Nokia C7-ne radi nokia maps

poruka: 4
|
čitano: 1.564
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nokia C7-ne radi nokia maps

Pozdrav imam navedenu nokiu i do neki dan mi je sve odlično radilo što se tiče nokia maps i super je navigacija radila a kad sam jutros pokušao da probam neće ništa,znači kad kliknem na ikonu maps ništa se ne dešava,probao sam vratiti na tvorničke postavke i opet isto u instaliranim programima sam pokušao obrisati ovi maps ali je nema a novu a ponovno preko ovi store ne mogu da je skinem jer kaže da je već instalirana,ne znam šta da više radim ako netko zna ili je imao sličan problem molim da javi,ostalo u mobitelu savršeno radi,pozdrav.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Nokia C7-ne radi nokia maps

Koju verziju imaš? Nokia Maps 3.8 je izašao iz Beta verzije i krenulo je sa OTA updejtovima pa provjeri pod SW update jel ti se pojavilo.

16 godina
neaktivan

ne nudi mi još taj updajt sačekaću koji dan ako bude onda ću ga riješiti ,hvala   za pomoć.

16 godina
neaktivan

Evo moj prijatelju našao sam neku verziju 3.08 beta i izgleda da će raditi ako ti naletiš na link od finalne verzije ako ti ne bude teško samo ga pošalji da skinem i još jednom hvala bitno je da radi to mi treba stalno sam na poslu koristio a sad kad je bilo crklo iz meni nepoznatog razloga bio sam se razočarao u nokiu koju imam od postanka mobitela i korištenja mobilnih telefona.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice