Kamere u smartfonima- Rasprava izdvojena tema

poruka: 6.695
|
čitano: 1.754.842
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Kamere u smartfonima- Rasprava

I, onako na prvu, u usporedbi s X100 Ultra, kakav je?

Jel kao na X200 Pro koriste više AI-a/peglanja nego na X100 Ultra ili je još uvijek s mjerom?

Da budem preciziniji, to se dosta primjećivalo pri zoom-u al i općenito pri detaljnijem pregledu fotografije...

11 godina
Chriss kaže...

I, onako na prvu, u usporedbi s X100 Ultra, kakav je?

Jel kao na X200 Pro koriste više AI-a/peglanja nego na X100 Ultra ili je još uvijek s mjerom?

Da budem preciziniji, to se dosta primjećivalo pri zoom-u al i općenito pri detaljnijem pregledu fotografije...

Nema divovskih razlika, al sve pomalo bolje. 

14mm dosta bolja, 85mm nesto brza i kremastija. 

Video snimanje osjetno bolje. 

Ekran bolji.

Al nije to sad ogroman skok. 

13 godina

E da, kad spominješ video, kakav je zvuk na videu i osim kvalitete zvuka jel imaš problema s "out of sync" gdje se zvuk ne poklapa s videom, neki su se javljali s tim problemom...?

I da, više manje sam spreman potegnuti okidač i uzeti X200 Ultru samo iz tvog iskustva, koliko inače prođe vremena do prvog pada cijene Kinezima s trading-a i wonda-e?

11 godina
Kamere u smartfonima- Rasprava

A za cijenu ne znam ato bi ti rekao jer je potraznja velika. 

Ma nikakv problem sa zvukom. 

Vecina recenzija je na početnom softveru, a bila jos 3 azuriranja kamera nakon. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Kamere u smartfonima- Rasprava

https://www.flickr.com/photos/95305779@N06/

22 fotke, Oppo FX8U, dost je njih slikano u vožnji x3 ili x6 zoom (kranska dizalica i auti na autocesti) zbluranih fotki imam jako malo u odnosu na X15U kojih je bilo poprilična broj, makro fotke su malo zeznute i tu zahtijevaju mirnu ruku, za statične fotke je odlično. 

Oppo je napravio odličan posao, a video je podignut na viši nivo, fotke su prirodnije što mi se sviđa pogotovo jer sam imao prije OP12 i OP13, čak mi je OP12 radio lijepše fotke, onak, oku ugodne, što bi se reklo.

Mada dok sam prije uspoređivao fotke s neta, OP13 i Oppo FX8P, potonji je radio lijepše fotke, a čini mi se da dotični dvojac ima skoro pa isti fotić osim proca, na potonjem je MTK a na OP13 SD Elite.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice