Molim vas pomozite
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovisi na koji način kupuješ kao paket ili uređaj posenbo
Navedi neke informaciju: pretplata, komplet ili samo uređaj
Da li ti treba kamera, bluetooth itd
Koju marku osobno preferiraš ?
Navedi neke informaciju: pretplata, komplet ili samo uređaj
Da li ti treba kamera, bluetooth itd
Koju marku osobno preferiraš ?
klinac ne trza ovakvi mi dižu tlak napravi temu i nestane
prije sat vremena ga pitam kaj treba i niš
sorry ljudi nisam mogo prije javit
treba mi samo uređaj s brojem ne na preplatu
http://www.nabava.net/trazilica.php?q=s500i&x=0&y=0
A koja mreža?
gle ovako tele2 i tomato su najisplativije, tako da ti je najbolje od njih uzimat..
gle ovako tele2 i tomato su najisplativije, tako da ti je najbolje od njih uzimat..
Slažem se - ali opet ovisi. Sigurno mu nije isplativativije ako su mu većina prijatelja i obitelji t-mobile.
treba vip ili tele 2
mreža
otkud ti 790 kn zar ne može 800
Skupi još 50 kn i uzmi Sony Ericsson K770i u tele2 ponudi.
Dođe ti 845kn u bla bla ponudi
Ti se mobiteli nisu baš pokazali pouzdani, dosta su spori, tipke se lako ogule nakon nekog vremena i može staviti karticu od max 1GB jer sve iznad mobitel krene štekati, ne prepoznaje slobodan prostor i bluetooth ne radi...
Mislim da se može kupiti Nokia 6288 koja je zaista moćan uređaj (mada ima i dosta nedostataka). Ne znam točno koliko dođe, ali ju je moguće kupiti u Tele2 ponudi bez pretplate za oko 800kn...
Ti se mobiteli nisu baš pokazali pouzdani, dosta su spori, tipke se lako ogule nakon nekog vremena i može staviti karticu od max 1GB jer sve iznad mobitel krene štekati, ne prepoznaje slobodan prostor i bluetooth ne radi...
A moja 2 prijatelja ga imaju i samo ga hvale. Kažu nikad problema s njim.
A moja 2 prijatelja ga imaju i samo ga hvale. Kažu nikad problema s njim.
Ja sam već dva držao u rukama koji su nakon 2mj rada počeli praviti probleme, očito neka serija sa defektom..
neznam koliko je sada K800i (mislim negdje oko 800-900 kn). moja preporuka ti je taj uredaj jer ima dobru kameru sa ksenonskom bljeskalicom i njavaznije za mene..otporan je na udarce :D
neznam koliko je sada K800i (mislim negdje oko 800-900 kn). moja preporuka ti je taj uredaj jer ima dobru kameru sa ksenonskom bljeskalicom i njavaznije za mene..otporan je na udarce :D
Preko mog je kombi od 3 tone prešo i samo je ekran puko, 100kn za ekran i ko novi
Bilo koja nokia ti je moja preporuka recimo neka express music 5310 5610
Ja sam prije godinu dana kupio nokiu 5610 za soma i 800 sad je sigurno za upola jeftiniji i imaš ga kao moju preporuku prezadovoljan sam i kvalitetom slike s fotića i kvalitetom zvuka (ako ti je to bitno) ali i kvalitetom izrade i čvrstoćom
Offtopic: Temu si otvorio na lijep način.
Ontopic: Ako se moze Sony Ericson K800i, jest star, al je vrlo pouzdan i kamera mu je i dan danas jako dobra..... Njegov nasljednik K810i je nesto modernije dizajniran, pa ako ti je dizaj vaznij mozda bolje k810i.