evo ovako isao sam nesto prebaciti na mob i odjednom mi se pojavio plavi ekran Emergency mode! neznam sta treba , danas kupio mobitel i vec ga pokvario
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
haha BSOD na mobitelu
ozbiljno :(( sto se dogadja
neznam, pogledaj pise li ista u knjizici od moba, progooglaj malo, ili sacekaj da dode netko tko zna vise o tome od mene
ok hvala
evo ovako isao sam nesto prebaciti na mob i odjednom mi se pojavio plavi ekran Emergency mode! neznam sta treba , danas kupio mobitel i vec ga pokvario
pa odnesi ga u servis, prije nego još nešto shebeš, iako mislim da si dobio neispravan uređaj. Jbg. dešava se
ok hvala
tipka
ok hvala
tipka
evo ja ću umjesto njega
dobio mobitel , vec ga vracam... a tako mi se svidio
dobio mobitel , vec ga vracam... a tako mi se svidio
e jbg to ti je život
pogleda san na internetu i svi spominju neki update pa ovo pa ono...ja san se samo prikljucia i to se dogodilo
pogleda san na internetu i svi spominju neki update pa ovo pa ono...ja san se samo prikljucia i to se dogodilo
najbolje da ti to sad ili u pon. odneseš na servis.... i mirna bosna
ma odnijet cu odma sad za 1 sat nego oce mi dati odmah novi ili kako..i kako cu to sljedeci put izbjeci :(
ma odnijet cu odma sad za 1 sat nego oce mi dati odmah novi ili kako..i kako cu to sljedeci put izbjeci :(
sumljam, ja kad sam nosio mob na servis u t-mobile onda su mi dali zamjenski, i ja imam lg optimusa pa pretpostavljam da si ga kupio u vip-u ili tele2 pa nema šanse da ti dadu novi ili zamjenski...
EDIT: pošto nezz što ti je mobu pa nezz kako bi to izbjegao, jedino ti mogu dat par savjeta: drži mob uredu, čisti ga od prašine, svako malo sa antivirusom pretraži prek kompa dal ima virusa, nemoj mu baš punit memoriju uređaja do kraja jer ti onda postane sporiji, i pazi na njega pogotovo na tačskrin
u vipa...ok