Naslov teme govori svoje - uspio sam napraviti hardbrick na relativno nvom uređaju.
Sad što sam radio je bilo:
1) izvlačenje aboot i abootbak particija za editing i unlock bootloadera na ekperimentalni naičin
2) edit jednog dijela hex-a, sitnica oko teksta ništa extra važno za boot uređaja
3) vraćanje nazad obje particije putem dd komande (dd je bio u uporabi i kod izvlačenja)
4) reboot uređaja (adb reboot)
5)mob ne reagira na paljenje niti na ulazak u download i recovery mod
Zbog ovog zadnjeg i svega što sam u 2 dana probao (paljenje moba bez baterije pa ulazak u download mode sa umetanjem baterije, pražnjenje baterije do 0% pa opet pokušaj ulaska u download mode te sve isto i sa recovery modom) pala je odluka da nosim mobitel na servis.
Sad, mene zanima da li je ovo pokriveno pod jamstvom i koja su mi prava ako odbiju servisirati uređaj zbog navedenog (ako odbiju, mislim na servisu reći da je pukla konekcija između uređaja i računala prilikom flashanja originalnog kdz firmwarea putem LG Flash Toola pa da nema nikakve reakcije mobitel) te da li imam možda pravo odmah tražiti drugi mobitel a dati im ovoga da se igraju sa njime. Realno radije bih tražio da mi daju LG L90 ili LG L Bello (sličan price point kao i za LG Spirit) umjesto ovoga pa da ne čekam servis (koji bi možda još i naplatili jer sam uspio slupati dio ekrana dok sam bio na moru, touch radi, samo je staklo puknuto).
Dakle tražim dogovore na:
1) vrijedi li pokušati muljati što se dogodilo i nekako ishoditi jamstvo ili je ovo što sam opisao (rekao bih realno) zbilja van jamstva/garancije
2) vrijedi li odmah reći DOA i tražiti drugi mobitel bez potrebe za servisom
3) traženje drugog uređaja slične cijene i istog proizvođača

ali ja bi išao na muljanje pa ako prođe, prođe. Samo reci da ti se odjednom zblesiro u korištenju, spomeni zagrijavanje, i da si išao resetirat i nije htio upalit, stavio si ga na punjač i vidio da ne reagira. Možd i uspije