treba mi preporuka za mobitel do 1000kn znači ne zanima me rabljeno samo novo.
po mogućnosti na touch screen.
treba mi preporuka za mobitel do 1000kn znači ne zanima me rabljeno samo novo.
po mogućnosti na touch screen.
mislim da je najbolje za ove novce kupiti lg cookie.
što vi mislite o njemu i koliko točno košta?
Nokia 5230,mislim da je to definitivno najbolji izbor :)
mislim da je najbolje za ove novce kupiti lg cookie.
što vi mislite o njemu i koliko točno košta?
kakav coockie,ne moze se porediti sa 5230(ova ima symbian i smartphone je,bices punoo zadovoljniji! )....
LG pop mislim da je nekih 800kn +/-, imaš još par samsumga u tom rangu (samsung star)
Bilo bi zgodno da nam kažeš za što ćeš prvenstveno uređaj koristiti, dakle, multimedija, neke aplikacije posebne etc... Pa će biti lakše u odabiru samog uređaja.
e ovako za svašta pomalo :) znači malo multimedije, neka igra i malo fotografiranja.
iskreno nebi ni kupovao mob jer imam stari ali ovaj novi mob bi bio poklon.
i još nešto nokie mi se ne sviđaju baš ali ako je mob puno bolji od LG onda ok.
Nokia 5230,mislim da je to definitivno najbolji izbor :)
kakva je kamera na 5230?
Slušaj Stevana... Uzmi Nokiu
Sony Ericsson XPERIA x8 sutra izlazi za bonbonovce! definitivno bestbuy...puno bolje od 5230!
samo mi na nokijevim mobitelima izbornici nisu baš nešto.
koliko točno košta ova nokija i kakva je kamera?
a evo uostalom i ja prodajem Nokiu 5800 XM koja je 5230 i 5530 u jednom! pprodajem za 900 KN! http://www.njuskalo.hr/nokia/nokia-5800-xpressmusic-garancija-oglas-1881147
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
kupio bi ja rabljeno da ja sam kupujem ali pošto je ovo poklon za mene onda treba biti novo.
uzmi u obzir i samsung s5620 monte... jako dobar dummy ;)
kapacitivni display, wifi, 3.5mm za sluske, baterija do 4 dana, ima u sebi skoro sve aplikacije koje bi ti mogle trebati (cita office i pdf dokumente, facebook, prepoznavac pjesama...), gps (doduse nemozes instalirat garmina al boze moj, moze nekad unutar hrvatske posluziti)....
Sony Ericsson XPERIA x8 sutra izlazi za bonbonovce! definitivno bestbuy...puno bolje od 5230!
Gdje si to vidio/čuo...
Gdje si to vidio/čuo...
Pa odi na bonbon.hr i tamo imaš na forumu
Jeli x8 jedini mob koji će bonbon imati u ponudi ili ih ima još?
Jeli x8 jedini mob koji će bonbon imati u ponudi ili ih ima još?
Od sutra će to biti njihov 1 mob u ponudi,a kasnije će ih biti još.Za 1000 kn di ćeš bolje
Taj bonbon je ustvari tcomova mreža? Znači x8 će primati 098 kartice?
Taj bonbon je ustvari tcomova mreža? Znači x8 će primati 098 kartice?
da
http://www.njuskalo.hr/htc-mobiteli/htc-touch-2-kao-nov-sve-mreze-dostava-rh-oglas-1838320
pogledaj si ovoga... iako je rabljeni....vrijedi pogledat...
Pogledaj ti X8,ja bi njega uzeo,bolji je od 5230(ima wifi,kapacitivni TS,Android) :)
Samo ce ti on biti kodiran na t-mobile tako da ne znam... Ali ni sa Nokiom 5230 nema sanse da fulas!
Dakle X8 ce ti biti 1000kn kod ovog novog operatera (cak je i u oglasnicima cijena 1600kn tako da je ovo luda ponuda
)
A Nokia 5230 ti je oko 1000kn u bilo kojoj trgovini 
Pogledaj ti X8,ja bi njega uzeo,bolji je od 5230(ima wifi,kapacitivni TS,Android) :)
Samo ce ti on biti kodiran na t-mobile tako da ne znam... Ali ni sa Nokiom 5230 nema sanse da fulas!
Dakle X8 ce ti biti 1000kn kod ovog novog operatera (cak je i u oglasnicima cijena 1600kn tako da je ovo luda ponuda
)
A Nokia 5230 ti je oko 1000kn u bilo kojoj trgovini 
wow heben mobitel 
gdje bi ga mogao kupiti/naručiti?
i koliko traje baterija?

i koliko traje baterija?
Mislim da ga jos nisu uvrstili na svojoj stranici,ali da su najavili njegov dolazak (kao i cijenu) svojim funovima na facebooku i twiteru. tako sam procitao nisam siguran :)

i koliko traje baterija?
Mislim da ga jos nisu uvrstili na svojoj stranici,ali da su najavili njegov dolazak (kao i cijenu) svojim funovima na facebooku i twiteru. tako sam procitao nisam siguran :)
jel znaš možda kada bi ga mogli pustiti u prodaju?

i koliko traje baterija?
jel znaš možda kada bi ga mogli pustiti u prodaju?
Po najavama sutra...
ima li X8 onu opciju neznam kako se zove, što prepoznaje rukopis znači umjesto da pišete sms vi "crtate slova" ,a on to prepoznaje.