- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne kužim na što ti se spaja drugo sam što ti papa kune ... ( drugi wifi ) ako je free ti ne troši nikakve kune ... imaš u postavkama wi fi pa si naštelaj dal da te pita i da se spaja samo na known networks ... ne može se spojiti preko 3G ili edge-a sam ... jedino ako slučajno nešto pretisneš ... iskapčaj ga na gornji botun prije nego ga staviš u džep.
Koliko sam ja skužio, on se spoji na 3g mrežu njegovog operatora koje normalno troši lovu, pa bi valjda to htio isključit(ili samo da mu se spaja na wifi, a ne na 3g)
*sad vidim tvoj edit,onda valjda se slučajno pritisne pa se spoji,to se mom frendu dogodilo na SE-u prije pa pu maznulo 100kn
- Napraviti jailbreak
- Skinuti SBSettings iz Cydie
- Povući prstom preko gornje trake na kojoj se nalazi sat (otvaranje SBSettings prozora)
- Isključivanje EDGE-a.
eeee.. mislim da je to to sto mi treba.... zelim samo wifi... idem pokusati iskljuciti 3g! jel treba jos sta osim toga iskljuciti???
hvalaaaa! :)
random, ako samo iskljucivanje 3g-a ne upali pokusat cu tvojom metogom.... izludilo me to danas.. heh
SBSettings je veoma jednostavan program, u njemu možeš isključivati / uljučivati i WiFi. No, za sprječavanje neželjenog spajanja na internet, midlim da je dovoljno isključiti EDGE.
Ako zapneš u procesu, javi se.
random, idem onda to pokusati... sad moram naci neki tutorial pa sve polako redom... jos se ne kuzim u sve ovo... :) valjda cu i ja nekome moci pomoci dok se malo ufuram...
javim ti kada/ako uspijem...
tnx tnx tnx