Nokia e72 email problem

poruka: 13
|
čitano: 6.081
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
problem

Pozz ljudi, evo od danas sam vlasnik nokie e72 i imam jedan problem koji nikako nemogu rijesti. (ispricavam se ako je tema na krivom mjestu)

Naime nikako nemogu kreirati HOTMAIL racun preko mobitela...dakle, pokrenem čarobnjak za postavljanje emaila, spojim se preko WiFija, izaberem HOTMAIL kao spremnik, unesem adresu i password i onda me samo vrati na odabir spremnika (gmail, hotmail, yahoo....)

Pokusao sam nekoliko puta ponoviti istu radnju ali uvijek me vraća...stvarno neznam o cemu je problem pa ako je itko imao slican problem lijepo bih ga molio da mi pogne...puno hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: problem
dmaky08 kaže...

Pozz ljudi, evo od danas sam vlasnik nokie e72 i imam jedan problem koji nikako nemogu rijesti. (ispricavam se ako je tema na krivom mjestu)

Naime nikako nemogu kreirati HOTMAIL racun preko mobitela...dakle, pokrenem čarobnjak za postavljanje emaila, spojim se preko WiFija, izaberem HOTMAIL kao spremnik, unesem adresu i password i onda me samo vrati na odabir spremnika (gmail, hotmail, yahoo....)

Pokusao sam nekoliko puta ponoviti istu radnju ali uvijek me vraća...stvarno neznam o cemu je problem pa ako je itko imao slican problem lijepo bih ga molio da mi pogne...puno hvala

i kod mene isti taj problem :/ samo ja koristim @mail.com racun i ne može... izgleda da samo radi ako imaš gmail račun

14 godina
neaktivan

sta ozbiljno???

probao sam ja i gmail...al ni to mi nece prihvatit..neznam u cemu bi bio problem

15 godina
neaktivan
dmaky08 kaže...

sta ozbiljno???

probao sam ja i gmail...al ni to mi nece prihvatit..neznam u cemu bi bio problem

meni radi gmail adresa ali ovo ostalo nista :) kad provjeravam poštu idem preko Opere, sve ti je to isto... ;)

14 godina
neaktivan

ma znam da je otprilike isto, ali prije sam koristio n97 i tamo je radilo bez problema ...

14 godina
neaktivan
Nokia e72 email problem

mislim, valjda ima neko rjesenje ili objasnjenje  zasto to ne funkcionira..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Nokia e72 email problem

ili ocito nema :)

16 godina
neaktivan
Jesi li provjeravao da li ti je zadnja verzija mail klijenta na telefonu tj da li postoji update. Ja imam backup phone 6220c i dobio sam update za email app. Rade mi svi email accounti na gmailu, hotmailu i yahoou
14 godina
neaktivan

Evo upadateo sam njanoviju verziju mail klijenta i isto ne radi (i najnoviji softver je gore).

Malo sam prosurfao o vezi toga problema, i pise da bi prvi put trebalo kreirati mail preko data prijenosa a ne preko wifija.

Malo mi to sumnjivo zvući,a jos k tome nemam nikakv internetski paket pa me brine kolko ce me to kostati...

14 godina
Nokia e72 email problem

ja također imam hrpetinu problema vezanih uz email na ovom mobaču... Friško sam napravio hard reset na tvorničke postavke u nadi da će mi proraditi mailovi ali ništa od toga...

Dakle htio bih čitati Gmail poštu na mobitelu međutim ako napravim gmail account kroz onaj wizard na mobitelu stvar ne radi, ne stižu nikakvi mailovi. Piše Gmail Connected i Gmail updating kao da pokušava napraviti sinkronizaciju međutim nikakvi mailovi ne stižu na mobitel niti se direktoriji Inbox, Sent Items, Deleted Items sinkroniziraju sa googleom.

Sav software je up-to-date na mobitelu.

Bio bih vrlo zahvalan ako mi netko može napisati Ougoing mail server postavke za slanje mailova preko VIP-a da mogu upogoniti i koji POP account, da vidimo da li bar to radi...

0 0 hvala 1
14 godina

evo uspio sam nešto iskemijati... kod onog wizarda za novi mailbox nisam odabrao GMAIL, VIPnet ili recimo Mail for Exchange nego Other.. nakon toga ostavio sam mu krivu e-mail adresu (akdlj@asdf.afe) ali s ispravnom lozinkom... da sam ostavio točnu email adresu koja završava sa @gmail.com wizard bi se završio jer mu je dalje sve jasno... ako ostavim krivu adresu onda me pita da li je to IMAP, POP account ili neki treći... odaberem IMAP, podesim sve prema tablici sa ovog linka http://support.google.com/mail/bin/answer.py?hl=en&answer=78799 i onda stvar radi... jedino ne dobivam mail u nekakvom realnom vremenu nego kad dođe onaj sync interval koji se može podesiti za svaki mailbox... ista stvar je i za @ovi.com mailbox...
ako nađem vremena budem još danas isprobao POP account...

14 godina
neaktivan

hvala, probat ću nesto onda i ja iskemijat :))

14 godina
neaktivan
Nokia e72 email problem

R riješeno! Hvala :))

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice