Nekoliko pitanja o HTC Hero-u

poruka: 7
|
čitano: 1.519
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Mislio sam si kupiti HTC hero s malom pretplatom koja ne ukljucuje internetski promet preko 3G mreze. Buduci da hero ima integrirane društvene mreze i vezan je uz internet, da li se on automatski spaja na internet preko 3G mreze cim se ga ukljuci (a to bi bilo papreno skupo bez odgovarajuce pretplate) ili se moze podesit da se spaja samo preko Wi-Fija? Isto tako bih molio ako neko ima neke primjedbe ili pohvale na hero da ih napise. Hvala

Bolje ispast glup nego iz autobusa

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Nekoliko pitanja o HTC Hero-u

ma ne sekiraj se za to... sve se moze preko wifi-a odraditi...

16 godina
neaktivan

Moze se prek Wi-Fija. Ali mene zanima da li se mob bez mog dopustenja staja na internet prek 3G mreze. Ako da, onda bi mi dosao jako velik racun.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nekoliko pitanja o HTC Hero-u

Sve se moze podesiti. Jednostavno izbrises pristupnu tacku i nema vise spajanja. Stavis widget na hhome screen i sam pali i gasis 3g itd. Ima mali milion nacina da to rijesis.

:)
16 godina
neaktivan

Izbrisi mu postavke od mobilnog interneta ako se vec bojis,mada nema razloga :)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hvala na odgovorima. Ako neko ima hero molio bih da napise svoje misljenje o njemu, kako je radit s tim mobom, da li preporuca neki bolji itd.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam jos jedno pitanje. HTC Hero dolazi sa Android 1.5. Cuo sam da je dostupna verzija 2.1 za upgradeat. Pise na sluzbenim stranicama da update izbrise sve aplikacije. Kad se mob kupi on dolazi sa nekim aplikacijama vec instaliranima. Da li se i te brisu ili samo one instalirane nakon kupnje?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice