Iphone 5

poruka: 949
|
čitano: 249.266
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Iphone 5
brkan83 kaže...

Ja sam morao imati 4,7 napravio sam 5,0 slobodno da ga instaliram na 5c i sad kad se instalirao imam 4,6 slobodno.

Tako da nemas brige ostat ce ti dovoljno. treba mu toliko da se raspakira i instalira, to je preko OTA.

Cega?

Btw-hvala na odgovoru iz prve ruke.

14 godina
drahic kaže...

Zato me i zanima dali ios 8 uzima 5gb ili ne.

Jer ako uzima 5gb,nema smisla. Ja nemam mjesta vise za nista a nemam uopce puno aplikacija i slika/videa.

Naravno da ne zauzima, ovo je pravi system capacity

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
13 godina
Iphone 5

Odlicno.

Onda,da cujem iskustva? Kakvi su vam dojmovi? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
drahic kaže...
brkan83 kaže...

Ja sam morao imati 4,7 napravio sam 5,0 slobodno da ga instaliram na 5c i sad kad se instalirao imam 4,6 slobodno.

Tako da nemas brige ostat ce ti dovoljno. treba mu toliko da se raspakira i instalira, to je preko OTA.

Cega?

Btw-hvala na odgovoru iz prve ruke.

Over-the-air to je preko wi-fi-a a mozes i preko itunes-a da ga spojis sa kompom.  
12 godina
neaktivan
Iphone 5

pozz, da vas pitam..jel ima mogucnosti da se iphone jailbreak-a ako na sebi ima cloud i gdje bi to mogao odnijeti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
tonix8 kaže...

pozz, da vas pitam..jel ima mogucnosti da se iphone jailbreak-a ako na sebi ima cloud i gdje bi to mogao odnijeti?

Gdje bih ga mogao odnijeti? Hmm, pravom vlasniku?
iPhone 4S, iOS 8.0
12 godina
neaktivan
Iphone 5

? ako ne znas pomoc onda ne seri molim te..

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iphone 5

zaštita se može maknut. Javi se na PM

0 0 hvala 0
12 godina
tonix8 kaže...

? ako ne znas pomoc onda ne seri molim te..

Lijepo ti je rekao, nije baš da si opisao problem. Ja npr. imam istu situaciju, ali imam i kutiju i račun od mobitela pa opet ne mogu ništa.

trampoculo kaže...

zaštita se može maknut. Javi se na PM

Mislim da se ipak ne može. Jedino na iP4, sve novije ništa. Ima nekih prodavača magle po netu, ali ništa konkretno osim prevara.

13 godina
neaktivan
Iphone 5

Može al nije baš jeftino. Sve ovisi dal ti se isplati...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zvone9489 kaže...

jedno pitanje, može li se ugraditi u iPhone 5 jača baterija od ove postojeće 1440 mah? jel to uopće preporučljivo ili?

EDIT: http://www.ebay.com/itm/For-iPhone-5-5S-5C-2200mAh-External-Battery-Backup-Battery-Charging-Stand-Case-/251648578690?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item3a976c9482

šta točno predstavlja ovaj case?

netko?

16 godina
Pa odgovorio sam ti post ispod
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
12 godina
neaktivan
nisam vidio, sorry. a zašto ne dobivam notifikacije sa instagrama? znam da trebam tamo uključiti da dobivam obavijesti, ali na toj listi uopće nema instagrama iako je instaliran??
12 godina
neaktivan

iako sam napravio update na iOS 8, Siri i dalje ne prepoznaje kada diktiram hrvatski, kao što vi kažete. Jel treba šta podesiti, sve šta god je moguće mi je na hrvatskom?

16 godina
neaktivan
zvone9489 kaže...

iako sam napravio update na iOS 8, Siri i dalje ne prepoznaje kada diktiram hrvatski, kao što vi kažete. Jel treba šta podesiti, sve šta god je moguće mi je na hrvatskom?

Hrvatska tipkovnica ti mora biti postavljena na prvo mjesto ili moraš prebaciti ručno na nju kada pišeš. Siri dictation aktiviraš na onaj mali mikrofon na tastaturi, a ne držanjem Home gumba ako to slučajno možda radiš.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2014 10:11 (ROADRUNNER).
12 godina
neaktivan

hvala, ja sam cijelo vrijeme aktivirao pomoću home buttona

16 godina
neaktivan
zvone9489 kaže...

hvala, ja sam cijelo vrijeme aktivirao pomoću home buttona

To sam i ja prvi puta napravio dok nisam skužil da krivo radim.

12 godina
neaktivan
još jedno pitanje, ona tipka za zaključavanje mi malo radi, malo ne, utipkao sam serijski broj na onu stranicu gdje se provjeri jel uređaj spada u kategoriju sa tvorničkom greškom i piše da imam pravo na zamjenu u apple storeu. međutim, bio sam danas i rekli su mi da neće zamijeniti jer mi je oštećeno kućište. to je bio burazov mobitel i njemu je pao i razbio se display i kućište. Kućište nisam mijenjao jer bi me preskupo izašlo, samo display. Šta sad da napravim? Stvarno nemam pravo na zamjenu iako je to tvornička greška, valjda imam pravo tražiti zamjenu nečega za što su oni krivi
12 godina
neaktivan
Iphone 5

Pozdrav, zanima me moze li se iPhone 5 zakljucan na stranu mrezu ili iCloudom otljucat tako da ga mogu ja koristit?Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
whisper12 kaže...

Pozdrav, zanima me moze li se iPhone 5 zakljucan na stranu mrezu ili iCloudom otljucat tako da ga mogu ja koristit?Hvala

Može

16 godina
whisper12 kaže...

Da, kodovi su oko 20 funti max

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
11 godina
Iphone 5
Dal postoji ilakav nacin da se ip5s vrati na ios7?

0 0 hvala 0
12 godina
omomomomoomm kaže...

Nisi bas zadovoljan s iOS 8? Vidim i ja da moj iPad 4 ne radi vise toliko glatko otkad je na iOS 8, zato mobitel nisam ni updateao.
11 godina
Iphone 5
Nisam zadovoljan neke aplikacije tipa youtubea i facebooka jos ne rade dobro i jos par sitnica. Jednostavno vidim da nije to sve tak glatko ko na ios7 ne kazem da mi mobitel nedajboze trza blokira ili rako nesto ali ako postoji ikakva mogucnost vracam se na ios 7 dok ios8 ne ispoliraju posteno do kraja.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
assassin.st kaže...
omomomomoomm kaže...

Nisi bas zadovoljan s iOS 8? Vidim i ja da moj iPad 4 ne radi vise toliko glatko otkad je na iOS 8, zato mobitel nisam ni updateao.

Kod mene na iPad 4 nema ali baš nikakve razlike u odnosu na iOS 7. Kaj se tiče fejsa to je problem do njihove aplikacije. Ista stvar na iP5. Nikakva razlika.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 8:23 (ROADRUNNER).
11 godina
Iphone 5

Bez blobsa se ne može vratiti, Apple ne potpisuje iOS 7.

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Syke kaže...

Bez blobsa se ne može vratiti, Apple ne potpisuje iOS 7.

O cemu ti pricas? "Blobsi" su umrli s iPhone 4, nijedan se noviji uredaj (noviji od 4-ke jel) s njima jos od iOS5 ne moze downgradeati cak ni s njima

Niste li ste stesali prije ljeta?
15 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Apsolutno nikakav niti ce ikad bit, ubuduce razmisljaj ranije, a sad ces pricekat dok se iOS8 ne "ustabili" i dok se na njega ne naviknes. Sto se tice jailbreaka, bit ce ga 1000%, ali ne prije 2015, rekao bih tamo drugog kvartala bar

Niste li ste stesali prije ljeta?
11 godina
Iphone 5
Ma jailbreak me nw zanima.a ako se neda nema veze pa nije mobitel neupotrebljiv nego mi smeta par sitnica al vjerujem da ce to oni kroz mjesec dva sve ispravit uz jos par updateva.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone 5

Koja je to stranica na kojoj se vidi dali posjedujem uređaj sa serijskom greškom?

I koji je uvijet da ga mogu zamijeniti u apple storeu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice