IPhone 4s prednje staklo

poruka: 9
|
čitano: 10.899
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
IPhone 4s prednje staklo

Pozdrav, zanima me dali netko zna nekog pozudanog prodavaca koji prodaje prednja stakla za iPhone 4s da nije preskupo. Na njuski ih ima vec od 220kn ali sumnjiv prodavac jer nema ni mobitela niti nista, smao uplata na racun i onda kao stigne na kucna vrata. Trazim nesto da je do 250kn pa ako moze neki link na nekog pouzdanog. Takoder dali su ekrani na 4 i 4s isti?

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IPhone 4s prednje staklo
Digitizer (staklo + senzor) je razlog zasto je je sve tako skupa, ne mozes ih kupit odvojeno jer su slijepljeni. 4 i 4S su u sustini isti sto se tog tice ALI samo u sustini, na drugim mjestima imaju za pricvrstit (mount brackets) tako da moras kupit iskljucivo za 4S. Znam da ih na ebayu ima za i manje od 30 dolara pa ako mozes preporucam ti to, potrazi tamo, pogledaj feedback (bar 99.5%), i komentare, s tim nemres fulat. Kod nas je to skakljivo kad bi svako htio pare a ko zna kakva je kvaliteta...
Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IPhone 4s prednje staklo
Sorry kaj ke sve tak nagurano neda mi da pisem u novi red prek moba :/. Inace imas ovo: www.iphoneshopusa.com/en/iphone-4s-repair-kits/213-iphone-4s-diy-touch-panel-glass-screen-lcd-fix-it-kit-black.html, skupo je ali sigurno! Takoder razliciti su i za crnu odnosno bijelu verziju, link sam ti dao u pretpostavci da imas crnu. Inace ako ovi nemaju shipping za hr (ili nije prihvatljiv), potrazi istu stvar na ebayu. Nemoj u servise kod nas u HR oderat ce ti 700+ kn, i reci, je li ti neprihvatljivo narucivat s ebaya? Nit se ceka puno, sigurno je, pouzdano, tako da ako mozes jako preporucam. Ako ne reci pa cemo vec nesto nac :)
Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IPhone 4s prednje staklo
I jos nesto, sto se njuskala tice, iskljucivo se dogovaraj za primopredaju na principu videno-potvrdeno-valjano-placeno-prodano, licem u lice i nikako vise, samo kesom, i ako ti je imalo sumnjiv slobodno reci ti to ne bi uzimao. Ni slucajno nikakve uplate na racun pa da strepis kad (i ako uopce) ti stigne. Sretno
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
IPhone 4s prednje staklo

Ok puno hvala na svajetima. Da treba mi digitizer+lcd. Nije meni problem narucit izvana nego mi je problem cekati 10ak dana-2 tjedna ili cak i vise pa bih uzeo u hr. Inace nasao sam ovo: http://iphone-oprema.net/webshop/display-iphone-4s-crni/ , 330kn u ducanu sto mi se cini uredu, sad ne znam koliko je to sigurno da nije neko kinesko cesme.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: IPhone 4s prednje staklo

Nitko ti ne može garantirati da polovica toga neće biti kinesko smeće .. Iako kada je već iz dućana mislim da bi trebalo biti ok .. Provjeri još .. 

GL&HF
16 godina
neaktivan
IPhone 4s prednje staklo
Uh, nisam shvatio da ti je otisao i LCD, onda moras kupiti Glass+Digitizer kit i LCD. Ili si se zabunio? 330 je koliko toliko prihvatljiva cijena, ako ne mozes cekat, go for it
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mojpismonosa kaže...
Uh, nisam shvatio da ti je otisao i LCD, onda moras kupiti Glass+Digitizer kit i LCD. Ili si se zabunio? 330 je koliko toliko prihvatljiva cijena, ako ne mozes cekat, go for it

Znaci ovako, staklo je puknuto touch radi, znaci onda digitizer nije osao il sta?

16 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Mojpismonosa kaže...

Znaci ovako, staklo je puknuto touch radi, znaci onda digitizer nije osao il sta?

LCD je u redu onda, moras kupit Staklo+Digitizer, odvojeno ni ne mozes jer je jedno slijepljeno na drugo

LCD se moze posebno inace

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice