htio bih kupit mobitel s touchscreenom do 1000kn. neznam dal ima mobitela s touchsreenom do 1000kn al mislim da ima.
možete mi predložit jedan?
htio bih kupit mobitel s touchscreenom do 1000kn. neznam dal ima mobitela s touchsreenom do 1000kn al mislim da ima.
možete mi predložit jedan?
Mislim da ti je isplativije uzeti polovni. Možeš kupiti iPhone 3G za 1500 kn, mislim da je puno isplativije.
Joj molim te, samo ne KU990, on ti ima touch screen ko neku gumu, ma horor, ja to ne bi niti nazvao TOUCHscreenom....
muško sam pa mogu jako pritisnut. 
mobitel ima dobru grafiku i dosta je povoljan.
al čekam još prijedloga.
Ja imam KU990i.
Istina da je touch nije toliko osjetljiv ali to se i ocekuje od resistive ekrana a plus sto preko ekrana ima plasticnu foliju koja je odignuta od ekrana pa prvo moras prititsnuti nju da bi dosao do ekrana ali ekran kao ekran je dobar, telefon ima dobru kameru, meni je ispadao mali milion puta nikad se nije ugasio niti da je nastala neka veca steta na njemu, male ogrebotine sa strane, kamera mu je dobra.Brat mi je imao Arenu ali ona se gasila na visokim i niskim temperaturama...ovaj nista, stvarno je otporan...za te pare dobar telefon,
prihvaća li mp3 glazbu? ništa ne piše u karakteristikama.
Imas po oglasnicima samsung i7500 galaxy oko 1000 kuna.
Mob nije uopce los, ima 8 gb interne memorije, 5 mp cameru, jedina zamjerka mu je sto mu
je android verzije 1.6 ali i to nije tako lose.
Vise o mobu na http://www.gsmarena.com/samsung_i7500_galaxy-2791.php
prihvaća li mp3 glazbu? ništa ne piše u karakteristikama.
Prihvata bez problema...
Probaj naci Nokiu 5230
Neusporedivo bolja od KU990...
Mislim da ti je isplativije uzeti polovni. Možeš kupiti iPhone 3G za 1500 kn, mislim da je puno isplativije.
Ovi što daju TD, molim argumentirajte taj TD i predložite bolje i isplativije riješenje.
Budite objektivni, Apple haterstvo se ovdje ne traži.
Ovi što daju TD, molim argumentirajte taj TD i predložite bolje i isplativije riješenje.
Oces argumente evo ti.
Prvo rekao je do 1000kn a ne 1500 i to ti je dosta.
A drugo,ja licno nikada ne bih kupio polovan mobitel. Za te pare iphone jeste najbolje rijesenje ali je polovan a u ovom slucaju se ne uklapa u cijenu od 1000kn 
P.S. uopste nisam Apple hater. Kao da ja ne bih volio imati Iphone 4 ili neki stariji model. Ali nemam 2000KM(8000kn)....
Oces argumente evo ti.
Prvo rekao je do 1000kn a ne 1500 i to ti je dosta.
A drugo,ja licno nikada ne bih kupio polovan mobitel. Za te pare iphone jeste najbolje rijesenje ali je polovan a u ovom slucaju se ne uklapa u cijenu od 1000kn 
P.S. uopste nisam Apple hater. Kao da ja ne bih volio imati Iphone 4 ili neki stariji model. Ali nemam 2000KM(8000kn)....
Rekao sam zato što za 1000 kn teško može pronaći dobar TS mobitel, a za samo 500 kn više može imati dovoljno dobar.
Zašto ne valja polovni? Treba tražiti neoštećen, sa garancijom i za solidnu cijenu. Ja sam pronašao i više sam nego zadovoljan.
P.S. to nisu argumenti (osim onog s većom cijenom od one koju je on postavio, a ovo za polovan mobitel ti ne znači ništa jer se autor teme nije izjasnio želi li polovan).
Zašto ne valja polovni? Treba tražiti neoštećen, sa garancijom i za solidnu cijenu. Ja sam pronašao i više sam nego zadovoljan.
P.S. to nisu argumenti (osim onog s većom cijenom od one koju je on postavio, a ovo za polovan mobitel ti ne znači ništa jer se autor teme nije izjasnio želi li polovan).
pa koji bi ti argumenat? da sad ti ja nabrajam kako je iphone los. e pa to neces vidjeti,samo ga ti njemu nadji za 1000kn eto necu reci novog al ajd,i svaka ti cast 
pa koji bi ti argumenat? da sad ti ja nabrajam kako je iphone los. e pa to neces vidjeti,samo ga ti njemu nadji za 1000kn eto necu reci novog al ajd,i svaka ti cast 
I iPhone 2G je bolji od jeftinih TS mobitela, a možeš ga pronaći za 800 kn.
hmda
Imas po oglasnicima samsung i7500 galaxy oko 1000 kuna.
Mob nije uopce los, ima 8 gb interne memorije, 5 mp cameru, jedina zamjerka mu je sto mu
je android verzije 1.6 ali i to nije tako lose.
Vise o mobu na http://www.gsmarena.com/samsung_i7500_galaxy-2791.php
pa to je super cijena za tako dobar telefon....pogotovo što je to bio top telefon....
HTC wildfire ili HTC legend ako se ima više para
Nemam pojma koliko je 1000kn pa cu reci da je tu negde oko 100€. Ako ti kamera i nije toliko potrebna onda predlazem WG3 King Serise, ja imam dva ta sa Android i Win platformom i bolje za taj novac nisam video. Dok ima i verzija sa fabrickom OS. koji je takodje sasvim dobar i jedino sta mu je lose je kamera.
Dok za negde oko 150€ mozes uzeti nesto bolje i to Samsung s5620 MONTE koji ima 3,2" ekran, WiFi, GPS... mada izgleda malo kao zenski model
Iz licnog iskustva ti ne predlazim vise nista ispod tih 150€ jer vecina nema ni WiFi i izgledaju kao igracke, ako mi ne verujes samo pogledaj Samsung Corby (ali uzivo)
ja bi uzeo Samsunga zbog WiFi-a i zbog kapacitivnog ekrana (kao kod iPhona)
Samsung M5650 ti ima užasnu kameru, premal ekran i dosta je spor. (znam iz osobnog iskustva).
Nikako nemoj uzeti taj mob.
Za Nokiu ne znam, nisam isprobao taj mob.
razmišljao sam i o Sony Ericsson Xperia X8,Samsung Monte ili I5500 Galaxy 5,e sad u vezi androida jel se može s onom aplikacijom File manager normalno pregledavat fileove i slati prek bluetootha?
Samsung Monte ima fabricki sistem. Sto se ne bi moglo slati, nije ti to iOS.
kupuj X8 za 1000kn dok možeš.
jel se poznaju ogrebotine na mobu zbog bijele boje?
jel se poznaju ogrebotine na mobu zbog bijele boje?
mislim da ne, ali nisam 100% siguran jer ga nisam ogrebao :D
novi: nokia 5230
rabljeni: nokia 5800
looooOOooOOooOl
StA sTE SvE Pisali : KUPIS 5230 IlI x8