Lenovo P2 problem sa ekranom

poruka: 7
|
čitano: 2.577
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Prije 2 mjeseca sam kupio navedeni mob i nedavno skužio da pritiskom na ekran čujem kako se digitizer zaljepi za ekran i odljepi. Problem nije uvijek prisutan ali često se pojavljuje i dosta iritira. Dosad mi se to nije dešavalo. Kako ovo prolazi sa garancijom? Da li se uspješno rješavaju ovakvi problemi na servisu?

Tnx unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Lenovo P2 problem sa ekranom
Ma nosi ga na servis. Trebali bi priznati garanciju. Ja imam p2 10mj i nikakvih problema do sada. Cudno mi to da se ekran odlijepio. Da nije netko rastavljao mob?
14 godina
neaktivan

Imam Lenovo Android.Javlja mi se na ekranu u lijevom kutu neki zeleni robot.Dva tri puta zatreperi i nestane.Tako nekoliko puta na dan.U čemu je problem?

teško ovo život
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Možda imaš mogućnost za nadogradnju Androida,provjeri u ažuriranje sustava.
O Matijeviću jesi li pri piću?!Kud će boca nego da se joca.
15 godina
neaktivan
M3d0 kaže...
Ma nosi ga na servis. Trebali bi priznati garanciju. Ja imam p2 10mj i nikakvih problema do sada. Cudno mi to da se ekran odlijepio. Da nije netko rastavljao mob?

Mob je kupljen nov novcat. I meni je čudno, ali više mi se ne pojavljuje taj problem tako da se zasad neću zamarat.

14 godina
neaktivan
ZdravkoZ kaže...
Možda imaš mogućnost za nadogradnju Androida,provjeri u ažuriranje sustava.

Tražio sam mogućnost nadogradnje,ali ništa:Uređaj ima najnoviju verziju.Da li ima kakva druga mogućnost tražiti nadogradnju?

teško ovo život
15 godina
neaktivan

Samo kratak update. Pretpostavljam da se čuje pucketanje između ekrana i kučišta tj. vjerojatno je ljepilo popustilo. Čuje se sve češće, a prije mj. dana su mi ga vratili iz servisa i rekli da nisu uočili problem.

Planiram ga ponovno reklamirati, ovaj puta direktno u servisu da im na licu mjesta pokažem o čemu se radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice