Kupnja mobitela do 2000 kuna zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 3.178
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kupnja mobitela do 2000 kuna

Lijep pozdrav ekipa...

Zanimaju me mobiteli do 2000 kuna....jer mi je ovaj stari totalno u k**** pa me zanima šta bi najbolje mogo kupit za te pare i gdje 

:DDDDDDDD

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Kupnja mobitela do 2000 kuna

znal čito sam to ali ja bi da mi neko konkretno kaže šta mogu za te pare uzet i koji je najbolji mob za te pare

15 godina
neaktivan

Pa tamo pitaj bezveze otvaras nove teme..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma nema veze....mislim tamo pričaju i malo gluposti hheheheh {#}

15 godina

od Androida Xperia U (1700kn u bonbon ponudi, otključan na sve mreže)
od Windows Phone 7 uređaja Nokia Lumia 710 (2000kn u bonbon ponudi).

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 20:20 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

aa de mi reci sad vako po tvom mišljenju koji je bolji 

15 godina
Kobe Bryant kaže...
antimadridista kaže...

ja sam više "Android tip" pa sam uzeo Xperiu U, odličan i brz mobitel, dual-core procesor i sa novim updateom Androida radi predobro.

Lumiu 710 nisam probao, ali sam čitao da je jako dobar mobitel, sve zavisi od toga koji OS želiš, ako još nisi koristio te operativne sustave malo pogledaj na YouTubeu kako izgledaju, prednosti i nedostatke svakoga itd.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Kobe Bryant kaže...
antimadridista kaže...

ja sam više "Android tip" pa sam uzeo Xperiu U, odličan i brz mobitel, dual-core procesor i sa novim updateom Androida radi predobro.

Lumiu 710 nisam probao, ali sam čitao da je jako dobar mobitel, sve zavisi od toga koji OS želiš, ako još nisi koristio te operativne sustave malo pogledaj na YouTubeu kako izgledaju, prednosti i nedostatke svakoga itd.

aaa nisam koristim lg kp 500 i nokiu n73 aaa što se tiče android mobitela ono da sam nešto radio na njima nisam pa zato sam i otvorio ovu temu jer se neželim baš zaletit za mobitel a 2000 kuna danas nije mala para

15 godina
Kobe Bryant kaže...

aaa nisam koristim lg kp 500 i nokiu n73 aaa što se tiče android mobitela ono da sam nešto radio na njima nisam pa zato sam i otvorio ovu temu jer se neželim baš zaletit za mobitel a 2000 kuna danas nije mala para

ma odlični su to mobiteli, nećeš pogriješiti sa njima, samo pogledaj što nudi koji OS pa izaberi, imaš masu videa po YouTubeu sa usporedbama.

samo treba reći da ova Nokia neće dobiti update na Windows mobile 8 OS, ostat će na 7-ici.

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Kobe Bryant kaže...

ma odlični su to mobiteli, nećeš pogriješiti sa njima, samo pogledaj što nudi koji OS pa izaberi, imaš masu videa po YouTubeu sa usporedbama.

samo treba reći da ova Nokia neće dobiti update na Windows mobile 8 OS, ostat će na 7-ici.

a onda jedino mi preostaje youtube i lagano prigledat video po video i tražit mobitel sebi

16 godina
moderator
Kobe Bryant kaže...

ma nema veze....mislim tamo pričaju i malo gluposti hheheheh {#}

valjda će te sad karton uvjerit da ima veze...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice