IPhone iskustva i pitanje (muči me inernet)

poruka: 8
|
čitano: 3.136
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
evo kupio sam iphone 3G i mogu vam reci da je za sad ok (dok mi ne dosadi, imam ga tek par dana). prvo sto me mučilo je:

LOGIRANJE NA ITUNES BEZ KARTICE- čitao sam hrpu foruma, blogova..prebacivao na US, radio novi mail s US postavkama....nista mi nije radilo kako treba..
e onda dođoh na ideju da to sve pokušam s HR postavkama;
-otišao na itunes, vratio Hrvatsku zastavicu,
- kliknuo na FREE aplikaciju [bilo koju od besplatnih] ,
-(kako nisam imao račun) pojavilo mi se da se ulogiram,
-upisao podatke,
-izabrao NONE za karticu
 i evo sada radi, savršeno! bez problema kupujem besplatne aplikacije...

!!!e sada sam došao do sljedećeg problema i molio bih nekoga ako mi može u par crtica jednostavno i banalno objasniti:

KAKO DA ISKLJUČIM SPAJANJE NA INTERNET.?????.. spajam se preko svoga WLAN-a, i sve super ali dok odem od kuće on se prebaci na nešto drugo sto mi poždere sve kune....
što me zanima-> ŽELIM DA SE MOGU SPOJITI NA NET SAMO PREKO NEKOG WLAN-a, NE želim da mi troši kune na mobitelu!

čitao sam 100 foruma i svi spominju neke instalacije... komplicirano je.. jel se može samo nešto na telefonu isključiti i da sam ja miran!

AKO NETKO ZNA NEKA MI PLIZ NAPISE U PAR CRTICA STO TREBAM ISKLJUČITI I SAM KRATKO U ZAGRADICI STO TO ISKLJUČUJEM, DA ZNAM!

UNAPRIJED HVALA....

POZZ ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ne kužim na što ti se spaja drugo sam što ti papa kune ... ( drugi wifi ) ako je free ti ne troši nikakve kune ... imaš u postavkama wi fi pa si naštelaj dal da te pita i da se spaja samo na known networks ... ne može se spojiti preko 3G ili edge-a sam ... jedino ako slučajno nešto pretisneš ... iskapčaj ga na gornji botun prije nego ga staviš u džep.

A.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2009 16:19 (artfull).

0 0 hvala 0
16 godina

Koliko sam ja skužio, on se spoji na 3g mrežu njegovog operatora koje normalno troši lovu, pa bi valjda to htio isključit(ili samo da mu se spaja na wifi, a ne na 3g)

*sad vidim tvoj edit,onda valjda se slučajno pritisne pa se spoji,to se mom frendu dogodilo na SE-u prije pa pu maznulo 100knBelji se

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2009 16:22 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
  1. Napraviti jailbreak
  2. Skinuti SBSettings iz Cydie
  3. Povući prstom preko gornje trake na kojoj se nalazi sat (otvaranje SBSettings prozora)
  4. Isključivanje EDGE-a.
www.pozivnice.tk - Automatsko slanje pozivnica za Lockerz.com. Što je Lockerz, kako se registrirati? www.pozivnice.tk
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 17:40 (Random.).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: IPhone iskustva i pitanje (muči me inernet)

eeee.. mislim da je to to sto mi treba.... zelim samo wifi... idem pokusati iskljuciti 3g! jel treba jos sta osim toga iskljuciti???

hvalaaaa! :)

15 godina
neaktivan

random, ako samo iskljucivanje 3g-a ne upali pokusat cu tvojom metogom.... izludilo me to danas.. heh

16 godina
neaktivan

SBSettings je veoma jednostavan program, u njemu možeš isključivati / uljučivati i WiFi. No, za sprječavanje neželjenog spajanja na internet, midlim da je dovoljno isključiti EDGE.

Ako zapneš u procesu, javi se.

www.pozivnice.tk - Automatsko slanje pozivnica za Lockerz.com. Što je Lockerz, kako se registrirati? www.pozivnice.tk
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 17:39 (Random.).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

random, idem onda to pokusati... sad moram naci neki tutorial pa sve polako redom... jos se ne kuzim u sve ovo... :) valjda cu i ja nekome moci pomoci dok se malo ufuram...

javim ti kada/ako uspijem...

tnx tnx tnx

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice