalno da je kopija puno loša,samo ima isti vanjski izgled.

Zagorje u srcu
16 godina
neaktivan
Nokia n97 kopija

a mora bit neka caka bar za slabiji symbian

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
veki je car kaže...

a mora bit neka caka bar za slabiji symbian

A nemoš u slab hardware stavljat neki jaki OS, koda kažeš a ja bi stavio na komp od pred 20 godina windows 7. Ne ide, zato i košta mobitel 70% manje od originala.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
16 godina
neaktivan
Nokia n97 kopija

a znam to,a bi li hard na primjer izdržao neki od dummy phonea os npr.-onakav ko što je u samsung stara jer sam upravo na youtubeu vidio jednz takvu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
veki je car kaže...

a znam to,a bi li hard na primjer izdržao neki od dummy phonea os npr.-onakav ko što je u samsung stara jer sam upravo na youtubeu vidio jednz takvu 

A čuj probaj stavit pa vidi šta će bit, u pravilu bi trebao, ali te kinske kopije su tolko nekvalitetne da bok te pitaj šta su ugurali unutra.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
16 godina
Nokia n97 kopija
Uz sve navedeno, originalna Nokia N97 nema slot za 2 SIM - a, a koliko sam gledao kopije )7ice na netu, sav kineski "junk" dolazi s 2 slota za SIM.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nokia n97 kopija
Ne možeš nikako, nemoj se ni truditi. Hardverska podloga je potpuno drukčija od one koju ima Nokija. Na tim kopijama se uglavnom radi o prastarom hardveru koji se muči i s tim dummy OS-om. Ako imaš priliku uvali to nekome za sto kuna i kupi neki original.
Commodore 64 OC ~ 67, TV RIZ 15 cm upgrade to 15,5 cm - color
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia n97 kopija

znam da san dosadan ali molin vas znali iko slučajno neki program s kojom bih ovo čudo moga spojit na pc jer preko usb-a radi kao webcam,masovno spremanje i neki com port ili tako nešto

evo upravo san je rastavio i proc je ARMmt6225a

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 19:00 (veki je car).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice