"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.391
|
čitano: 6.219.403
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
11 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Netko ko je upoznat jako s kineskim telefonima,zanima me neki dobar do 1000-1300kn,jer sam jako zainteresiran {#} malo veci zaslon kvalitetan rezolucija boje itd,to mi najvise igra ulogu,tipa galaxy s3 ili nest sl. Poz  svima ! {#}

edit: huawei ascend p6 2200 negdje,ako je stvarno kvalitetan ko sto izgleda jačina specifikacije itd,sta mislite o kupnji istoga?

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 13:52 (RondoVK).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
RondoVK kaže...

Netko ko je upoznat jako s kineskim telefonima,zanima me neki dobar do 1000-1300kn,jer sam jako zainteresiran {#} malo veci zaslon kvalitetan rezolucija boje itd,to mi najvise igra ulogu,tipa galaxy s3 ili nest sl. Poz  svima ! {#}

edit: huawei ascend p6 2200 negdje,ako je stvarno kvalitetan ko sto izgleda jačina specifikacije itd,sta mislite o kupnji istoga?

Huawei ascend p6 http://www.minideal.net/huawei-ascend-p6-quadcore-1-5ghz-2gb-8gb-4-7-hd-mobile-phone-android-4-2.html bijeli i crni modeli, izvrstan mobitel i ako ga kupiš nećeš pogriješiti ako ima kod nas u Hrvatskoj za 2200 kn kupuj ili ovaj model

http://www.minideal.net/huawei-g700-5-ips-quad-core-1-2ghz-2gb-ram-android-4-2-dual-sim-3g-gsm-phone.html .

Poznati kineski brand u Hrvatskoj koji ima modele kod operatera.

"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 14:39 (Fero).
16 godina

On ti ne upada u rang do 1000kn jer s carinom tj. pdvom košta 2800kn

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
11 godina
neaktivan

u njemackoj 310 eura,vjerovatno cu kontakitirat veceras striceve u njemackoj :) kolko vidim p6 je u rangu galaxy s3,koji se vama osobno vise svida i sta mislite koji je bolji?

13 godina
neaktivan
RondoVK kaže...

u njemackoj 310 eura,vjerovatno cu kontakitirat veceras striceve u njemackoj :) kolko vidim p6 je u rangu galaxy s3,koji se vama osobno vise svida i sta mislite koji je bolji?

Ja bih uzeo Huawei ascend p6, ali o ukusima se ne raspravlja.

Možda da si posatvio anketu : Koji bi vi uzeli ?

17 Huawei Ascend P6
2 Samsung Galaxy S3
"Just A Dream ".
11 godina
neaktivan

Neznam. Eo sazno sma da jedna kolega ima taj p6 pa cu se dogovorit snjim i vidjeti kaki je uzivo i to sve,pa cu onda odlucit,al eo po mom nekom misljenu glas dajem p6 :P

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozz svima. Na pretplati sam uzeo Huawei g510 i na prvi pogled sam bio odusevljen. Korstiti dual core po prvi put je bilo iznenedjujuce :). Ali nakon nekog vremena krenulo je razocarenje. Kad sam ga malo prepunio appovima pocelo je stucanje, laganje itd. Malo me to pocelo nervirati i odlucih da sebi nabavim nesto jace. Nakone 10 dana konstantnog pregladavanja foruma, youtube videa itd o kineskim telefonima, nasao sam idealan telefon za moje potrebe i dzep naravno :). U pitanju je THL W200 sa mediatek quadcore 1.5ghz procesorom, 5 incha hd ips ekranom, 8mpx prednjom i 13mpx zadnjom kamerom, 8gb interne memorije i 1gb ram memorije. Malo sam bio skeptican posto je kinez u pitanju al kad mi je dopao saka jednostavno sam bio iznenadjen kakvu zvjer drzim u rukama. Nakon root-anja, ubacivanja fixa oko notification lampice, i jos nekih sitnih tweekova ta neman je kucala 16700 score na antutu-u. Sve i jednu igru aplikaciju i sve sto stavim na njega jede u sekundi. Igre kao Fifa 14, asphalt 7, Real Racing 3, Modern Combat itd goni bez trunke laga. Ekran mu je fantastican, slike su takodje odlicne, a sto se tice Gps-a, Epo gps assistance kad se podesi hvata satelite za manje od 30 sekundi bez greske pa cak i u zatvorenom prostoru. Moj stari huawei sam poklonio zeni i on je bio 4,5incha i kad sam dobio THL W200 podvukao sam liniju i necu prelaziti 5incha jer sve preko je po mom misljenju preveliko za ruku. Thl ima dosta dobru podrsku za korisnike jer se bave proizvodnjom telefona vece 15 godina. Poslao sam im par pitanja oko baterije i hoce li biti jacih baterija u buducnosti? Odgovorili su mi potvrdno da planiraju izbaciti bateriju sa 2200mAh uskoro. Mislim ima tu izbora bezbroj sto se tice kineskih telefona al nisam nesto za nazive poput copo , ching chong :) itd. Stvarno je telefon zvjer i preporucujem ga svima, ko god ga kupi nece se pokajati sigurno. Ako kome treba neka pomoc u vezi ovog telefona (root,tweeks,..itd) nek se javi na pp.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@ Neophobic

Thl modeli su isto tako dobri jedino podrška 3g/h radi samo na 2100MHz zato nisam gledao te modele. Naši operateri u manjem postotku koriste 900MHz frekvenciju za 3g/H van većih mjesta odnosno u manjim sredinama u Hrvatskoj. 

Modeli sami po sebi su odlićni.

Edit: To se podrazumjeva što si napisao da se prebacuje na 2g to svi znamo, ali ako ćeš htjeti koristiti internet onda si u banani jer nemaš 3g/h mreže

"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 16:35 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Kod mene na Mtel mrezi 3g radi normalno a i na proslom fonu huawei g510 koji ima 3g podrsku i na 800/900/1200/2100 cim izadjes van grada prebaci na 2g tako da je to vecinom do mreze.

13 godina

Isplati li se izabrati DHL kod dostave? Da li pošiljka dolazi brže i za koliko u prosjeku?

Da li je jednaka šansa za izbjeći carinu kao i kod ostalih načina dostave ili je ovdje 100% da će me zahvatiti carina?

0 0 hvala 0
13 godina

Zanima me vaše mišljenje o ZOPU 910?

iclock2much

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ovo ne radi uopce na nasim 3g mrezama! - CDMA2000

13 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Zanima me vaše mišljenje o ZOPU 910?

Ma ne nađi si bolji ,5.3 inch QHD rezolucija. Pa kad već kupuješ za 196$ uzmi bolje. HD rezu i podršku za 3g/h 900/2100 MHz.

"Just A Dream ".
13 godina
neaktivan
Janer kaže...

Isplati li se izabrati DHL kod dostave? Da li pošiljka dolazi brže i za koliko u prosjeku?

Da li je jednaka šansa za izbjeći carinu kao i kod ostalih načina dostave ili je ovdje 100% da će me zahvatiti carina?

Ne isplati se jer ide na carinu i opet čekaš

LynkS kaže...
brmbo kaže...

ovo ne radi uopce na nasim 3g mrezama! - CDMA2000

Istina ne radi.

"Just A Dream ".
11 godina
neaktivan

koji je najbolji do 200$ ? i kolko ide carine pdva i tih troskova na 200$?

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 18:03 (RondoVK).
13 godina
neaktivan
"Just A Dream ".
16 godina

Već 100x ponovljeno, pdv = 0.25* iznos koji si platio +30kn troškova obrade. Ili 1.25*iznos za ukupno.

Znači za mobitel od 1200kn= 1530kn

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
15 godina

moze neko nabrojat par modela koji imaju lte?

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

NI jedan kinez nema 4G iliti LTE. Ako i ima vjerojatno ne bi radio kod nas. To zaboravi. Ako ti je bitan 3G onda gledaj da imaju 900 i 2100mhz pod 3G.

11 godina
neaktivan

ago008 oprosti al nedavno sam se registriro tek i nisam tolko upucen i ima jako puno stranica :/ a Fero nekako mi je ovaj iocean x7 najbolji i najljepsi definitvno.

13 godina

Kupljen ZOPO 910, prešao sa staroga GT540 na njega, i moram priznati da je mobilni telefon odličan, za sada odlične impresije.

iclock2much

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
RondoVK kaže...

ago008 oprosti al nedavno sam se registriro tek i nisam tolko upucen i ima jako puno stranica :/ a Fero nekako mi je ovaj iocean x7 najbolji i najljepsi definitvno.

http://www.geekbuying.com/item/JIAYU-G3T-4-5-inch-IPS-Retina-Corning-Gorilla-Glass-Screen-MTK6589T-Quad-Core-Smart-Phone-720P-1G-4G-8-0MP-Camera-Android-4-2-3G-GPS-Black-318413.html.

Edit: Hvala Ag008 na ispravku za kvar sa ekranima na navedenoj marki telefona općenito.

"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 17:38 (Fero).
16 godina

Fero ti nisi zapamtio da se ekrani na Jiayu mobitelima kvare kao gljive poslije kiše? Velik broj crkne nakon mjesec-dva. Možda taj baš neće no ljudi trebaju znati.

14 godina

ima li neko cubot one i kakav je?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

imam ja tronsmart ts7, jucer stigao. extra je za sada

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Neznam na koja podrucja i na koju mrezu ti konkretno mislis, posto ne zivim u Hrvatskoj. Al meni se w200 ponasao kao sve i jedan drugi telefon koji sam imao kad je u pitanju 3g mreza. U gradovima 3g normalno radi van grada je 2g to je valjda zbog slabe mrezne pokrivenosti  a ne zbog telefona. Jer isti slucaj sam imao i na Htc Desire-u,Galaxy S2, Huawei g510. A da napomenem oni su svi imali 900mhz frekfrenciju. Jednostavno ako se zadesis u ruralnijem području zaboravi na 3g.

14 godina
Smoke690 kaže...

MIšljenje o Xiaomiu mi3 i sigurno mijesto gdje ga mogu naruciti ?

Mob bi trebao biti bomba po specifikavijama,teško je dati objektivno mišljenje o nečem što još nije izašlo ali o xiaomi brendu je sve manje više rečeno,odnosno to je sami vrh kineske ponude.

poželjno ga je uzimati sa provjerenih stranica jer je xiaomi rado krivotvoren brend pa ti preporučam da ga uzmeš odovuda kada uskoro bude dostupan

http://www.ibuygou.com/p-pre_order_original_xiaomi_mi3_smart_phone_snapdragon_800_quad_core_android_4_2_5_inch_2_3ghz_2gb_ram_16gb_rom_13_0mp-5517-usd.html

imaju odličan suport i poslije prodaje a dobičeš i svu potrebnu pomoč od ekipe sa http://xiaomi.eu/community/.

15 godina
neaktivan

zopo c2 došao u instara :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
thaar kaže...

zopo c2 došao u instara :D

Nikada ne bih kupio kod nas u RH jer 2.300,00kn je previše, ali vani da i da platiš PDV kad ti dođe opet je jeftinije.

"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 9:05 (Fero).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice