Ajd objasi tu šta te zanima pa možeš pivo poštom poslat
Haha, a ne mogu, htio sam usporedno stavit do Moto G :)
Pa odi do dućana. Ja se ne sjećam kad sam zadnjim put bio u nekom u kojem nema mobitele za isprobavanje. Možda nađeš Lumiu 520
Pa odi do dućana. Ja se ne sjećam kad sam zadnjim put bio u nekom u kojem nema mobitele za isprobavanje. Možda nađeš Lumiu 520
A nije to ono sta ocu, zato sam bas trazio nekog odavde... znam ja sve da ima ;)
Ovaj tjedan namjeravam uzeti Lumiu 520, vidio sam da su cijene oko 900-1000kn.
Do sada nisam imao smartphone, pa mislim da bi ovaj bio dobar za početak. Jel ima nešto bolje za tu cijenu?
Nemam micro SIM, pa me zanima dali se izrada za već postoječi broj naplaćuje?
U extreme digitalu je cijena 899kn, kolko sam gledo nema nigdje jeftinije. Jedino što se mora čekati 2-4 radna dana, a to mi nije problem.
Ja sam curi nabavio novu lumiu 520 za 900kn i ostao iznenaden kako mobitel leti, u nekim situacijama brzi i od mog G2... Ima i vrlo dobru 5MP kameru, jedino sto fali jest bljeskalica, da ima bljeskalicu i da se zastitno staklo lakse cisti,bio bi to savrsen mali smartphone... 512MB RAM-a mu nije neka mana, jer kao sto rekoh, mob jednostavno leti...
Mobitel je definitivni best buy. Ono što mene muči je unlock - kako se to radi sa WP uređajima?
Okanite se Lumie 520 on je prošlost, za 970kn na mobicity.co.uk imate novu lumiu 525 dakle nasljednika. BTW to je cjena s dostavom
Mobitel je definitivni best buy. Ono što mene muči je unlock - kako se to radi sa WP uređajima?
Ovdje imaš sve što te zanima.
Okanite se Lumie 520 on je prošlost, za 970kn na mobicity.co.uk imate novu lumiu 525 dakle nasljednika. BTW to je cjena s dostavom
I što ima drugačije 525 od 520 osim Scratch-resistant glass.
Da ima bar digitalnu stabilizaciju fotografija, onda bi nešto i vrijedilo, no ovako ....
Razlika je samo u 1gb rama i glatkom poklopcu odozada. Zasad 1g rama koriste samo par igrica koje sa plačaju iako postoje verzije istih za uređaje s 512mb rama.
A gle kod nas je 520 cca 1000kn a vani je lumia 525 970kn s dostavom. Pa valjda je onda logično uzeti noviji uređaj s više rama i još ponekom razlikom
A gle kod nas je 520 cca 1000kn a vani je lumia 525 970kn s dostavom. Pa valjda je onda logično uzeti noviji uređaj s više rama i još ponekom razlikom
ovdi kod lumie 520 imas garanciju kod nas, a na 525 imas EU garanciju i potencijalnu zajebanciju,dugo cekanje i dodatni trosak dostave,ukoliko ti nest ode na mobu,dakle tih 30kn vise manje je zanemarivo...I BTW,nije 1000kn,vec 900kn...
to sam i ja mislio da e neki virus il tako nesto pa sam ga vratio na tvornicke postavke....i opet iman isti problem...znaci do moba je ? A nista ide na reklamaciju.... :)
Nokia Lumia 520 ili Samsung galaxy trend plus?
Mob cu koristit za slusanje muzike,slikavanje,eventualno koju igru.. help
dakle, moja lumia 520 mi je upala u more...
nije dugo bila unutra, automatski sam sve povadila vani i sad stoji u rizi.
ima li joj spasa?
dakle, moja lumia 520 mi je upala u more...
nije dugo bila unutra, automatski sam sve povadila vani i sad stoji u rizi.
ima li joj spasa?
I ? Što je na kraju bilo ? Imam i ja 520 pa me baš zanima.
pogodi...
pogodi...
Zašto se bojiš reći !?
Izbaci to iz sebe.
Inače, suosjećam s tobom, no, imao sam u životu i strašnijih situacija, i gle čuda, ljudsko biće sve to prebrodi.
Proći će i tebe taj udes odn. stres.
Pozdrav svima,
imam lumiu 520 već mjesec dana i iznimno sam zadovoljan, ali imam problem sa MP3 pjesmama (ne koristim SD kartice nego direktno memoriju telefona).
Kada preko USB kabela prebacim MP3-ce na mobitel i kada ih otvorim na mobitelu, pjesme su duplicirane. Kada onu pjesmu viška idem obrisati, to uspijem ali onda ni originalna ne radi.
Koristim aplikaciju za glazbu koja je došla sa mobitelom. Zanima me jel ima neko rješenje, a da ne moram istu pjesmu dva puta preslušati?
Preporučio bih ti da ipak kupiš bar 8 GB memorijsku karticu (nije skupa).
Vjerojatno ti se mp3 kolje s nekom aplikacijom na internoj memoriji.
Ne znam, prvi put čujem za tako nešto.
Sestri sam poklonio moj u 520-eticu i nema nikakvih problema s mp3 pjesmama, ali su sve na vanjskoj 8 GB memorijskoj kartici.
Pozz, kupio sam lumiu 520 i htio bi si promijenit tipkovnicu iz qwerty u azerty, ispregledo sam cijeli settings i nemogu naci, jel zna neko mozda dal je to moguce promjenti ili skinut s neta?
Pozz, kupio sam lumiu 520 i htio bi si promijenit tipkovnicu iz qwerty u azerty, ispregledo sam cijeli settings i nemogu naci, jel zna neko mozda dal je to moguce promjenti ili skinut s neta?
Nešto sam ti našao.
Pošto se ta vrsta tipkovnice koristi na francuskom, belgijskom govornom području.
My Windows is in french, and the original question was for a french usage, so I'll name the french commands. Go to "Panneau de configuration" (Configuration Panel). Horloge, langue et region (clock, language and region). In "Langues" select "Modifier les méthodes d'entree" (Language, Modify entry method). Select the language for which you want to change the keyboard layout, english in my case. Press option. In "Methodes d'entree" (Entry method), click "Ajouter une méthode d'entree" (Add an entry method). Select your favorite keyboard. You can then delete the original keyboard that was associated to the language.
c/p
EDIT;
A možda taj model Lumie nema mogući izbor druge tipkovnice.
Pokušaj prebaciti na francuski jezik pa onda potraži.
kad hocu da skinem neku aplikaciju iz prodavnice izbaci mi usluga nije dostupna zasto se to desava da li ste upuceni
Imas li MS acc?