Pozdrav, zanima me dali netko zna nekog pozudanog prodavaca koji prodaje prednja stakla za iPhone 4s da nije preskupo. Na njuski ih ima vec od 220kn ali sumnjiv prodavac jer nema ni mobitela niti nista, smao uplata na racun i onda kao stigne na kucna vrata. Trazim nesto da je do 250kn pa ako moze neki link na nekog pouzdanog. Takoder dali su ekrani na 4 i 4s isti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
Ok puno hvala na svajetima. Da treba mi digitizer+lcd. Nije meni problem narucit izvana nego mi je problem cekati 10ak dana-2 tjedna ili cak i vise pa bih uzeo u hr. Inace nasao sam ovo: http://iphone-oprema.net/webshop/display-iphone-4s-crni/ , 330kn u ducanu sto mi se cini uredu, sad ne znam koliko je to sigurno da nije neko kinesko cesme.
Nitko ti ne može garantirati da polovica toga neće biti kinesko smeće .. Iako kada je već iz dućana mislim da bi trebalo biti ok .. Provjeri još ..
Znaci ovako, staklo je puknuto touch radi, znaci onda digitizer nije osao il sta?
Znaci ovako, staklo je puknuto touch radi, znaci onda digitizer nije osao il sta?
LCD je u redu onda, moras kupit Staklo+Digitizer, odvojeno ni ne mozes jer je jedno slijepljeno na drugo
LCD se moze posebno inace