Jel moguće klonirati bonbon SIM karticu, tako da na 2 mobitela mogu imati isiti broj?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prije češ klonirat sebe, tehnologiju za to koriste krimosi, a i kloniranje sim kartice vjerojatno nije legalno.
nemoj lupati gluposti ako nemaš pojma.
treba mi jedna za mobitel, a druga za laptop da imam internet.
ako ima netko pametan molim da mi odgovori.
Ne možeš. Napravi si hotspot s moba i tjt
Možeš dobit internet sim, za isti broj, znači duplikat legalno. Multisim.
To se moglo prije, ali mislim da današnje zaštite u karticama još nisu probijene. Dodatno, čak i kad bi uspio, pitanje je kako bi se ponašala mreža ako bi obe bile aktivne istovremeno.
Možeš dobit internet sim, za isti broj, znači duplikat legalno. Multisim.
Tražio sam i ne može.
Moram uzet drugi broj.
nemoj lupati gluposti ako nemaš pojma.
treba mi jedna za mobitel, a druga za laptop da imam internet.
ako ima netko pametan molim da mi odgovori.
Koji si ti pametnjaković, vidim da baš neznaš čitati pa ču ti napisati boldano: MOŽE POSTOJATI SAMO JEDNA KARTICA SA JEDNIIM BROJEM. KLONIRANJE SIM KARTICA JE ILEGALNO.
Možda se može nešto tog tipa kod operatera i to se zove multisim ali to nije kloniranje nego jednostavno vezanje više simica na jedan account. To ovisi o operateru i zakonima pojedine države. Svejedno nije moguće imati dvije sim sa istim brojem.
Eto ti ovdje 2 linka ( http://www.dawn.com/news/1088332http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=480211 a http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=480211 ) za ostalo imaš gugl.
Aparati za kloniranje postoje ali su prilično skupi i nedostupni na otvorenom tržištu a oni koji jesu upitni su.
Možda da si pismeno objasnio problem, ali ovako samo ispada kao da hočeš klonirat tuđu karticu.
sreo sam jednog poznanika i on ima takav način...mislim da se radi o vipu...u isto vrijeme zvone mu dva mobitela..naime radi se o tome da on radi na baušteli pa ima neko sranje od moba ako mu upadne kojim slučajem u malter,a drugu karticu ima u noteu...može se.. evo vip...
Jel moguće klonirati bonbon SIM karticu, tako da na 2 mobitela mogu imati isiti broj?
Ne može ovako kako ti želiš. Svaka SIM kartica ima jedinstveni identifikator i kada bi mreža primijetila da su dvije aktivne istovremeno ili bi ti jednu deaktivirala ili bi te kompletno isključili zbog pokušaja prevare (ovisi o operateru).
Jedini način da to napraviš je preko multi-sim usluge, a to ne mogu imati fizičke osobe i nemaju svi operateri.
Ne može ovako kako ti želiš. Svaka SIM kartica ima jedinstveni identifikator i kada bi mreža primijetila da su dvije aktivne istovremeno ili bi ti jednu deaktivirala ili bi te kompletno isključili zbog pokušaja prevare (ovisi o operateru).
Jedini način da to napraviš je preko multi-sim usluge, a to ne mogu imati fizičke osobe i nemaju svi operateri.
Varaš se, mogu imat i fizičke osobe multi-sim.
Varaš se, mogu imat i fizičke osobe multi-sim.
super, nisam to znao.