Komp ne prepoznaje mobitel

poruka: 23
|
čitano: 27.055
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Molim za pomoć, jer ja stvarno neznam što učiniti. 
Nemam ja problem nego  frend.

Ima  uglavnom  sony ericsson   i  sve je instalirano  PC  suite  i  Adobe photoshop  i  kad  prikopča komp  na usb,  nekad mu  prepozna mob  na  PC  suite,ali  brzo   nestane sa  popisa uređaja.  I  kod   My  computer   uopće nema mobitela  i  memorijske kartice   na popisu  uređaja.

Kod mene  taj isti mobitel i isti  softveri  rade  skroz normalno,prepozna i mob i karticu i  sve radi ok  i meni stvarno nije jasno zbog čega to  njemu ne radi. Isto mu tako nije radilo na  prethodnom mobitelu, i na istom kompjuteru

Imamo iste  windowse, sve iste programe. 

U čemu  bi mogao biti problem?

Dali je moguće  da njegov  kompjuter  ne  radi i ne prihvaća   putem  usb-a? 

Unaprijed  hvala na pomoći!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kada prikljuci mobitel na kompjuter neka izabere modemski rad,tada mu pc suite nece ni biti potrebani kada ode na my computer tu ce mu prepoznati mobitel i imace ikonicu od mobitela i tu ce mu biti memorija telefona i mem.kartica ako je ima.

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2010 21:45 (stevan94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Komp ne prepoznaje mobitel
stevan94 kaže...

Kada prikljuci mobitel na kompjuter neka izabere modemski rad,tada mu pc suite nece ni biti potrebani kada ode na my computer tu ce mu prepoznati mobitel i imace ikonicu od mobitela i tu ce mu biti memorija telefona i mem.kartica ako je ima.

ako mu ne dolazi taj meni, neka onda ide u podesenja>povezivost>usb>prijenos datoteka

stevo... zasto modemski rad?

BOG I HRVATI
16 godina
neaktivan
ivan123 kaže...

stevo... zasto modemski rad?

ivo druze zasto ne modemski rad,jesam li ja pogrijesio naziv ili...?

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2010 22:10 (stevan94).
16 godina

mislim da jesi... trebao si napisat prijenos datoteka...

modemski rad ti je samo kad hoces ic na net na kompu preko moba

BOG I HRVATI
16 godina
neaktivan
ivan123 kaže...

mislim da jesi... trebao si napisat prijenos datoteka...

modemski rad ti je samo kad hoces ic na net na kompu preko moba

hahahah....moguce,meni u glavi ostalo modemski rad ne znam zasto,mozda je prvi na spisku kada spojis usb....lol Smijeh

16 godina

ccc Osmijeh

meni se prije pojavljivao taj meni, ali kad sam nadogradio soft nestao je... xD

BOG I HRVATI
16 godina
neaktivan
ivan123 kaže...

ccc Osmijeh

meni se prije pojavljivao taj meni, ali kad sam nadogradio soft nestao je... xD

ja sada sve radim preko citaca mem.kartice,dobio sam ga u paketu sa mobitelom i brze je....

16 godina

brze je, ali meni je usb uvijek ukljucen u jedan utor... zbog flashanja

BOG I HRVATI
15 godina

probali smo  i na modemski  rad i na prijenos multimedije,ali i dalje da nije prepoznavao ....  niti je bilo na popisu u  my  computer

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Atomic-7 kaže...

probali smo  i na modemski  rad i na prijenos multimedije,ali i dalje da nije prepoznavao ....  niti je bilo na popisu u  my  computer

Koji mobitel ima?

I neka ga proba uštekati u USB utor koji je odotraga!

Tko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2010 22:59 (Tomislav95).
16 godina
neaktivan
Atomic-7 kaže...

pa ako ti vec ponudi taj meni,trebalo bi da ga prepozna,nije mi jasno kako ne moze.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2010 22:59 (stevan94).
16 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
Atomic-7 kaže...

pa ako ti vec ponudi taj meni,trebalo bi da ga prepozna,nije mi jasno kako ne moze.

I meni se događalo!Problemi s driverima ili problem s USB utorom.Prikaže se izbornik ali ne pokaže se na kompu.Zato treba uštekat mobitel ravno na matično,odotraga!

Tko izgubi dobitak, dobije gubitak.
16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

I meni se događalo!Problemi s driverima ili problem s USB utorom.Prikaže se izbornik ali ne pokaže se na kompu.Zato treba uštekat mobitel ravno na matično,odotraga!

dobro si se toga sjetio,sigurno problem sa usb utorom,to se i meni desavalo na starom kompu(mislim na sadasnjem ali ga slabo koristim jer sam stalno na laptopu).

17 godina
neaktivan

Ima san i ja takve probleme....nakupila mi se prašina u utor pa sam čačkalicom ocistio....ako nece ni tako probaj kad utikas malo prodrmat utor...:=)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ja svoj mobitel spajam preko huba i isto mi nije prepoznavao mobitel dok nisam skuzio da moram prvo spojiti usb u mobitel pa tek onda usb u hub.

16 godina
nadogradi mu softver...
BOG I HRVATI

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Atomic-7 kaže...

Molim za pomoć, jer ja stvarno neznam što učiniti. 
Nemam ja problem nego  frend.

Ima  uglavnom  sony ericsson   i  sve je instalirano  PC  suite  i  Adobe photoshop  i  kad  prikopča komp  na usb,  nekad mu  prepozna mob  na  PC  suite,ali  brzo   nestane sa  popisa uređaja.  I  kod   My  computer   uopće nema mobitela  i  memorijske kartice   na popisu  uređaja.

Kod mene  taj isti mobitel i isti  softveri  rade  skroz normalno,prepozna i mob i karticu i  sve radi ok  i meni stvarno nije jasno zbog čega to  njemu ne radi. Isto mu tako nije radilo na  prethodnom mobitelu, i na istom kompjuteru

Imamo iste  windowse, sve iste programe. 

U čemu  bi mogao biti problem?

Dali je moguće  da njegov  kompjuter  ne  radi i ne prihvaća   putem  usb-a? 

Unaprijed  hvala na pomoći!

Neki SonyEricssoni imaju problema s priključkom (mjesto di im prištekaš punjač,USB kabel...) Problem je u tome da se na priključku gubi kontakt.

Something: http://192.168.1.1 xD Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
16 godina

ako je noviji mob ne bi trebao gubit kontakt, i onda bi mu se stalno pojavljivao onaj meni...

BOG I HRVATI
16 godina
neaktivan
ivan123 kaže...

ako je noviji mob ne bi trebao gubit kontakt, i onda bi mu se stalno pojavljivao onaj meni...

A pojavljeje mu se meni ili ne?

Something: http://192.168.1.1 xD Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
16 godina
neaktivan
xZero kaže...
ivan123 kaže...

A pojavljeje mu se meni ili ne?

da pojavljuje mu se meniIzlanuo se.....

12 godina
neaktivan

dobila sam nokiu lumia 610 i kad spojim na laptop nista.Ispocetka je pokusavao da ga nadje sad nista nereaguje.sta da napravim zna li neko.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Komp ne prepoznaje mobitel
melissa1987 kaže...

dobila sam nokiu lumia 610 i kad spojim na laptop nista.Ispocetka je pokusavao da ga nadje sad nista nereaguje.sta da napravim zna li neko.

pomoli se

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice