ovak, trazio sam po ovom forumu i nemogu nac odgovor na pitanje dali se na n95-ici moze maknut ovaj brzi menu, sto je na pozadini moba, igrao sam se na mobu dosta dugo i nisam nasao, a uzasno me zivcira!!!! ako ima ko kakvu ideju,ili zna kako maknut hvala.....znam da je tema bezvezna,al eto, ako dobijem odgovor,pobrisat cu ju
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Izbornik -> Alati -> Postavke -> Općenito -> Personalizacija -> Stanje Čekanja -> Aktivno čekanje -> Isključeno
Stvarno nemaš potrebe brisati temu, mogla bi još nekome pomoći.
sad je oke, zahvaljuem puno, inace imam engl izbornik na mobu,pa nisam znao...
opet pitanje, posto imam engl izbornik, gdje da idem da stavim postavke da mi dolaze izvjesca od poruka, jel to opce ima na n95?
Naravno da ima ! Izvjesce ne dolazi kao nekada (sjecam se) klasicno dobijes ko poruku da je osoba primila poruku i tako to... ,vec kada osoba primi poruku na ekranu ti izleti mali prozorcic da je poruke isporucena xy osobi, i naravno postoji log gdje sve to mozes pratiti. Da bi ukljucio tu opciju, potrebno je otici u aplikaciju Messaging -> Options (rekli bi lijevi klik :) ) -> Settings -> Text Message tu imas opcije i ukljucis "Recive report "