Izrada kucnog dock-a za mobitel.

poruka: 3
|
čitano: 1.231
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

1. me zanima, moze li se ikako napraviti dock za mobitel ?

Evo ako moze, molio bih moderatore da ne brisu temu i da ju ostave otvorenu, da mi forumasi koji se razumiju u ovo, pomognu. A mislim da ima dosta zainteresiranih forumasa za ovu temu.

Zanima me, od kojeg materijala bi bilo najbolje napraviti dock kuciste za mobitel ? Posto imam vise usb kablova od par metara za svoj mobitel, nije mi steta ako jednog unistim. 

Meni osobno, potreban mi je dock za htc 8s, a i ljepse mi je kada ga stavim unutra i stoji mi uz televizor. 

Volio bih cudi vasa misljenja, za materijale i ostalo, jer mislim da to nije komplicirano za napraviti..

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 7:17 (Karlovac_047).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imaš stvarno gomilu materijala na youtubu na tu temu.

Oš drva, kutija, plastike... =)

[Sony Xperia U ST25i][Stock Gingerbread 2.3.7] {Bonbon}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Izrada kucnog dock-a za mobitel.
Zoran kaže...

Imaš stvarno gomilu materijala na youtubu na tu temu.

Oš drva, kutija, plastike... =)

Ma trazio sam vec i po youtubu, googlao sam..Ali ne mogu nikako naici na ono pravo..

Treba mi nesto jednostavno. Za htc 8s sam nasao samo 1 dock koji se prodaje u svijetu, i to je ovaj (slika dolje) (mozda se jos negdje prodaje, ali sam naisao samo na ovaj). 

Da li netko na forumu radi sa kakvim aparatima, gdje bi mogli izraditi kuciste dock-a da pitam za savjet ?

http://www.ebay.com/itm/KiDiGi-DESKTOP-DOCK-ADJUSTABLE-CHARGER-AC-USB-WALL-CRADLE-FOR-HTC-WINDOWS-8X-8S-/300851614445?pt=PDA_Accessories&hash=item460c2752ed

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 8:34 (Karlovac_047).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice