Nokia Lumia 820 crne fleke po ekranu

poruka: 10
|
čitano: 7.977
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

Lp, 

naime imam lumiu 820 staru 3 dana... primjetio sam da ima neke crne fleke (mrlje)  po ekranu. Medutim to samo primjecujem kad sam u mraku( povecam svjetlinu)  te je 

pozadina crne boje, odnosno crna slika tek su onda vidljite te crne fleke, al neznam kaj bi to moglo bit??

Mobitel mi nije padal, tek je star 3 dana. Primjetio sam to odmah 2. dan, no nisam znao kaj da radim. 

Ne da mi se to slat u servis jer sam onda opet bez moba...

Naime da su mrtvi pixeli il da je udaren il bilo kaj slicnog te crne mrlje bi se primjecivale na svakoj slici? 

Na tim mjestima di su fleke sve se normlano vidi .... 

Jel bi to mogao bit prljav ekran?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Daj to šalji na servis čim prije, sad si ti razmišljaš šta bi to moglo biti?

Da ti skratim priču, nije normalno imati crne fleke na mobitelu.

Ne dajem kolegama forumašima TU i TD.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Re: Nokia Lumia 820 crne fleke po ekranu
gin.tonic kaže...

Daj to šalji na servis čim prije, sad si ti razmišljaš šta bi to moglo biti?

Da ti skratim priču, nije normalno imati crne fleke na mobitelu.

Zvao sam servis. Reko mi lik da je to "normalno" za AMOLED ekrane,, da imaju te crne mrlje. On je sam rekao da on ima jednu u

sredini ekrana, a njegov frend po cijelom ekranu. Al samo na crnoj podlozi se to primjecuje...nit na jednoj drugoj boji il slici,  samo kad je 

crna podloga....

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 17:02 (Sandro HR Zagorje).
12 godina
To nazivaju tkz. feature Amoled ekrani.. Ako je u mraku na crnoj podlozi i pri jačem brightnessu to je onda feature AMOLED ekrana. Jednostavno su neki dijelovi ekrana tamniji od drugih, a netko ima točke/ mrlje
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Meni je isto tako na N8 oduvijek, vidi se samo kad je pozadina skroz crna i mrak, nije mi nikad smetalo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 17:36 (5220).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Takodjer na Galaxyu S3 LTE kad bi gledao crnu sliku u mraku, vidio bi te mrlje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Također imao na S3 a i na Omniji7..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ocito su to onda nazovimo to tako "mane" AMOLED ekrana ....

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 20:40 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Nokia Lumia 820 crne fleke po ekranu
Ma nosi ga na servis. Ja sam imao Lumiu 820 i bila je bez mrlji, bez grjeske. Nosi ga na servis jer su ti oni duzni dati ispravan mobitel. Te mrlje nisu normalne i oni to moraju rjesiti.
12 godina
Necu nista nosit.

Malo sam gledao slike kakvih sve crnih mrlja ima po AMOLED ekranima, od išaranih ekrana pa do 30-40 tocaka po cijelom ekranu.
Tako da moje 3-4 tocke su nula naspram ovih crta!! Procitao sam da ljudi koji su
nosili na servis mobitele zbog tih crnih mrlja, dobili su zamjesnki ekran koji je bio jos gori.
Ne da mi se zajebavat s tim. Ako posaljem mob zbog toga i stvarno ako dobijem jos gori ekran... ne hvala.
A da saljem svaki put mob na servis dok ne dobim ekran bez tocaka i mrlja? To moze trajat mjesecima, to si ne mogu priustit jer mi mob treba...

Isto tako sam procitao da stvarno rijetki su oni koji nemaju tih problema sa crtama/mrljama po AMOLED-u...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice