Koji SE odabrati?

poruka: 151
|
čitano: 34.305
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Problem
lzgr kaže...

Evo imam jedan nezgodan problem.Kada završim sa prijenosom podataka na mobu mi piše da zatvorim aplikaciju na računalu.Ja odaberem safely remove hardware ali mob ne reagira na to?Što da radim??(Mob je C510)

sta se desi kada iskljucis usb,jel ti ostanu sacuvani podaci koje si stavio na mob.?

16 godina

samo izvadi usb iz moba... nis mu ne ce bit...

BOG I HRVATI
17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
lzgr kaže...

Evo imam jedan nezgodan problem.Kada završim sa prijenosom podataka na mobu mi piše da zatvorim aplikaciju na računalu.Ja odaberem safely remove hardware ali mob ne reagira na to?Što da radim??(Mob je C510)

sta se desi kada iskljucis usb,jel ti ostanu sacuvani podaci koje si stavio na mob.?

Ostanu podaci...

ivan123 kaže...

samo izvadi usb iz moba... nis mu ne ce bit...

Da ali mi ide na zivce da mi se ponovno pokrece mob.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
Koji SE odabrati?

ako ti ostanu podaci onda nema nikakvih problema,samo izvadi usb i gotovo :)

jb safely remove hardver ja to nikada ne koristim pa sta ce mi biti mobu?nista!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji SE odabrati?

pozz! nova sam tu :) Mozete mi pomoci? Hocu kupiti SE mobitel, ali nemam pojma koji model telefona. Zelim takav model koji je iskljucivo za glazbu i na koji moze stati puno glazbe .  

Life is great!

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Koji SE odabrati?

a koliko novaca misliš potrošit? xperia x1 ti je dobra za glazbu.

15 godina
neaktivan
Koji SE odabrati?

koliko trebam potrosit? xperia je preskup.. Jel ima jeftiniji? Treba mi taj tip s kojim mogu neograniceno skinuti glazbe za mobitel (ali preko mobitele ak moze). ?

Life is great!
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 11:30 (ladybugger).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja ti mogu preporucit generaciju Sony Ericsson-a 3 (W595,W705,W995).Oni su ti pravljeni iskljucivo za glazbu.Po meni imaju pristupacnu cijenu,mada sve ovisi sta je za tebe pristupacna cijena i koliko para zelis potrosit...:)

tata-mata
15 godina
neaktivan
Koji SE odabrati?

Ako sada kupis sonyericsson (od ove 3 generacije) mozes besplatno isprobati PlayNOw funkciju 14 dana :))) Super je stvarno! Mozes skidati glasbe gdje god hoces i toliko god hoces ..

na autobusu, na faksu... direktno na mobitelu

ehhheee

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Koji SE odabrati?

Da da.. pisao sam o tome u drugoj remi, ali mislim da znas sve. Mozes skidati i narodne pjesme. Nakon 6 mjeseca mozes zadrziti 100 najslusajnijih pjesama...

tata-mata

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Koji SE odabrati?

preporuka W395 ... uz puno razgovora, podosta SMS-ova ... baterija traje 5-7 dana (barem u mom slučaju)

nisam ga pokušavao tweakati uopće...kamerica standard SE...2.0mpx (malo) al dovoljno...zvuk perfektan...s mobom di god uziams dobis karticu od 2gb meme...stane podosta muzike gore...čak i fine slušalice dođu uz taj mob...

samo neznam koliko košta novi sad...imaš u oglasniku po 700 kn

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ladybugger kaže...

koliko trebam potrosit? xperia je preskup.. Jel ima jeftiniji? Treba mi taj tip s kojim mogu neograniceno skinuti glazbe za mobitel (ali preko mobitele ak moze). ?

ne znam zasto si se ogranicila na Sony Ericsson!?? po meni ima extra dobrih TS modela u koje mozes staviti mem.karticu od 8gb a cijena im je na njuskalo ok 700-1000kn LG KP 500 Coockie,Samsung S5230 ;)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
neaktivan
Koji SE odabrati?

Bok! Ja ima SE 705!!!! :) i jako je super!! Vi volite?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kukavica kaže...

Bok! Ja ima SE 705!!!! :) i jako je super!! Vi volite?

Ludi smo za njim...hahah

LOL

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
neaktivan
Koji SE odabrati?

hehhe:) stvarno ako kupis SE onda 14 dana bezplatno mozes koristiti PN? Smijeh pa to bi bilo jako superr!Istina je da 1000 glazbe vec napocetku imas na tel.-u?Smijeh

Jako me nesto zanima!! hehe:) koloko se glazbe moze sacuvati mesecno? Namigiva

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji SE odabrati?
Cao :)
da ali samo onda imas tih 14 bezplatnih dana ako kupis (SE W595, SE W705, W995) jedno od ovih navedenih mobitela :) da unapred imas 1000 pjesama, pa poslée prvih 6 meseci mozes da sacuvas onih 100 pjesama kijih si najvise slusala, i te pjesme mozes da sacuvas i da slusas boli kad :p a posle ovih 6 meseci 17 mozes da sacuvas... :) kazi ako znas neku bolju ponudu od ove :p

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji SE odabrati?

paaa.... tesko! brzo, legalno, bilo gde i bilo kad hehheSmijeh istina je da je bezplatno i na internetu, al puno vise traje nego na taki nacin! Istina ili istina!? Belji se i neplacas naravno posebno za svaku glazbu! (nego mjesecnu nakladu) hehheeeeSmijeh

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji SE odabrati?
i samo 39 kuna trebas da platis za naknadu mjesecno :) ponuda nijke ni tako losa :p

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji SE odabrati?

da tako kako kazes! Osmijeh sammo 39 kuna mjesecno... i pored toga 14 dana bezplatnost! (samo ako kupis novu generaciju SE) Namigiva i svaki mjesec mozes sacuvati 17 glazbe! Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Koji SE odabrati?

lol

kaj to nije bilo dok sma ja uzimao pretplatu

hebenih 160 kn mjesečno

lol

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Malecka kaže...

paaa.... tesko! brzo, legalno, bilo gde i bilo kad hehheSmijeh istina je da je bezplatno i na internetu, al puno vise traje nego na taki nacin! Istina ili istina!? Belji se i neplacas naravno posebno za svaku glazbu! (nego mjesecnu nakladu) hehheeeeSmijeh

I kad prestanes placati ta muzika je tvoja i ostaje ti u mobu?

;)

Citat sa stranice t-coma:

"Glazbu možete neograničeno preslušavati dok vam je opcija aktivna. Ukoliko deaktivirate opciju, sva glazba na uređaju bit će zaključana i neće se moći preslušavati. Glazbu možete koristiti samo putem svog uređaja i nije ju moguće dijeliti. Uslugu nije moguće koristiti u roamingu."

Znaci ti placas da slusas ono sto si vec skinula. Ti u stvari ne kupujes muzika i ona nije tvoja vec ju iznajmljujes.

Ako je to povoljno onda ja ne znam sta taj pojam znaci.

http://www.t-mobile.hr/2/20-10-04-60-00.asp

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2009 14:27 (logic).
15 godina
neaktivan
logic kaže...

I kad prestanes placati ta muzika je tvoja i ostaje ti u mobu?

;)

Citat sa stranice t-coma:

"Glazbu možete neograničeno preslušavati dok vam je opcija aktivna. Ukoliko deaktivirate opciju, sva glazba na uređaju bit će zaključana i neće se moći preslušavati. Glazbu možete koristiti samo putem svog uređaja i nije ju moguće dijeliti. Uslugu nije moguće koristiti u roamingu."

Znaci ti placas da slusas ono sto si vec skinula. Ti u stvari ne kupujes muzika i ona nije tvoja vec ju iznajmljujes.

Ako je to povoljno onda ja ne znam sta taj pojam znaci.

http://www.t-mobile.hr/2/20-10-04-60-00.asp

Tamo se pise da nakon 6 mjeseca mozes sacuvati 100 najslusajnijih pjesma i onda svaki mjesec 17.. nije logicno zasto samo 17 ..

Mozes i podijeliti (na PC), ali mislim da samo ako registriras na oficialnem sajtu..

ehhheee
15 godina
neaktivan
Koji SE odabrati?

Pazi,

Ali sta ti treba da imas hiljadu pesama na mobitelu uvijek... ili kao da ti ostane...

ni u diznilendu nema to da a 39 kuna skines hiljadu novih pesama i one ti ostanu posle na mobu...

preslusavas ih koliko hoces, setis se neke pesme ukucas je slusas ... to je smisao funkcije

recite ako nisam u pravu ...

npr izadje novi album neke grupe, skinete ga i preslusate... ja mislim da je to ok...

a na kompu se skida to preko nekih torrenta gde je 90% moguce da se navuce neka viruschina (licni primer)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Placas 39 kn i dotle slusas a kad prestanes palcati mozes zadrzati 100 najslusanijih. Znaci ti placas za koristenje tih pjesama. KAd ih skines preko torenta mozes ih zadrzati koliko zelis. A sto se tice virusa to je druga tema ali bas trebas biti nepazljiv da ih zakacis preko torenta. Zato postoje tamo komentari ljudi koji su doticni torent skinuli pa citaj,

15 godina
neaktivan
Koji SE odabrati?

ok to si u pravu, ali moze lako da se zakaci virus i ovako, pogotovo ako je neko manje kompijuterski obrazovan...

ali preko moba nemas torrente, i ja sam picao da mi je da platim 39kn i da slusam glazbu koliko zelim super stvar...

to sto kao "posedujes" pjesme nista ne znaci, svaki mesec dok placas mozes slusat sta god hoces :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa sta onda placas? Samo da slusas? Jbg to je malo reskupo za to. Ako ti ne znas skinuti pjesme sa neta nadji nekgo ko zna i za pola sata ti naskida sve sto ces slusati u narednh par mjeseci. Meni ko zatrazi neso od muzike ja mu skinem komplet diskograafiju za pola sata.

16 godina
neaktivan
Koji SE odabrati?

evo da vas pitam kupio sam mob c510 prije tjedan dana na pretplatu,sad me zanima to sa flashanjem,on ima facebook aplikaciju itd...al osjecam ko da nekad zasteka prilikom listanja,sad mi recite dali se isplati flashat ili nek ostane kak jeOsmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji SE odabrati?

ajmo pomagajte

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji SE odabrati?

Napravi samo upgrade preko sony ericssonovog softwarea. Sa flashanjem ćeš izgubiti garanciju. Software skini sa službene stranice

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BORN kaže...

Napravi samo upgrade preko sony ericssonovog softwarea. Sa flashanjem ćeš izgubiti garanciju. Software skini sa službene stranice

mozes li mi to malo bolje objasnit.ipak mi je prvi puta da to radim

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice