Iphone 4 žute točke

poruka: 1
|
čitano: 968
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Iphone 4 žute točke

21.7.2011 sam zamijenio svoj iphone i u servisu dobio novi iphone 4 zajedno s produženom garancijom. Ona je sada već istekla, a meni se prije par dana u lijevom kutu mobitela pojavljuju žute točke koje su rezultat brze isporuke iphone uređaja. Navodno se kod lemljenja uređaja, neki od njih nisu isparili, jer su ih već morali isporučavati. ( Techradar:

Yellow spots on the screen

Some iPhone 4 owners have reported yellow spots, well, more like blotches, really, appearing on the iPhone 4's screen. This is actually caused (in rare cases) by the laminating process Apple uses to create the screen not having enough time to finish the evaporation process.

The solution isn't very exciting, but apparently it works - you simply need to wait for it to finish and the yellow spots should go away on their own. If you're still not satisfied then simply return your phone to Apple.)

Pošto se to meni tek nedavno počelo primjećivati, zanima me, bili mi t-com prihvatio reklamaciju. Nikad mi se to do sada nije vidjelo, ali sada je baš izraženo i iritanto. Ili će mi zamjeniti lcd i naplatiti. Mislim, ipak je to greška apple-a a ne mene.

Identično kao i kod mene, samo meni ide s vrha lcd-a prema dole i jače se vidi Identično kao i kod mene, samo meni ide s vrha lcd-a prema dole i jače se vidi
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 12:18 (mesomeone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice