Nokia Lumia 520

poruka: 160
|
čitano: 64.699
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Nokia Lumia 520
bik kaže...

Ajd objasi tu šta te zanima pa možeš pivo poštom poslat

Haha, a ne mogu, htio sam usporedno stavit do Moto G :)

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
14 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
bik kaže...

Pa odi do dućana. Ja se ne sjećam kad sam zadnjim put bio u nekom u kojem nema mobitele za isprobavanje. Možda nađeš Lumiu 520

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
13 godina
neaktivan
ROFLOLMAO kaže...
EchoOne kaže...
bik kaže...

Pa odi do dućana. Ja se ne sjećam kad sam zadnjim put bio u nekom u kojem nema mobitele za isprobavanje. Možda nađeš Lumiu 520

A nije to ono sta ocu, zato sam bas trazio nekog odavde... znam ja sve da ima ;)

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
15 godina
neaktivan
Nokia Lumia 520

Ovaj tjedan namjeravam uzeti Lumiu 520, vidio sam da su cijene oko 900-1000kn.

Do sada nisam imao smartphone, pa mislim da bi ovaj bio dobar za početak. Jel ima nešto bolje za tu cijenu?

Nemam micro SIM, pa me zanima dali se izrada za već postoječi broj naplaćuje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Cijena Lumie 520 u extreme digital je ako se ne varam 799kn, tako da to provjeri. Po meni nema nista bolje za tu cijenu a da radi kao 520. Ja sam bio vise puta u vipu i uvijek su mi besplatno zamjenili mini sim za micro sim.
Windows Phone FTW
15 godina
neaktivan
DommY kaže...
Cijena Lumie 520 u extreme digital je ako se ne varam 799kn, tako da to provjeri. Po meni nema nista bolje za tu cijenu a da radi kao 520. Ja sam bio vise puta u vipu i uvijek su mi besplatno zamjenili mini sim za micro sim.

U extreme digitalu je cijena 899kn, kolko sam gledo nema nigdje jeftinije. Jedino što se mora čekati 2-4 radna dana, a to mi nije problem.

15 godina
Onda je bila na akciji 799 valjda. Za te pare se isplati definitivno. Jeftinije bi mogao proci eventualno na njuskalu..
Windows Phone FTW
10 godina
neaktivan
Nokia Lumia 520

Ja sam curi nabavio novu lumiu 520 za 900kn i ostao iznenaden kako mobitel leti, u nekim situacijama brzi i od mog G2... Ima i vrlo dobru 5MP kameru, jedino sto fali jest bljeskalica, da ima bljeskalicu i da se zastitno staklo lakse cisti,bio bi to savrsen mali smartphone... 512MB RAM-a mu nije neka mana, jer kao sto rekoh, mob jednostavno leti...

1 0 hvala 0
16 godina
Nokia Lumia 520

Mobitel je definitivni best buy. Ono što mene muči je unlock - kako se to radi sa WP uređajima?

He who is brave is free.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nokia Lumia 520

Okanite se Lumie 520 on je prošlost, za 970kn na mobicity.co.uk imate novu lumiu 525 dakle nasljednika. BTW to je cjena s dostavom

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.4.2014 17:49 (peroko).
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
Dwyane Wade kaže...

Mobitel je definitivni best buy. Ono što mene muči je unlock - kako se to radi sa WP uređajima?

http://windowsphonehub.in/

Ovdje imaš sve što te zanima.

13 godina
protjeran
peroko kaže...

Okanite se Lumie 520 on je prošlost, za 970kn na mobicity.co.uk imate novu lumiu 525 dakle nasljednika. BTW to je cjena s dostavom

I što ima drugačije 525 od 520 osim Scratch-resistant glass.

Da ima bar digitalnu stabilizaciju fotografija, onda bi nešto i vrijedilo, no ovako ....

Greška Poštovani, proizvod koji tražite trenutno nije dostupan.
16 godina

Razlika je samo u 1gb rama i glatkom poklopcu odozada. Zasad 1g rama koriste samo par igrica koje sa plačaju iako postoje verzije istih za uređaje s 512mb rama.

14 godina
neaktivan
Nokia Lumia 520

A gle kod nas je 520 cca 1000kn a vani je lumia 525 970kn s dostavom. Pa valjda je onda logično uzeti noviji uređaj s više rama i još ponekom razlikom

Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
peroko kaže...

A gle kod nas je 520 cca 1000kn a vani je lumia 525 970kn s dostavom. Pa valjda je onda logično uzeti noviji uređaj s više rama i još ponekom razlikom

ovdi kod lumie 520 imas garanciju kod nas, a na 525 imas EU garanciju i potencijalnu zajebanciju,dugo cekanje i dodatni trosak dostave,ukoliko ti nest ode na mobu,dakle tih 30kn vise manje je zanemarivo...I BTW,nije 1000kn,vec 900kn...

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.4.2014 23:16 (mastermax).
10 godina
neaktivan
Nokia Lumia 520
Imam problem sa Lumiom 520, naime problem se javlja kod reprodukcije videa tj. videa na youtubeu i na twitchu mi blokavaju.Kad upalim video on bloka...zvuk ide al slika ne... Na pocetku mi se to nije desavalo...zna li netko u cemu je problem? Do aplikacija nije jer sam proba bar 3-4 od yt i twitcha svugdi isti problem.

0 0 hvala 0
15 godina
Moguce neki problem s fonom. Probaj reset.
Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
10 godina
neaktivan

to sam i ja mislio da e neki virus il tako nesto pa sam ga vratio na tvornicke postavke....i opet iman isti problem...znaci do moba je ? A nista ide na reklamaciju.... :)

10 godina
neaktivan
Nokia Lumia 520

Nokia Lumia 520 ili Samsung galaxy trend plus?
Mob cu koristit za slusanje muzike,slikavanje,eventualno koju igru.. help

Muce
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Nokia Lumia 520

dakle, moja lumia 520 mi je upala u more...

nije dugo bila unutra, automatski sam sve povadila vani i sad stoji u rizi.

ima li joj spasa?

{#}

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
lesomeso kaže...

dakle, moja lumia 520 mi je upala u more...

nije dugo bila unutra, automatski sam sve povadila vani i sad stoji u rizi.

ima li joj spasa?

{#}

I ? Što je na kraju bilo ? Imam i ja 520 pa me baš zanima. {#}

11 godina
neaktivan

pogodi... {#}

13 godina
protjeran
lesomeso kaže...

pogodi... {#}

Zašto se bojiš reći !?

Izbaci to iz sebe.

Inače, suosjećam s tobom, no, imao sam u životu i strašnijih situacija, i gle čuda, ljudsko biće sve to prebrodi.

Proći će i tebe taj udes {#} odn. stres.

15 godina
neaktivan
Nokia Lumia 520

Pozdrav svima,

imam lumiu 520 već mjesec dana i iznimno sam zadovoljan, ali imam problem sa MP3 pjesmama (ne koristim SD kartice nego direktno memoriju telefona).

Kada preko USB kabela prebacim MP3-ce na mobitel i kada ih otvorim na mobitelu, pjesme su duplicirane. Kada onu pjesmu viška idem obrisati, to uspijem ali onda ni originalna ne radi.

Koristim aplikaciju za glazbu koja je došla sa mobitelom. Zanima me jel ima neko rješenje, a da ne moram istu pjesmu dva puta preslušati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Nokia Lumia 520

Preporučio bih ti da ipak kupiš bar 8 GB memorijsku karticu (nije skupa).

Vjerojatno ti se mp3 kolje s nekom aplikacijom na internoj memoriji.

Ne znam, prvi put čujem za tako nešto.

Sestri sam poklonio moj u 520-eticu i nema nikakvih problema s mp3 pjesmama, ali su sve na vanjskoj 8 GB memorijskoj kartici.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2014 10:45 (Budokai).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nokia Lumia 520

Pozz, kupio sam lumiu 520 i htio bi si promijenit tipkovnicu iz qwerty u azerty, ispregledo sam cijeli settings i nemogu naci, jel zna neko mozda dal je to moguce promjenti ili skinut s neta?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
fornax9 kaže...

Pozz, kupio sam lumiu 520 i htio bi si promijenit tipkovnicu iz qwerty u azerty, ispregledo sam cijeli settings i nemogu naci, jel zna neko mozda dal je to moguce promjenti ili skinut s neta?

Nešto sam ti našao.

Pošto se ta vrsta tipkovnice koristi na francuskom, belgijskom govornom području.

My Windows is in french, and the original question was for a french usage, so I'll name the french commands. Go to "Panneau de configuration" (Configuration Panel). Horloge, langue et region (clock, language and region). In "Langues" select "Modifier les méthodes d'entree" (Language, Modify entry method). Select the language for which you want to change the keyboard layout, english in my case. Press option. In "Methodes d'entree" (Entry method), click "Ajouter une méthode d'entree" (Add an entry method). Select your favorite keyboard. You can then delete the original keyboard that was associated to the language.

c/p

EDIT;

A možda taj model Lumie nema mogući izbor druge tipkovnice.

Pokušaj prebaciti na francuski jezik pa onda potraži.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.6.2014 18:30 (Budokai).
10 godina
neaktivan

kad hocu da skinem neku aplikaciju iz prodavnice izbaci mi usluga nije dostupna zasto se to desava da li ste upuceni

16 godina
Nokia Lumia 520

Imas li MS acc?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice