Universal 5410 1.6GHz Quad Core. i pise CPU Hawdware mt6589t ..... Sta mu to znaci??? imaju i slike na pocetku teme. hvala -- molim jos sugestija.
Universal 5410 1.6GHz Quad Core. i pise CPU Hawdware mt6589t ..... Sta mu to znaci??? imaju i slike na pocetku teme. hvala -- molim jos sugestija.
ovo tvoje je obicna kineska kopija, ne znam kako nisi skuzio kada si ga kupovao, taj mob nema ni amoled, a rekao sam ti da odi prvo pogledati original
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
pravo me zeznuo ovaj tip prevarant, .... Strasno... Javi on meni danas hajde 100 % je original da ga kupis , jer ga inace prodajem drugom i ja hajde misleci da tip nije lazljivac..kupio i odmah potom odem u vip da bi vidio razliku ... te kuci antutu i neke druge trikove..... ovo sada i eto ... Zovem ja tog tipa kad naravno on ugasio telefon (pisi propalo) a nasli se u kaficu ..... e majku mu sta sad da radim?? Ima neko savjet sad kad smo utvrdili da nije original...
pravo me zeznuo ovaj tip prevarant, .... Strasno... Javi on meni danas hajde 100 % je original da ga kupis , jer ga inace prodajem drugom i ja hajde misleci da tip nije lazljivac..kupio i odmah potom odem u vip da bi vidio razliku ... te kuci antutu i neke druge trikove..... ovo sada i eto ... Zovem ja tog tipa kad naravno on ugasio telefon (pisi propalo) a nasli se u kaficu ..... e majku mu sta sad da radim?? Ima neko savjet sad kad smo utvrdili da nije original...
iskreno mislim da ti policija nece moci bas puno pomoci, za mene si si možda sam kriv, ja kad kupujem mob, cak i onog od 1000kn ukoliko nije zapakiran sa hrvatskim jamstvom , prvo probam sve na njemu pored prodavaca, te tek mu onda platim. Kupio sam na takav nacin valjda preko 20 mobitela i nikad se nitko nije bunio
i treba sutra cu ici u policiju samo nemam nista od prodavca sem imena i prezimena (ako nije slagao) , i ovoga broja telefona .... 
EDIT: Jos nesto sto sam zaboravio baterija je uzas traje jedva 1 sat!
i treba sutra cu ici u policiju samo nemam nista od prodavca sem imena i prezimena (ako nije slagao) , i ovoga broja telefona .... 
EDIT: Jos nesto sto sam zaboravio baterija je uzas traje jedva 1 sat!
koje su mu tocne specifikacije, znaci preko antutu to vidis, pa da probamo otkriti koja je tocno kopija da vidimo koliko ga je tip stvarno platio
ps. nadam se da ce ti sutra policija pomoci :)
nadam se i ja da hoce , evo svih detalja iz antutu 3.3.3 :
Phone model: GT-I9505
Brand:Samsung
CPU Hardware: MT6589
CPU Model: UNIVERSAL 5410 ARMv7 Quad Core
CPU frequency:497.25-1600MHz
Screen Resolution: 1280 X 720
Screen Density: 320PPI
GPU Vendor:Imagination Technologies
GPU Renderer:PowerVR SGX 531MP
Memory size : 812 /1012MB
RAM size: 498/1366MB
SD Card size: 2.34/15998.83MB
Camera : 12.6MP 4096x3072
Front-facing camera: 4.9 MP 2560x1920
Android Version :4.2.2
Build Number: I9505
IMEI ,Kernel ,..... to je to kamera isto nije nesto.... bas sam se zeznuo....,,, Evo koga interesuje neka javi misljenje ,, koliko vjedi....a ja cu sutra na policiju / rano ujutro isao bih i sad ali kasno je ... Pozdrav javite.
IMEI ,Kernel ,..... to je to kamera isto nije nesto.... bas sam se zeznuo....,,, Evo koga interesuje neka javi misljenje ,, koliko vjedi....a ja cu sutra na policiju / rano ujutro isao bih i sad ali kasno je ... Pozdrav javite.
Čista, čista kopija, običan kinez sa Mediatek chipsetom, nema to veze sa S4 Galaxy-em
da ovo je kopija koja negdje s pdvom kosta oko 1300kn, sjecam se da je jedan forumas prodavao bas takav model prije nekih 2 mjeseca
to smo vidjeli ...... nego znas li interesuje me koliko vrjedi!? :( ja sam ga platio 420.e od tipa kojeg cu sutra prijaviti policiji . a nisam cak ni jamstvo dobio.. .
Mislim da je ovo za kameru lazirano da nije 12.6 MP kao ni prednja 4 MP sto pise...bas su ljizavci ti kinezi... ko im uopste to dozvoli... Nadam se da ce dobro zavrsiti..
Kineza s tim specifikacijama kupis novoga za 100 eura.
to smo vidjeli ...... nego znas li interesuje me koliko vrjedi!? :( ja sam ga platio 420.e od tipa kojeg cu sutra prijaviti policiji . a nisam cak ni jamstvo dobio.. .
ovdje inace na forumu prodaje se gs4 za mislim 2900 kn , možda cak i za 2800 mogao si njega pitati..
inace sto se tice tih kineskih jamstva to je kao da ga nemas jer ako ti i poprave bez moba si prakticki 2mj, i jos placas postarina da ga vratis u kinu
i Mislim da je ovo za kameru lazirano da nije 12.6 MP kao ni prednja 4 MP sto pise...bas su ljizavci ti kinezi... ko im uopste to dozvoli... Nadam se da ce dobro zavrsiti..
i Mislim da je ovo za kameru lazirano da nije 12.6 MP kao ni prednja 4 MP sto pise...bas su ljizavci ti kinezi... ko im uopste to dozvoli... Nadam se da ce dobro zavrsiti..
da softwerski je kamera 12.6 ali stvarnih je vjerojatno 8mpx ali nije to bas kamera najbolje kvalitete
A sumnjam i unprocesor jer stvarno sporo radi ,pali se 2-3minuta , losa baterija ,kamera, ekran nije amoled ..to sam sumljao od starta ... zato sam i pitao ali me nekako smantao ovaj tip.... stvarno se nadam da ce ga uhvatiti,, vjerujem da ja nisam jedini koji je tako prosao....
mislim da je to bas ovaj sto ja imam... (a tako mi i treba kad vjerujem prevarantu).
Na tom uređaju nigdje ne piše "Samsung" i još k tome je dual-sim. Na tvom uređaju piše Samsung? Je li dual-sim?
BTW ako na tvom uređaju piše Samsung i ideš s njim na policiju, vjerojatno ćeš ostati bez njega, jer je riječ o krivotvorenoj robi.
Zovem ja tog tipa kad naravno on ugasio telefon (pisi propalo) a nasli se u kaficu ..... e majku mu sta sad da radim?? Ima neko savjet sad kad smo utvrdili da nije original...
Majstorski. Kladim se da nije ugasio telefon, nego da je korisnik na bonove i da je bacio sim-karticu (dakle, da ju je kupio isključivo radi ovakve prijevare).
Do tog tipa ćeš doći samo ako slučajno negdje fizički nabasaš na njega. Ili ako policija od telekoma može dobiti podatke o njegovom kretanju.
Da , dobro te je zeznuo , sad moze biti tvoja rijec protiv njegove , nemas kako potvrditi da si dao 400 eura , jer uredaj koji si kupio ne vrijedi 400 eura . Nemas ni neke papire od uređaja tako da neznam zašto si se žurio sa kupovinom mogao si nekoga povesti ( ako vec sam neznas ) na greskama se uci :S skupo
Ne znam što bi ti još rekli.
Mislim, dali smo 5-6 načina kako da otkriješ je li riječ o prevari i ti nisi poslušao, prvo zbog samog Samsunga, jer kad jednom vidiš AMOLED na 5'', razlika sa nekim kineskim TFT/IPS ekranom je preočita.
Sad se ništa ne može napraviti osim pouzdati u policiju, no ne nadaj se previše, osim ako je kod drugih prevara bio šlampaviji.
Kako ti nemaš opipljivih dokaza, sam ne možeš ništa.
Žao mi je, ali treba ipak malo mućnuti glavom prije nego se nekome da 420€, a bilo je 30 vijesti o prevarama u oglasnicima u zadnjih nekoliko mjeseci.
Majko mila 
Pa jesi lijepo pitao ovdje, i jesmo ti lijepo objasnili sve?
Jesam ti rekao da prije kupovine nazoveš Samsung i pitaš za IMEI broj, fino bi ti rekli iste sekunde jel uređaj original ili ne 
Pa stvarno moraš bit ******** da kupiš kopiju nakon svega toga.
Nemam riječi 
znam sve znam jako sam pogrjesio! Nego sta mislite na to hoce li ufatiti toh prevaranta i to nisu male pare! ....... Kakva su vasa misljenja o tome? Hvala svima.
Moje mišljenje je da trollaš
Ja se iskreno nadam da ga nece uhvatiti.
Puno puta su mi se javljali razni ljudi u vezi komponenti i elektronskih uredjaja, pitaju je l ispravno ja velim da je. Oni meni vjeruju na rijec i hoce se naci sa mnom negdje u gradu da obavimo primopredaju jer im se ne da traziti moju zgradu.
Ne ne micek, ti fino dovuci dupe do mene, spojimo sve, ti isporbas, pregledas, provjeris, ako treb mozes sjesti i za moj komp otici na net i provjeriti jel to tocno to sto ti trebas i onog momenta kad izadjes kroz vrata nema vise vracanja.
Jesi pregledao sto kupujes, jesi.
Jesi li se uvjerio u ispravnost, jesi.
Jesi li siguran da je to sto kupujes tocno to sto tebi treba....nisi. Ali si svejedno pljunuo lovu bez razmisljanja i sad bi ti svoju lovu nazad.
Zivot je skupa skola, tebe je kostao 400 eura. Iduci put ces biti pametniji.
1. Na koju foru je 420 eura dati za mob bez jamstva povoljno???? Pa za 3k kn su novi s jamstvom operatera na njuskalu...
2. Mozes slobodno lockat temu jer policija nece nista napraviti. Dapace ne moze ni da oce. Nema podataka nemas racun kao dokaz o kupovini nemas nis apsolutno.
3. Koga lažeš tu? Da jednom uzmeš s4 u ruke ili išta slično jednostavno je nemoguce past na kopiju.
Gnjavis ekipu bezveze jer nist se vise ne mozestavi 100 eura na njusku mob ili ga zadrži druge ti nema. Idući put ćeš pametniji bit for your own good...
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Ja se iskreno nadam da ga nece uhvatiti.
Prevaran je prevarant. Kriminalac. Lakovjerne, naivne osobe pameti se može naučiti i na drugi način. Ili neke ni ne može. To ne znači da zaslužuju da ih se opljačka. Ili da prevarant radi neko dobro djelo. Ne vara ljude radi edukacije naivnih ljudi, nego to radi radi osobne koristi.