Navedeni mobitel imam već godinu i pol i do sada je sasvim solidno radio, nisam imao zamjerki sve do nedavno. Dakle, problem sam primjetio prilikom slušanja glazbe preko slušalica. Znalo se događati (ali dosta rijetko) da se prijenos na slušalice prekine i počne svirati na zvučnik, tj. konektor se lagano otkvači. U početku sam mislio da je do mene, pa sam pazio da ne ponovim istu grešku. Ali, u zadnje vrijeme to se stalno događa, tj. konekcija je toliko osjetljiva da kad se npr. penjem po stepenicama (a mob je u džepu) glazba se stalno prekida. Moram priznati da je to iznimno iritantno, ali ono, čovjek može preživjeti i bez glazbe u pokretu. Ali, problemi nisu stali na tome. Jučer prije spavanja sam opet pokušao probati slušati glazbu preko slušalica, ali na moje čuđenje svaka pjesma je bila nekako usporena (''stariji'' će znati kako zvuče LP ploče kad ih se na silu uspori, dakle rastegnutoooo
). Ugasio sam ga, upalio, i onda je radilo kako treba. Danas sam stavio mobitel na punjenje, ali opet, doživio sam neugodno iznenađenje. Mobitel se naime nije želio početi puniti, tj. trebao sam snažno pritiskati kabel za napajanje kako bi se ostvarila konekcija. Naravno da je nemoguće tako držati dva sata dok se mobitel ne napuni. A osim toga, stalno je prekidalo. Ali (!) ni tu nije bio kraj iznenađenjima. Nakon što sam po tko zna koji put izvadio kabel za napajanja i stavio ga (pa piše ona poruka ''punjenje baterije'') aposlutno cijeli se mobitel zamrznuo i ni lijevo ni desno. Izvadio sam bateriju, stavio, upalio ga, upisao kod, ali onda opet prije nego što se upalio, pisalo je opet punjenje baterije i zablokirao se. Pokušao sam još par puta i svaki put slično, premda sam jednom i uspio doći do ''home screena''. Onda se opet zaledio i pustio sam ga tako, i sam od sebe se ugasio (baterija se ispraznila). Na kraju mogu reći da ima sreće što još nije završio u zidu
Ima li tko kakve ideje o čemu se tu radi? Tko je lud?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Taj je odradio svoje mislim da je već na vječnim lovištima, a ovo su zadnji trzaji. Nosi ga na servis ako imaš još garanciju ako ne kupi drugi uređaj.
odnesi ga do LaForgea ili Date da ti ga pogleda nabrzaka
xDDDD
odnesi ga do LaForgea ili Date da ti ga pogleda nabrzaka
xDDDD
Vidiš, ideja nije loša 
Ako nemaš garanciju preporučio bi ti da ispušeš s nečim prašinu iz njega,a onda probaš stavi novi firmware.
A ako to ne upali onda jedino preostaje servis.
Ma evo, sada se puni. Nekako radi, sam od sebe. Vidjeti ću koliko će to trajati...
Ma evo, sada se puni. Nekako radi, sam od sebe. Vidjeti ću koliko će to trajati...
Nemoj mu prečesto vaditi bateriju jer češ mu skuriti softver. Ja sam jednog zbog toga flashao 11 puta (nemoš čovjeku objasnit).
Evo, opet ista stvar...Uopće ga ne mogu napuniti...Mobitel je prazan, mrtav. Izgleda da je taj konektor otišao na vječna lovišta...Ne znam da li to uopće mogu promjeniti u servisu...Doista se nisam nadao da će mi to Cookie napraviti...
Evo, opet ista stvar...Uopće ga ne mogu napuniti...Mobitel je prazan, mrtav. Izgleda da je taj konektor otišao na vječna lovišta...Ne znam da li to uopće mogu promjeniti u servisu...Doista se nisam nadao da će mi to Cookie napraviti...
Za ovo boldano:
To je jedino što si i mogao od njega očekivati.
U dobrom servisu ti to riješe za tren oka ako je samo zamjena porta.
Mojem cookieu se događa isto no kod mene samo kad ga punim prek usb-a, doduše moj je kroz 1,5g. prošao i sito i rešeto.
Za ovo boldano:
To je jedino što si i mogao od njega očekivati.
U dobrom servisu ti to riješe za tren oka ako je samo zamjena porta.
Pa gle, mjesec dana sam lunjao internetom čitajući sve moguće rasprave o mobitelu, i sasvim su solidna mišljenja bila...I doista je radio normalno i zadovoljan sam njime bio, ali ovo nisam očekivao. A što se tiče servisa, koliko bi stajalo otprilike zamjena?
Hmm, negdje oko 70-120 kn. Ugl, nazovi i pitaj: http://www.elcod.hr/
Hmm, negdje oko 70-120 kn. Ugl, nazovi i pitaj: http://www.elcod.hr/
Iz Rijeke sam...Tako da sumnjam da ću ići do Siska...
Ne očekujte nešto od Cookiea xD
Ajmo se kladit da kad bi ga rastavio i protresao da bi ti svi čipovi ispali
Mislim da imaju oni jedan servis s kojim surađuju u Rijeci. Šef se tamo zna zaletiti. Ugl, nazovi i pitaj,objasni im situaciju. U najgorem slučaju im pošalji mob poštom.
Mislim da imaju oni jedan servis s kojim surađuju u Rijeci. Šef se tamo zna zaletiti. Ugl, nazovi i pitaj,objasni im situaciju. U najgorem slučaju im pošalji mob poštom.
Ma, vjerujem da ću i u Rijeci naći neki pošteni servis...Ali više od 200kn za popravak ne dam...nema šanse.