Nokia N96 GPS problem

poruka: 7
|
čitano: 3.298
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nokia N96 GPS problem

Molio bi da mi odgovorite ako ste imali peh sa N96-com kao ja da mi ne radi GPS. Probao sam sve moguće kombinacije od Garmina i sl. ali s nijednim mi ne očitava satelite,potpuno mrtav. Dali je netko imao sličan problem i kako ga je riješio? Po meni je očito kvar u samom mobu. Što Vi mislite da bi probao napravit kako bi to radilo?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nokia N96 GPS problem

Nitko ništa? Malo sam gledao po netu i našao kako se napravi hard reset. Dali mi možete barem reći hoće li mi ostat Garmin kad resetiram mob ili se sva instalacija  obriše?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia N96 GPS problem

software update cesto pomaze u tome...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nokia N96 GPS problem

Imam najnoviji software u njemu.

16 godina
neaktivan
Nokia N96 GPS problem

onda ti gps prijamnik ne radi.probaj servis.meni je bila ista fora s n95 i dali su mi novu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nokia N96 GPS problem

Poslao sam ga na servis,mislim da je i kod mene isti slučaj.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Nokia N96 GPS problem

Pozdrav, ja imam N95 8GB isto sam imao problem sa hvatanjem satelita, baš u to vrijeme imao sam problem sa mikrofonom i skinem plastiku u donjem djelu mobitela ispod tipkovnice imaju dva vijka, na toj plastici je ugrađen mikrofon i GPS antena. Bilo je dosta prašine, ali na GPS anteni na kontaktnim limićima bilo je kao nekakva sol, to valjda bakar nešto ispušta iz sebe, uglavnom to sam očistio i sklopio, poslije toga satelite hvata odmah i ne gubi vezu sa satelitima u vožnji....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice