LG t385

poruka: 5
|
čitano: 9.710
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
LG T385 pomoc

dakle,imam navedeni mobitel,kupljen u vipu,pa sam ga dao dekodirati na tele2.

ali trebam pomoc oko njega...gugl mi bas i ne pomaze :) 
par pitanja : koji je to zapravo os na njemu? stranica za skidanje stvari za njega? jeli moguce ubaciti android na njega? viper ili whatsapp dali je moguce na njemu imati?
i naravno ako imate vise iskustva sa tim mobitelom pa da mi kazete kakav je u stvari,jer do sad mi je ok mobitel.

hvala svima na odgovorima :)))  

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG t385

to je dummy phone, ništa od androida i ništa od whatsappa i vibera

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: LG t385

dummy phone?,,,nemoguce da nemre nis na njega... :/

14 godina
protjeran
LG t385

Pozdrav.

Ispričavam se na dizanju stare teme, ali mislim da je pametnije nego da otvaram novu.

Znači radi se o mobitelu iz naslova.

Pretpostavljam da se ne može instalirati android na ovaj mobitel (barem iz onoga što sam uspio saznati preko googlea), a i gledajući specifikacije vidim da to nebi ništa valjalo čak i da može.

No, interesira me postoji li način za brisanje programa i drugog sadržaja koji dolazi s mobitelom i koji je po defaultu zaštićen od brisanja?

Osobno sam prezadovoljan kockastim dizajnom i malim dimenzijama (103 x 59 x 10.7 mm) i činjenicom da od bočnih tipki ima samo kontrole za zvuk koje su vizualno i funkcionalno odlično riješene tako da se jedva vide a nema lufta gdje bi se eventualno skupljala prljavština.

Iako ovaj mobitel zadovoljava moje potrebe (poruke, pozivi, wi-fi), žao mi je što nema malo bolju kameru, pa me interesira postoji li koji sličan model što se tiče dimenzija i kockastog dizajna (znači da nije deblji, širi ni zaobljeniji na rubovima od ovog, dužina može mrvicu biti veća) ali da ima bolju kameru? Čisto informativno ako netko zna, bio bi zahvalan, iako najviše me zanima ovo poviše o brisanju programa kod t385.

Hvala!

0 0 hvala 0
10 godina
LG t385

Zanima me jel na lg t385 koji koristi vip 091 na bonove može ići broj 099 na bon ili pretplatu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice