Jedino ima nekak oštre rubove :S...
Nokia Lumia 920 i 820
- poruka: 433
- |
- čitano: 148.619
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
At&t je najavio da će nove lumie doći i u plavoj (cyan) boji..
O D L I Č N O ! Pošto me jako zainteresirala ta Lumia, razmisljao sam o boji, ali nijedna boja mi nije lijepa osim ove.. a u pocetku je nisu najavili.. tako da.. pametan potez..
steta bi bilo ovako lijepu boju izbaciti.. jedva cekam izlazak i recenzije tih Nokia Lumia, da vidim dali je to povratak Nokie na veliku scenu.. + ako budu dobre recenzije nadam se nekoj povoljnoj ponudi u Tmobileu.. :D
nisu trebali, ja sam se već odavno za žutu odlučio, a sad sam u dvojbi... al ipak mislim da će biti žuta :)
http://blog.gsmarena.com/lumia-820-and-920-wireless-charging-accessories-pricing-revealed/
Objavljene cijene dodataka za nove Lumie:
1. The cover (radi se o maski za Lumia 820 koja omogućuje bežično punjenje) = €25
2. The wireless charging plate (bežičan punjač) =€68
3. The stand (bežičan punjač) = €87
4. The Fatboy pillow (bežičan punjač) = €100
Možda dobijete zlatnu pipu u paketu
Preskupo...
Izgleda da će dostupan u Njemačkoj biti tek 1. studenog.
http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_920_and_820_will_hit_germany_november_1__-news-4943.php
http://blog.gsmarena.com/lumia-820-and-920-wireless-charging-accessories-pricing-revealed/
Objavljene cijene dodataka za nove Lumie:
1. The cover (radi se o maski za Lumia 820 koja omogućuje bežično punjenje) = €25
2. The wireless charging plate (bežičan punjač) =€68
3. The stand (bežičan punjač) = €87
4. The Fatboy pillow (bežičan punjač) = €100
Možda dobijete zlatnu pipu u paketu
Preskupo...
Hahahaha.. vesele cijene... -.- ... ovo se neće prodavati tako puno.. četvrtinu mobitela das da bi kupio punjac za njega.. O.o .. ipak neću iskoristiti pogodnosti bezicnog punjenja.
ebay je tvoj prijatelj...
Ako netko želi čari wireless punjenja a Nokia dodaci su mu preskupi, može:
a) Kupiti wireless punjače od nekog drugog proizvođača jer će podržavati ''Qi'' standard
b) Možda napraviti sam punjač?
Što mislite koliko će koštati slabiji wp8 telefoni od Nokije, nešto kao lumia 710 za wp7?
Otprilike isto kao i 710, ali kako još nije ni najavljena, načekati ćeš se da dođe...
Ma mislim kupiti Lumiju 710, kontaktirao sam neke ljude, a frend mi govori da sačekam wp8, pa sad nezz, jeli wp8 toliko bolji od wp7 (te 7.8 verzije), tj. koje su sve prednosti? Pa sad nezz što bih, nisam neki zahtjevni korisnik, ali mi se svidjelo kako Lumije fluidno rade, i nije toliko "komplicirano" kao andoridu. Sad nezz isplati li se čekati a Lumiju 710 se može naći za 1100kn.
cijena ce past s vremenom.
razlika 7.8/8 ima, a koliko su bitne zavisi o korisniku
Ma mislim kupiti Lumiju 710, kontaktirao sam neke ljude, a frend mi govori da sačekam wp8, pa sad nezz, jeli wp8 toliko bolji od wp7 (te 7.8 verzije), tj. koje su sve prednosti? Pa sad nezz što bih, nisam neki zahtjevni korisnik, ali mi se svidjelo kako Lumije fluidno rade, i nije toliko "komplicirano" kao andoridu. Sad nezz isplati li se čekati a Lumiju 710 se može naći za 1100kn.
Pricekaj. WP8 je puno bolji. to ti ja preporucujem na osnovu koliko sam citao i istrazivao o WP7 i WP8..
Argumentiraj to malo..
jel ima kakvih novosti o novim Lumiama..koja preciznija cijena i datum :D
Dali ima nekakve naznake kada dolazi kod nas? Kada izlazi u susjednim zemljama (Italija, Austrija)
Ako se covijek odluci za kupovinu uredaja bez sima u stranstvu on ce najnormalnije raditi kod nas? (Blesavo pitanje al za svaki slucaj )
Malo sam istraživao po mobilnim operaterima u Austriji, Njemačkoj i Italiji. Jedini koji ima naznaku dolaska WP8 telefona je A1 sa Samsungom Ativ S. Trenutno su aktivne prednarudže, najviša cijena koju sam vidio je 449€. Vjerojatno će tako nekako koštati i Lumia 920, 50€ gore - dolje.
Lumie u Tmobileu očekuju početkom 2013.. znači negdje u prvom mjesecu.. danas su mi rekli ovi iz Tmobilea. ;)
... divno... ajde, barem ih nećemo iščekivati duže...
Lumie u Tmobileu očekuju početkom 2013.. znači negdje u prvom mjesecu.. danas su mi rekli ovi iz Tmobilea. ;)
Možda će vip imati ekskluzivu pa zato.... Nadam se.
pogledajte
http://www.njuskalo.hr/nokia-ostali/nokia-c7-dostava-cijela-rh-oglas-3839954
pitao sam na email dali imaju i 820 i odgovorili su da im stize u ponedjeljak i kostao bi 550 €...
sto mislite? :)
pogledajte
http://www.njuskalo.hr/nokia-ostali/nokia-c7-dostava-cijela-rh-oglas-3839954
pitao sam na email dali imaju i 820 i odgovorili su da im stize u ponedjeljak i kostao bi 550 €...
sto mislite? :)
Nije lose.. ali pricekaj malo nase mobilne operatere.. mozda bude koja akcija pa ga jeftinije uzmes.. ;)
preskupo, ali tako obicno bude u pocetku
mislim da ce za par mjeseci bit oko 3500-4000
sto je po meni za njuskalo previse
izlaze lagano reviewi za 920
uglavnom kamera, ekran i izrada 5+
tezina smeta ako si peško
wp je ok, par rjesivih mana, par ne (zasad)
preskupo, ali tako obicno bude u pocetku
mislim da ce za par mjeseci bit oko 3500-4000
sto je po meni za njuskalo previse
izlaze lagano reviewi za 920
uglavnom kamera, ekran i izrada 5+
tezina smeta ako si peško
Bože dragi, mogao si barem stavit link.
WP je Bog
gledao sam jucer ovaj video, tj seriju videa
pa ovi
smijesan mi je zakljucak ovog videa
ima i u pisanom obliku
uglavnom, mane su osim ocitog nedostatka aplikacija
multitasking koji radi kad se aplikacija nastavlja iz task managera
ali ne ako se ponovno pokrene
notifikacije jos uvijek ne rade najbolje
wifi ne ostaje upaljen kad se zakljuca (iako ima aplikacija za to)
U tmobileu če bit bezobrazno skup mobitel i još k tome početak 2013 booooooooooooooooo
Možda VIP ima ekskluzivu pa zato?
cijene u AT&T na ugovor
lumia 920 99 + wireless charging plate u svim bojama (i cyan)
lumia 820 49
htc 8x 8gb 99!!! 16gb 199!!!
cijene odlicne + punjac = divota
jedini problem sto nismo u USA