Ovako malo gledam ipod touch 1g jel mi treba neki glazbeni player,i sad me zanima sta bi bilo bolje uzet takav ipod touch ili nekakav smartphone koji mozda malo skuplji za otprilike nekakvih 120$
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uzmi iphone 2g, ista stvar, a još imaš i telefon.
hmm ja bi rade neki android mobitel ne privlaci me bas ovaj iOS
Ak ti treba player samo, uzet češ player, ako ti treba mobitel uzet češ mobitel.... Moraš prvo reći što točno želiš, što ti treba, koje funkcije želiš i onda tek možeš dobiti odgovor .... i savjet.
Pa šta si onda spomenuo iPod Touch. I on ti rabi iOS. LOL!!!!
Ak ti treba player samo, uzet češ player, ako ti treba mobitel uzet češ mobitel.... Moraš prvo reći što točno želiš, što ti treba, koje funkcije želiš i onda tek možeš dobiti odgovor .... i savjet.
da al je stvar u tome da je player koji ja hocu ipod touch,a koliko sam vidio ima smartphona po skoro istim cijenama a buduci da ja imam S500i nebio bilo lose uzet tak nes,al opet ne pratim te smartphone pa nzn na kaj lice ti jeftiniji
da al sam vidio da sasvim dobro radi kada se i android instalira na njega,i koja je cijena tog iphona malo sam preletio ebay pa nisam bas precizno vidio
da al sam vidio da sasvim dobro radi kada se i android instalira na njega,i koja je cijena tog iphona malo sam preletio ebay pa nisam bas precizno vidio
Vidio sam na njuškalu da ih ima 500-800 kn verzija sa 8 Gb.
moze preporuka nekog smartphona do nekih 150$(ebay pomogucnosti)zapeo mi je za oko htc dream pa me zanima kakav je to uredaj moze li se dobit nesto bolje za te novce(pomogucnosti android)
EDIT:gledam mobove na ebayu i pitanje dali bi moro uzet unlocked ili se svaki moze naknadno otkljucat??