Mobitel/Player

poruka: 8
|
čitano: 1.066
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Mobitel/Player

Ovako malo gledam ipod touch 1g jel mi treba neki glazbeni player,i sad me zanima sta bi bilo bolje uzet takav ipod touch ili nekakav smartphone koji mozda malo skuplji za otprilike nekakvih 120$

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Mobitel/Player

Uzmi iphone 2g, ista stvar, a još imaš i telefon.

Kada ti netko kaže da si glup, bolje je šutiti nego govoriti i potvrditi da si glup.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Mobitel/Player

hmm ja bi rade neki android mobitel ne privlaci me bas ovaj iOS

16 godina
neaktivan

Ak ti treba player samo, uzet češ player, ako ti treba mobitel uzet češ mobitel.... Moraš prvo reći što točno želiš, što ti treba, koje funkcije želiš i onda tek možeš dobiti odgovor .... i savjet.

16 godina
odjavljen
R4zOR229 kaže...

Pa šta si onda spomenuo iPod Touch. I on ti rabi iOS. LOL!!!!Izlanuo se

Kada ti netko kaže da si glup, bolje je šutiti nego govoriti i potvrditi da si glup.
17 godina
goranbm kaže...

Ak ti treba player samo, uzet češ player, ako ti treba mobitel uzet češ mobitel.... Moraš prvo reći što točno želiš, što ti treba, koje funkcije želiš i onda tek možeš dobiti odgovor .... i savjet.

da al je stvar u tome da je player koji ja hocu ipod touch,a koliko sam vidio ima smartphona po skoro istim cijenama a buduci da ja imam S500i nebio bilo lose uzet tak nes,al opet ne pratim te smartphone pa nzn na kaj lice ti jeftiniji

vexx5555 kaže...
R4zOR229 kaže...

da al sam vidio da sasvim dobro radi kada se i android instalira na njega,i koja je cijena tog iphona malo sam preletio ebay pa nisam bas precizno vidio

16 godina
odjavljen
vexx5555 kaže...
R4zOR229 kaže...

da al sam vidio da sasvim dobro radi kada se i android instalira na njega,i koja je cijena tog iphona malo sam preletio ebay pa nisam bas precizno vidio

Vidio sam na njuškalu da ih ima 500-800 kn verzija sa 8 Gb.

17 godina

moze preporuka nekog smartphona do nekih 150$(ebay pomogucnosti)zapeo mi je za oko htc dream pa me zanima kakav je to uredaj moze li se dobit nesto bolje za te novce(pomogucnosti android)

EDIT:gledam mobove na ebayu i pitanje dali bi moro uzet unlocked ili se svaki moze naknadno otkljucat??

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 22:52 (R4zOR229).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice