Mobilna navigacija

poruka: 14
|
čitano: 5.020
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mobilna navigacija

Imam nokiu n85 pa me interesira dali neko koristi navigaciju za nokiine mobitele i kolika je cijena

0 0 hvala 0
16 godina
Mobilna navigacija

Mislim da je Garmin oko 800/900 Kn neki dan gledao u Mobisu (dobiješ i kartu exYU)

a NokiaMaps je free, odnosno ako se ne varam plačaš samo govornu navigaciju, a i ona je free prvih 3mj. korištenja, dalje samo nadoplačuješ.

EDIT: imaš i za free Google Maps ALI se plača prijenos podataka, jer moraš biti spojen na net za čitanje karata, stoga cijena varira od opertatera do operatera i same tarife koju koristiš.

Poruka je uređivana zadnji put 01.01.2020. u 00:00 (HCSC).
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2009 0:17 (HCSC).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mobilna navigacija

Imam N96, i koristim Nokia Maps kao glavnu navigaciju, ali imam instaliran i Google Maps.

Uglavnom, prije pokretanja tog divnog programa, instaliraj Map Loader na PC i stavi karte na mobitel, zato što ćeš inače morati skidati karte svaki put.

BTW, ako karte za Hrvatsku imaju 13MB, za BiH 2MB, koliko imaju za Janeze? -20MB?WTF????

Vir prudens non contra ventum mingit...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mobilna navigacija

jel valjaju te karte?

nekak sam skeptična u vezi bilo kakvih aplikacija na mobitelima

carica Marica

0 0 hvala 0
16 godina
Mobilna navigacija

Što se tiče Garmina na mobitelu i Garmin GPS-a, kao odvojeno samostalno sučelje, imaju identične (iste) karte.

Poruka je uređivana zadnji put 01.01.2020. u 00:00 (HCSC).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mobilna navigacija

Valjaju, pogotovo ako na brzinu moram naći neku ulicu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mobilna navigacija

to sam ja korisito na n73 i t-mobile mi naplatio internet promet oslo brzo 50 kn.i preko nokia maps-a sam stavio mape zato da ima manje kb/s.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mobilna navigacija

imaš za nokiu besplatnu navigaciju, meni frend ima n95 i sve radi super imaš i voice navigation, samo neznam sad kako se zove program ali je stvarno super

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mobilna navigacija
jeGGer kaže...

imaš za nokiu besplatnu navigaciju, meni frend ima n95 i sve radi super imaš i voice navigation, samo neznam sad kako se zove program ali je stvarno super

Garmin
16 godina
neaktivan
Mobilna navigacija

Ali garmin ima neke čudne boje....

0 0 hvala 0
15 godina
Mobilna navigacija

Tražim mobilnu android aplikaciju koja će mi u svakom trenutku aktivno ili još bolje prek zaključanog zaslona davati informaciju imena ulice u kojoj se vozim. Stvar je u tome da se želim voziti bez unesenog ciljnog odredišta, a da u isto vrijeme znam u kojoj sam ulici (ona plavo označena informacija ispod lokacije u google mapsu).

Edit: gmaps widget!

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2025 8:38 (meluka).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Re: Mobilna navigacija
Dobra ideja...
Ja isto tražim neko riješenje vezano za navigaciju na mobitelu odnosno jel postoji uopće kakav konkretan uređaj koji je spoj punokrve navigacije i mobitela (smartfona)? Ne mislim samo na navigaciju na cestama već meni primarno treba na područjima gdje nema mobilog signala.
Za takve situacije posudim od kolege garmin montanu 750i... E sad kad bi bio mobitel koji ima sve kaj ima mobitel i dodatno opcije koje ima taj garmin tj da mi radi navigacija gdje nema mobilnog signala.
Vidim da tu ima Ulefone neka riješenja koja možda to objedinjuju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
Entropija kaže...
Dobra ideja...
Ja isto tražim neko riješenje vezano za navigaciju na mobitelu odnosno jel postoji uopće kakav konkretan uređaj koji je spoj punokrve navigacije i mobitela (smartfona)? Ne mislim samo na navigaciju na cestama već meni primarno treba na područjima gdje nema mobilog signala.
Za takve situacije posudim od kolege garmin montanu 750i... E sad kad bi bio mobitel koji ima sve kaj ima mobitel i dodatno opcije koje ima taj garmin tj da mi radi navigacija gdje nema mobilnog signala.

HERE aplikacija ima opciju da napraviš download karti za offline korištenje i ne zahtjeva mobilnu mrežu za rad.

“The saddest aspect of life right now is that science gathers knowledge faster than society gathers wisdom.” - Isaac Asimov
5 godina
meluka kaže...

Tražim mobilnu android aplikaciju koja će mi u svakom trenutku aktivno ili još bolje prek zaključanog zaslona davati informaciju imena ulice u kojoj se vozim. Stvar je u tome da se želim voziti bez unesenog ciljnog odredišta, a da u isto vrijeme znam u kojoj sam ulici (ona plavo označena informacija ispod lokacije u google mapsu).

Entropija kaže...
Dobra ideja...

XXX-Man kaže...
Entropija kaže...
Dobra ideja...

HERE aplikacija ima opciju da napraviš download karti za offline korištenje i ne zahtjeva mobilnu mrežu za rad.

Ima li neka koja to nema ;)

Google maps ima download offline karti, waze to radi automatski s tim da ako izadjes iz aplikacije u podrucju gdje nema signala onda nemas vise mapu. Sygic ti ima svoje mape koje su off line kao i sve ostale premium aplikacije....

Waze mi je drazi jer ima instant prikazivanje policijskih rada koje unose sami korisnici tako da su uvijek azurne.....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice