Iphone 5 ili galaxy s5 zaključana tema

poruka: 11
|
čitano: 6.485
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Iphone 5 ili galaxy s5

imam dvojbu izmedu ova dva modela i sto vise filmica na youtubu gledam to sam neodlucniji.

birat mogu samo izmedu ova dva mobitela dobit cu jednog il drugog za 2900kn slobodan uredaj bez ikalvih pretplata i ugovora. Sad koristim wp8 i jedan i drugi OS ce mi bit zabavni iako sam vec koristio oba.

kod iphone me muci sto je mali ali znam da ios fantasticno radi (imao ip4) a android je vise open source. Da napomenem ako uzmem galaxy ne stavljam nikakve romove i te stvari

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Iphone 5 ili galaxy s5
omomomomoomm kaže...

imam dvojbu izmedu ova dva modela i sto vise filmica na youtubu gledam to sam neodlucniji.

birat mogu samo izmedu ova dva mobitela dobit cu jednog il drugog za 2900kn slobodan uredaj bez ikalvih pretplata i ugovora. Sad koristim wp8 i jedan i drugi OS ce mi bit zabavni iako sam vec koristio oba.

kod iphone me muci sto je mali ali znam da ios fantasticno radi (imao ip4) a android je vise open source. Da napomenem ako uzmem galaxy ne stavljam nikakve romove i te stvari

Imam note3 od 10-og mjeseca prosle godine ... i ako ti nije prevelik - definitivno ga uzmi. Jaca baterija od konkurencije, preljep display, za gledanje filmova, serija, youtubea - dusu dao!

battlelog: b4stardo_CRO
14 godina
Iphone 5 ili galaxy s5
"Ako" posjeduješ računalo tipa tableta, glasam za iPhone 5S, obzirom ti onda telefon treba onda "samo" najvažnije za telefoniranje!!!!
ATJ Lučko
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako nisi fan iPhona i iOS-a, onda Samsung. 

A nisi ni naveo za što koristiš mobitel. 

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2014 12:22 (Geek).
11 godina

vjerojatno je prosječan korisnik, telefoniranje i sms ali onak da tu i tamo ode na youtube i surfa na putu po netu.

E sad, iPhone 5 je brz, super, sve ok, ali brate stvarno je premali ekran za moj ukus, izduljen, uzak..totalno su fulali po mome mišljenju, za surfanje ili gledanje videa, ne paše nikako (nije da je mobitel napravljen za surfanje, ali danas je to jedan od benchmarka)...dok recimo samsung ima veći ekran, isto tako je brz i novije je generacije...da se mene pita uzeo bih S5

12 godina
Iphone 5 ili galaxy s5

jako puno visim na mobu. Mail,forumi,portali tipa 24 sata. Ne igram igre na njemu. Dnevno sat vremena poziva cca i 50ak watsapp i sms poruka

0 0 hvala 0
11 godina

u tom slučaju na tvome mjestu ja bih S5 bez razmišljanja uzeo, veći ekran, bolja preglednost itd, a brzina ista kao iphone.

17 godina
Iphone 5 ili galaxy s5

Šta imaš uopće pitati ?! Samsung S5 je odvratan plastični telefon s androidom OS-om što je samo po sebi negativna stvar. 

Moj PC  
4 9 hvala 0
12 godina
Iphone 5 ili galaxy s5

odlucio sam se danas cu otic  po iphonea 5s. hvala vam na savjetima

3 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

odlucio sam se danas cu otic  po iphonea 5s. hvala vam na savjetima

puno sreće :)

16 godina
moderator
Iphone 5 ili galaxy s5
TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice