Nokia 5230 firmware

poruka: 8
|
čitano: 2.588
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Nokia 5230 firmware

naime htio bih updatat na nokia 5230 firmware ... Ali neznam kako da to napravim je ru paketu nisam dobio USB kabl da onaj ovi suit auto. skida firmware na mobitel ... Imam jedino blutut stik?! zna netko mozda , ideja kakva?! :S

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Nokia 5230 firmware

itko?!

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
15 godina
neaktivan
Nokia 5230 firmware

Utipkaj u mob *#0000# -opcije i potrazi nadogradnje ..

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!

0 0 hvala 0
16 godina

da ali to ima 140 MB a ja nemam toliko novaca na racunu :P ...

Ima druge opcije?!

15 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

da ali to ima 140 MB a ja nemam toliko novaca na racunu :P ...

Ima druge opcije?!

Kupi USB i furi ..

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!
16 godina
x360gamer kaže...

naime htio bih updatat na nokia 5230 firmware ... Ali neznam kako da to napravim je ru paketu nisam dobio USB kabl da onaj ovi suit auto. skida firmware na mobitel ... Imam jedino blutut stik?! zna netko mozda , ideja kakva?! :S

kupi kabel u chipoteci (USB to micro usb) za 18 kn ... skini nokia software update i update-aj si firmware!

16 godina

Hvala svima, a eto kupio orginalan nokia USB tako da nebi bilo zezancije, uglavnom updatano....Nego imam drui problem, bluetuth stik za PC mi nece raditi, pise da ga W7 ne prepoznaje pa nemogu poslati si neke teme na mobitel... E, sad ... a u koju mapu da poslajem preko USB jer u koju bilo pise da nemogu korsiti datoteku, a prije je islo blututem u poruke, i bez problema sam ju otvarao

14 godina
neaktivan

Meni > Programi > Ured > Upravitelj datotekama

Tu ti se otvara memorija telefona i eventualno kartica ako je imas pa mozes pregledavat foldere

Edit: a ja sam kripl extraordinaire jer nisam skuzio da je 11.1. nego sam procitao 11.11.

Epic fail za mene, woo {#}

Vi veri veniversum vivus vici
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 14:18 (Sunburn).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice