Moultitouch za Sony Ericcsone X10 EXPERIA

poruka: 7
|
čitano: 1.079
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Dali je netko upoznat s zbivanjima vezanim za Experiu X10

dali se toliko zeljeni moulti touch funkcionalnost biti dostupona updateom na android os 2.1 ili frojo 2.2

ima li tko kakvih naznaka,uredjam mi se presvijda,i zanima me ovo sto pise da je dosta na njemu zabranjeno,dali se to moze probiti,recimo ovo za modemosko koristenje na racunalo i slicno.

hvala

mozzart67

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Moultitouch za Sony Ericcsone X10 EXPERIA
mozzart67 kaže...

Dali je netko upoznat s zbivanjima vezanim za Experiu X10

dali se toliko zeljeni moulti touch funkcionalnost biti dostupona updateom na android os 2.1 ili frojo 2.2

ima li tko kakvih naznaka,uredjam mi se presvijda,i zanima me ovo sto pise da je dosta na njemu zabranjeno,dali se to moze probiti,recimo ovo za modemosko koristenje na racunalo i slicno.

hvala

Uzeo bi si ga iz razloga sto si ga mogu nabaviti za nekih 250 dolara a to nije mnogo.

mozzart67
16 godina

Mislim da neće dobiti multitouch ali za tu lovu UZIMAJ.

I ako ti se ne svidi možeš ga prodat za 300$ minimalno, uvjek si na dobitku Smijeh

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nezamislivo je danas imati uredjaj s tako dobrim funkcionalnoscu i tako nesto osnovno izostaviti

to je strasnoooo

mozzart67
17 godina
'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I ne bas neophodno. Meni apsolutno ne fali. Uredjaj je fenomenalan. Pogotovo velki ekran.

:)
17 godina

Mene malo živcira dok igram igre koje imaju virtualni joystick ili treba brzo pritiskati nešto na ekranu (kao kod Super K.O.) da zna imati lag ili da nekad ne ulovi komandu. Ovako je mobitel super, ali kod igara definitivno fali to. Inače samo da omoguće dual touch bi bilo već super.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice