Nokia n95-pitanje

poruka: 5
|
čitano: 1.264
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nokia n95-pitanje

ovak, trazio sam po ovom forumu i nemogu nac odgovor na pitanje dali se na n95-ici moze maknut ovaj brzi menu, sto je na pozadini moba, igrao sam se na mobu dosta dugo i nisam nasao, a uzasno me zivcira!!!!  ako ima ko kakvu ideju,ili zna kako maknut hvala.....znam da je tema bezvezna,al eto, ako dobijem odgovor,pobrisat cu ju

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia n95-pitanje

Izbornik -> Alati -> Postavke -> Općenito -> Personalizacija -> Stanje Čekanja -> Aktivno čekanje -> Isključeno

Stvarno nemaš potrebe brisati temu, mogla bi još nekome pomoći.

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 13:52 (mata_87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nokia n95-pitanje

sad je oke, zahvaljuem puno, inace imam engl izbornik na mobu,pa nisam znao...

16 godina
neaktivan
Nokia n95-pitanje

opet pitanje, posto imam engl izbornik, gdje da idem da stavim postavke da mi dolaze izvjesca od poruka, jel to opce ima na n95?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nokia n95-pitanje

Naravno da ima ! Izvjesce ne dolazi kao nekada (sjecam se) klasicno dobijes ko poruku da je osoba primila poruku i tako to... ,vec kada osoba primi poruku na ekranu ti izleti mali prozorcic da je poruke isporucena xy osobi, i naravno postoji log gdje sve to mozes pratiti. Da bi ukljucio tu opciju, potrebno je otici u aplikaciju Messaging -> Options (rekli bi lijevi klik :) ) -> Settings -> Text Message tu imas opcije i ukljucis "Recive report "

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice