Imam mobitel ZTE blade q maxi. Radio je normalno i onda je odjednom pocelo da izbacuje informacije kako prestaju aplikacije da rade i slicno tako da se nije mogao normalno koristiti. Pošto jednom nije htjelo prestati ja sam ga ugasio i htjeo ga ponovo upaliti ali nista. Ovo je drugi put da mu se to desava prvi put je mogao uci u boot mod i prvi put je uspio biti popravljen od strane majstora međutim sad nema šanse nista ne radi a majstor je rekao da ga on ne moze popraviti. E sad nezz jel to bas tako jer majstori to malo preuvelicaju jer sam imao takvih iskustava da majstor ne moze nesto da popravi a ja uspijem. Pokusao sam instalirati novi rom (sp flash tool) ali iako se čini da hoće i sve se počne normalno puniti u SP Flash tool-u kada treba onaj download da se pokrene sve stane i dođe do neke greske i ne moze dalje. Moguće da je telefon brikovan nezz ali zato sam i htjeo da vas pitam ako neko zna nesto o ovome glupo je da telefon bacim samo tako mozda je moguce nesto uraditi.. AKO NESTO NIJE JASNO RECITE OBJASNIT CU....
Pošto nemam mobitel ne mogu ga ni uslikat jer nisam novi još uzeo ali evo kako izgleda ako je i to bitno zte blade q maxi