Nokia Lumia 610-pitanja i odgovori

poruka: 36
|
čitano: 32.095
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Pozdrav. Zanima me ima li tko Nokiu Lumiu 610 da napiše par komentara.Ja sam je naručio uz produženje ugovora pa mi svaki dan treba stići a imao sam je prilike koristiti i čini mi se jako dobar mobitel. Znam da ima samo 800mhz procesor i 256mb rama ali meni osobno neke aplikacije kao (angry birds.skype...) nisu bitne tako da mislim da je ovaj uređaj best buy za tu lovu koju sam ga dobio. Molim one koji imaju ovaj uređaj neka napišu nešto o njemu pa da razmjenimo mišljenja i pomognemo jedno drugom koliko možemo.

Hvala!

0 0 hvala 0
13 godina

Ako netko zna volio bi da mi kaže dali kod pisanja poruka na ovoj nokii postoji samo qwerty tipkovnica ili se može promjeniti na onu standardnu?

Hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

bok.izgleda da imamo isti problem.qwerty tipkovnica je izgleda jedina mogućnost pisanja poruka...nažalost

mene zanima jesi li ti uspio staviti svoju muziku za zvono kontakta?{#}

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Nokia Lumia 610-pitanja i odgovori

Nisam ja još ni dobio mobitel.U ponedjeljak sam produžio ugovor preko službe za korisnike te su mi rekli da će doći za 3-5 radnih dana.Sutra je 5 dan tako da čekam ali kolega mi ju je kupio pa sam malo gledao.Čitajući po forumima mislim da nemožeš staviti svoju muziku za zvono kontakata ili je moraš skratiti na nekih 40-ak sekundi.

Znači poruke samo qwerty a kakav ti je ukupan dojam?

Koliko je dugo već imaš i kakva ti je baterija i kamera?

16 godina

Ja imam 710 ali sve je to isto, mozes stavit svoju muziku za zvono, mora bit max 40 sekundi, nadi tutorial neki na netu, znam samo da je postupak jednostavan.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

imam je tek 2dana...ma mob odličan samo me malo muči ta tipkovnica{#}

kamera je ok...nema baš nekakve opcije za uređivanje slika ali sve se može nadograditi...

za bateriju neznam šta bi rekla...od prvog punjenja-prije dva dana-stalno nešto gledam, istraživam :) i došla je tek do pola...

znači da bi mogla proć 4-5dana bez punjenja

13 godina

A jel imaš flat opciju i ako imaš kakva ti je brzina spajanja na internet ako si probala?

Kako misliš nadogradit opcije za kameru? Ako budeš pokušavala nadograditi javi mi nakoji način si to napravila.

Hvala puno!

0 0 hvala 0
15 godina

Jel istina da ima samo 65000 boja?? Tako pise na http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_610-4576.php

Ako je to istina, mobitel onda i nije nesto.

Barcelona FC
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 17:57 (x18x05x).
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Ja imam 710 ali sve je to isto, mozes stavit svoju muziku za zvono, mora bit max 40 sekundi, nadi tutorial neki na netu, znam samo da je postupak jednostavan.

Mozes stavit bilo koju muziku i sa neogranicenim vremenom za zvono tako da

instaliras aplikaciju Ringtones+Music u kojoj imas opciju za povezat se sa svojim Skydriveom.

U Skydrive folder nabubaj muziku i u tom programu se povezi sa Skydrivom, skini te pjesme i u sekciji download na popisu pjesam mozes odabrat

da ti ta pjesma bude zvono poziva

15 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Jel istina da ima samo 65000 boja??

Tako piše i na phoneareni:

http://www.phonearena.com/phones/Nokia-Lumia-610_id6931

13 godina

Je istina je! Ima samo 65k boja. Mobitel je super.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bok,

imam jedno brzo pitanje to je bolje uzeti

nokia lumia 610 ( 300 kn )

samsung galaxy mini 2 ( 8  ) 

za produljenje ugovora, koliko sam vidio + za nokiu naspram samsunga ( veći ekran, veća memorija 8 GB naspram 4 GB, bolja kamera, LED flash, video 30 fps naspram 25 fps ) - ( samo 65k zaslon naspram samsung 256k, RAM 256MB naspram 512 MB samsung, os win phone 7.5 naspram android )

Mobitel bi koristio najviše za brzo slikanje dok nemam fotić kod sebe, tel i sms i nešto laganih jednostavnih programa ništa posebno po meni nokia bolja... 

p.s.: neka mi netko na brzinu odgovori jer otac ide sutra to srediti!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Definitivno Nokiu, Galaxy Mini 2 je low end Android telefon, a poznato je da na takvim uredjajima Android zapinje.

http://isvijet.com.hr

3 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

p.s.: neka mi netko na brzinu odgovori jer otac ide sutra to srediti!!!!

Da, nokia je bolji izbor.

15 godina
neaktivan

ako bude sve kako treba onda uzimam nokiu

hvala Vam još jednom na odgovorima 

lp

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Pozdrav!

Evo već nekih tjedan dana imam ovaj mob i mogu reći da sam prezadovoljan.Mobitel je ful brz,nema zastajkivanja,kamera solidna a najveća prednost ovog mobitela je BATERIJA. Baterija je vrhunska,prvo punjenje trajala je 3 puna dana uz ful korištenje. Kome ne treba skype te angry birds ovaj uređaj je fenomenalan.

0 0 hvala 0
14 godina

Postoji li način da se ona jailbreaka? Jer su dosta skupe neke aplikacije i igre(40-60kn),i kako da joj produljim vjek trajanja baterije? Danas mi je ovo drugi put da je na punjaču(ispod 50% je pala baterija) upaljen mi je wifi,mail,facebook i to je to.Znam da to guta bateriju al zar toliko puno?

edit

Dali ima ta nokia mogučnost da se preko 3.5 bananice spoji na tv? Imam doma od 5800xm taj kabl pa me zanima dali se to može?

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 16:53 (kruskar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Dali zna ko način na koji se može slat glazba i slike? i isto tako primati?

Edit: Vidio sam da je zasada nemoguče preko bluetootha slat i primat glazbu i video,to je jedina stavka koja mi se nesviđa na tom mobitelu,ostalo sve 5.

p.s I dali zna neko zašto mi se disconecta wifi kad zaključam mob i nediram ga 2-3 minute? To je odkako sam napravio update na 7.10.8773.98

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 18:36 (kruskar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Morao sam napraviti i treći post da se neko smisli odgovoriti!

Zanima me još kako da imam na facebook chatu znak mobitela ako sam preko njega prijavljen?
Meni je konstantno zelena točkica(online) a ja želim umjesto te točkice imati mobitel,na iPhoneu tako imam no na lumiji nemam,pa ako netko zna kako da to napravim neka kaže,isto tako i za WiFi dok mi je mob zaključan i nije na punjaču meni se WiFi disconecta a kada je na punjaču onda je konstantno spojen,a ja želim dok je bez punjača da je konstantno spojen.

ovako je sada ovako je sada
ovako želim ovako želim
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ono je nažalost propalo, sljedeći dan otac otišao ali fora u tome što su podigi za 1200 kn banda

nego sad je 1000 kn za nokiu lumia 610, i 700 kn za samusng galaxy mini 2

što je bolje uzeti da li vrijedi nokia tih para za samsung ne vjerujem da vrijedi baš 700 kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

što je bolje uzeti da li vrijedi nokia tih para za samsung ne vjerujem da vrijedi baš 700 kn

Ne znam gdje kupuješ (koja pretplata?) ali zašto ne pogledaš kolika je cijena lumiji 710..

Ne odgovaram na pp: Kako dobiti više fps-a, u cod-u, cs-u, kako igrati gta online itd.. :P
15 godina
neaktivan

t mobile extra total + tarifa S, nemaju 710 ponuda im je živa katastrofa jedino ta da mobitela do 1000 kn su ajmo reć prihvatljiva

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

Mobitel bi koristio najviše za brzo slikanje dok nemam fotić kod sebe, tel i sms i nešto laganih jednostavnih programa ništa posebno po meni nokia bolja... 

Mini 2, nema "neku" kameru, nemaš flash, face detection, autofocus itd.. tako da nokia je bolji izbor. 

Ne odgovaram na pp: Kako dobiti više fps-a, u cod-u, cs-u, kako igrati gta online itd.. :P
15 godina
neaktivan

znači nokia je još uvijek bolji izbor za te pare, ok onda je uzimam ako opet ne zeznu sa cijenom za dan dva

hvala na odg

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da, nema ništa bolje za tu cijenu. :)

12 godina
neaktivan

Molio bi nekoga za malu pomoć oko sljedećeg:

• da li postoji mogućnost brzog biranja na lumiji 610 onako kako je to kod starih telefona sa pravom tipkovnicom moguće, a i nekih smarth phona putem virtualne tipkovnice, ono stisneš broj 2 i držiš i zove dodijeljeni broj ? navika staraca pa da vidim može li !
  • primjetio sam da sa bluetooth-om nešto ne štima,već je to ranije u nekom postu spomenuto, ne može se povezati ni na jedan telefon koji sam probao (jedan je nokia 2710 ??? a drugi HTC desire) tako da ne mogu prebaciti recimo slike na taj način, dok je adress book sa nokie 2710 prebacio, znači povezao se u tom slučaju, ali kasnije više nikako za slike ? ima li rješenje ili neki poseban postupak koji propuštam ?

0 0 hvala 0
14 godina
idi mi dođi mi kaže...

Molio bi nekoga za malu pomoć oko sljedećeg:

• da li postoji mogućnost brzog biranja na lumiji 610 onako kako je to kod starih telefona sa pravom tipkovnicom moguće, a i nekih smarth phona putem virtualne tipkovnice, ono stisneš broj 2 i držiš i zove dodijeljeni broj ? navika staraca pa da vidim može li !
  • primjetio sam da sa bluetooth-om nešto ne štima,već je to ranije u nekom postu spomenuto, ne može se povezati ni na jedan telefon koji sam probao (jedan je nokia 2710 ??? a drugi HTC desire) tako da ne mogu prebaciti recimo slike na taj način, dok je adress book sa nokie 2710 prebacio, znači povezao se u tom slučaju, ali kasnije više nikako za slike ? ima li rješenje ili neki poseban postupak koji propuštam ?

Slike i takve stvari je nemoguče preko bluetootha na lumijama prebacivati.Možda će biti moguće s novom nadogradnjom na WP 7.8

15 godina
odjavljen

Kakva su općenito iskustva sa tom Lumiom? Mogu je uz produženje dobiti za 300 kn, Skype, mail?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

a kako naci to da instaliram molim te help

12 godina
neaktivan
Kule_zg kaže...
mar123 kaže...

Mozes stavit bilo koju muziku i sa neogranicenim vremenom za zvono tako da

instaliras aplikaciju Ringtones+Music u kojoj imas opciju za povezat se sa svojim Skydriveom.

U Skydrive folder nabubaj muziku i u tom programu se povezi sa Skydrivom, skini te pjesme i u sekciji download na popisu pjesam mozes odabrat

da ti ta pjesma bude zvono poziva

gdje naci to da instaliram molim te pomoc

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice