LG G2 ili S4 zaključana tema

poruka: 11
|
čitano: 9.145
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
LG G2 ili S4

kupujem novi mob pa me zanima koji uzeti, imao sam s2 koji mi je odlican ali odlucio sam kupiti nesto novo, memorija mi nije toliko bitna dovoljno mi je 16 gb i zamjena baterije mi nije vazna toliko vazna nikada je nisam mjenjao na s2,a procitao sam da g2 ima puno bolju bateriju pa pod pretpostavkom da ce biti ispravna onda mi nije vazna toliko izmjenjiva baterija,kamere su podjednake po testovima, ono sto mi se svida na g2 je veci ekran i bolji procesor, ono sto i se ne svida su tipke na ekranu ne znam da li se micu kada gledas filmove i igras igrice ?i ekran mi je nekako losije kada gledam na youtubu usporedbu nekako su mi jace boje na s4 ? neako mi se cini da je s4 puno kvalitetniji od izrade pa nadalje ili se varam?

cijena je jednaka za oba

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2014 0:50 (lukan).

0 0 hvala 0
17 godina
LG G2 ili S4

Ja sam imao neko vrijeme i S4 i G2, G2 mi je dorađeniji proizvod.
Onakav kakav je stigao, bio je fluidniji, kamera odlična i ekran gotovo do ruba,
meni osobno plus da kupujem. Ekran je osobna preferencija, tako da meni
osobno samsungov nabrijani amoled nije bolji od ips-a. Izostanak gumbiju
pod ekranom mi nimalo ne smeta, dapače.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2014 1:31 (overhaul).
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 ili S4

a kada si filmovi gledaju ili youtube, maknu se te onscreen tipke 

0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 ili S4

Da na youtube i videima se maknu tipke.

Bio sam u slicnoj dvojbi i otisao sam na G2. Zapravo mogao sam birati bilo koji mob trenutno ukljucujuci note3, iphone 5s, ma bilo koji za prakticki beplatno. Jednostavno, baterija, fluidnost, dizajn a i ekran su mi presudili u odluci za g2. Ja sam prvi koji je mislio da ne moze bez fizickih tipki i bez samsungovog amoled ekrana ali vec nakon pola sata korištenja sam zaboravio na fizicku tipku, takodjer kad usporedim ekrane mislim da mi ovaj cak ima prirodnije i lijepse boje odnosno bolji je, IPS matrica cini svoje. Uredjaj leti i na stock romu dok kod samsunga bi to rijesio sa custom romovima ali iskreno vec mi je lagano puna kapa gubljenja sati na xda i trazenja pravog roma.

Baterija mi je stvarno brutalna, 2 dana bez problema sa malo vecim koristenjem ( tek sam dobio mob pa cijelo vrijeme nesto na njemu radim ) no uz mob dobijes i njihov superbrzi punjac koji stvarno u rekordnom roku napuni bateriju (mislim da za sat i pol - 2 max od 0-100, ali nemoj me drzati za rijec). Uglavnom prezadovoljan sam mobom a toliko malo koristim tipke da cak i zaboravim da ih imam iza uredjaja. Knock up funkcija stvarno obavlja super posao jer ne moram mob ni dizati sa stola.

Jedina mana što bi rekao je ta škripava plastika iza kad ga baš stišćem i malo kao savijam ali to se primjeti stvarno kad ga stišćem jako i nebi to ni skuzio da se ljudi nisu zalili na forumima tako da ono, u normalnom radu, bez maske neces ni skuziti.

Moj PC  
4 1 hvala 1
13 godina
LG G2 ili S4

G2 ako oces oooodlican mob

S4 ako oces stekavu overpriced igracku

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
7 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: LG G2 ili S4

mislis skripava je u masci kad imas? a kakv je na suncu negdje sam procitao da je vidljivost dosta losija od s4

11 godina
neaktivan
LG G2 ili S4

i ako netko zna gdje ima lg trgovina da ga isprobam, znam da sam vidio negdje u ovim centrima u zg ali ne znam koji :D

0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 ili S4

Skripava je bez ikakve maske ali stvarno primjetis tek kad stisces jako. Kazu da stavljanjem maske odnosno zastite nestaje taj problem. Meni je ok vidljivost na suncu, nisam siguran za direktnu usporedbu sa s4 ali automatska svjetlina radi svoj posao tako da se sve jasno vidi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: LG G2 ili S4

Imas u t-centru na cvjetnom trgu u Zagrebu.

its summer in here...
11 godina
neaktivan
LG G2 ili S4

a sto se tice cijene koliko ce ga biti teze ili lakse prodati ako uzmem g2 ?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G2 ili S4

Postoji tema za odabir mobitela !

LP!
:)

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice