IPhone 4 - popravak

poruka: 4
|
čitano: 2.303
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
IPhone 4 - popravak

Pozdrav sivma, evo ovako.. Radi se o iPhone-u 4 kojeg sam kupio prije godinu dana, sve je funkcioniralo bez ikojeg problema do jednom. Ostavio sam ga preko noci na punjacu. Ujutro kad sam ga krenuo skinuti skuzio sam da je spoj između punjača i samog kućišta mobitela oksidirao (pozelenio), nije toliko jako ali dovoljno da se primjeti. Mobitel nisam mogao upaliti pa sam pomislio da je nesto sa baterijom. 

Drugi dan sam ga odnesao u T-mobile i tamo su ga  pregledali i poslali na servis. Nakon mozda dva tjedna dobio sam odgovor da ga nemogu popraviti u jamstevon roku, jer se kvar dogodio pod vanjskim utjecajem nekakve tekućine. I tada je krenulo moje dopisivanje sa njima, uglavnom danas 6 mijeseci kasnije dop**dilo mi je vise i planiram ga podic sa u T-mobile-u.

Dali su mi mogućnost da ga zamijenim za novi uz 1.500 kuna nadoplate (no to ne zelim jer sam ga za kunu kupio), jel znate mozda koliko bi dosao otprilike popravak toga negdje u nekom Žnj servisu. Mislim da bi  samo trebalo zamijeniti onaj priključak sa kabla u mobitel.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 14:30 (Kekin).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IPhone 4 - popravak

Ma ti t-scum, vip itd servisi su ti u totalnom ku*cu, pod garanciju im jako malo stvari spada, a ovo šta spada oni smisle da je nešto drugo samo da nebi išlo pod garanciju, pa da bi prodali ti još jedan uređaj, daju ti ga za jeftinije. Okani se njih:)

Pitaj tu ili tu

STOP ACTA! http://www.cdkeystalk.com/
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
IPhone 4 - popravak

Probaj ovdje: http://www.iportal.com.hr/servis

I nije baš žnj servis,mom frendu su zamjenili ipad2 ekran bez problema,za 1200 kn.

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: IPhone 4 - popravak

Točno ista se meni stvar dogodila, VIP-ov iPhone, i isto tako 1500 kn nadoplate nude novi koji bi preuzeo garanciju od starog.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice