Mobitel neće da se upali

poruka: 4
|
čitano: 4.914
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Mobitel neće da se upali

Imam mobitel ZTE blade q maxi. Radio je normalno i onda je odjednom pocelo da izbacuje informacije kako prestaju aplikacije da rade i slicno tako da se nije mogao normalno koristiti. Pošto jednom nije htjelo prestati ja sam ga ugasio i htjeo ga ponovo upaliti ali nista. Ovo je drugi put da mu se to desava prvi put je mogao uci u boot mod i prvi put je uspio biti popravljen od strane majstora međutim sad nema šanse nista ne radi a majstor je rekao da ga on ne moze popraviti. E sad nezz jel to bas tako jer majstori to malo preuvelicaju jer sam imao takvih iskustava da majstor ne moze nesto da popravi a ja uspijem. Pokusao sam instalirati novi rom (sp flash tool) ali iako se čini da hoće i sve se počne normalno puniti u SP Flash tool-u kada treba onaj download da se pokrene sve stane i dođe do neke greske i ne moze dalje. Moguće da je telefon brikovan nezz ali zato sam i htjeo da vas pitam ako neko zna nesto o ovome glupo je da telefon bacim samo tako mozda je moguce nesto uraditi.. AKO NESTO NIJE JASNO RECITE OBJASNIT CU.... 

Pošto nemam mobitel ne mogu ga ni uslikat jer nisam novi još uzeo ali evo kako izgleda ako je i to bitno zte blade q maxi

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Mobitel neće da se upali
ZiggZagg kaže...

Imam mobitel ZTE blade q maxi. Radio je normalno i onda je odjednom pocelo da izbacuje informacije kako prestaju aplikacije da rade i slicno tako da se nije mogao normalno koristiti. Pošto jednom nije htjelo prestati ja sam ga ugasio i htjeo ga ponovo upaliti ali nista. Ovo je drugi put da mu se to desava prvi put je mogao uci u boot mod i prvi put je uspio biti popravljen od strane majstora međutim sad nema šanse nista ne radi a majstor je rekao da ga on ne moze popraviti. E sad nezz jel to bas tako jer majstori to malo preuvelicaju jer sam imao takvih iskustava da majstor ne moze nesto da popravi a ja uspijem. Pokusao sam instalirati novi rom (sp flash tool) ali iako se čini da hoće i sve se počne normalno puniti u SP Flash tool-u kada treba onaj download da se pokrene sve stane i dođe do neke greske i ne moze dalje. Moguće da je telefon brikovan nezz ali zato sam i htjeo da vas pitam ako neko zna nesto o ovome glupo je da telefon bacim samo tako mozda je moguce nesto uraditi.. AKO NESTO NIJE JASNO RECITE OBJASNIT CU.... 

Pošto nemam mobitel ne mogu ga ni uslikat jer nisam novi još uzeo ali evo kako izgleda ako je i to bitno zte blade q maxi

Daj mobitelu još jednu šansu. To što nije prvi put htjeo da flasha, ne znači da je sad kraj. Pokušaj još jednom, a ako nećeš, nađi nekog frenda. Imaš li backup? P.S. Imam i ja slično iskustvo, samo s PC-jem. Naime, srušio mi se WinXP, pa sam dala komp na servis i bio je popravljen. Ali je crko i drugi put pa mi je majstor rekao da se to ne isplati popravljati. Sad meni nije bilo jasno kak se ne isplati popravljati komp, a prvi put je popravljen, da bi dva dana kasnije ja sama odspojila i ponovo spojila kabel od HDD i onda je radilo. P.S.2: Pokušaj drugi flash tool, ako postoji.

Good Moaning! I was pissing by the door, when I heard two shats. You are holding in your hand a smoking goon; you are clearly the guilty potty.
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.3.2017 19:40 (Flexan22).
8 godina
neaktivan
Re: Mobitel neće da se upali

Pokušao sam ja flešovati više puta sa dva razlicita programa ali nije uspjelo znam kako se to radi jer sam radio drugovima ali na ovom mom telefonu nece velik je problem to sto nece da uđe u boot screen nikako tako da mi je to čudno. Jos jedan poteškoća je što ovaj mobitel nije baš tako poznat pa je za njega teško naći fajlove za fleš iako ih imam jedva sam ih našao na internetu pa ne mogu probat neki drugi fajl jer sam ove trazio 100 godina i jedva našao normalne. Al eto da ispoštujem probat ću ponovo iako nisam previše optimističan ali izgleda da mi nema druge nego uporan biti...

Stalno izbacuje grešku  BROM ERROR: ?? (0x8) totalno mi je nejasno sta je to

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.3.2017 13:48 (ZiggZagg).
11 godina
neaktivan
Mobitel neće da se upali

Evo link ako se snalaziš u engleskom. Moguće je da je EMMC čip crko. Uglavnom sve ti piše. Ako imaš malo problema s razumijevanjem engleskog, samo javi ili koristi Google Translate, iako ti Translate ponekad ne prevede dobro.

Good Moaning! I was pissing by the door, when I heard two shats. You are holding in your hand a smoking goon; you are clearly the guilty potty.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice