Iphone 4 i installous 4

poruka: 12
|
čitano: 5.906
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Iphone 4 i installous 4

Halo narode

imam pitanje u vezi ovog naslova teme, svugjde sam trazio pojasnjenja ali nigdje nisam nasao detaljno, dakle imam sve sto treba iphone 4, cydiu, installous 4, appsinc 4 ido sada sam skinuo par aplikacija preko doticnog programa, uvjek sam birao sa nekih drugih stranica a ne preko appstora jer mi tamo uvjek pise cijena, nasao sam negdje da je ta cijena samo informativna, ali ja sam nekidan skinuo neku aplikaciju bas sa appstora (preko installousa) i naplatio mi je ,,,,,, imam registriran acount na app storeu i visacarticu pa mi je mozda zato naplatilo, ali bas me zanima da li to stvarno svima naplacuje aplikacije kad preko installousa ides na download iz app store ili je meni nesto pobrkano, sa drugih stranica koje installous ponudi nema placanja dakako,

Vi koji imate iskustva s ovim dajte mi malo vasih misljenja i pomoci. Neke stvari zaista vrijede da se kupe ali ima puno stvari koje su bez veze ili ih samo zelim isprobati nakratko, pa mi se ne placa bas svaku, a ako vrijedi onda cu je lako platit

Hvala svima unaprijed

olio wwe

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone 4 i installous 4

Evo ti prijedlog za instalaciju ipa fajlova, skini ifunbox, preko njega instaliraj aplikacije, ako nisi siguran za Installous, googlaj za apptrackr, gdje možeš skinut aplikacije

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2011 21:58 (Flying Dutchman).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Re: Iphone 4 i installous 4
olio wwe kaže...

Halo narode

imam pitanje u vezi ovog naslova teme, svugjde sam trazio pojasnjenja ali nigdje nisam nasao detaljno, dakle imam sve sto treba iphone 4, cydiu, installous 4, appsinc 4 ido sada sam skinuo par aplikacija preko doticnog programa, uvjek sam birao sa nekih drugih stranica a ne preko appstora jer mi tamo uvjek pise cijena, nasao sam negdje da je ta cijena samo informativna, ali ja sam nekidan skinuo neku aplikaciju bas sa appstora (preko installousa) i naplatio mi je ,,,,,, imam registriran acount na app storeu i visacarticu pa mi je mozda zato naplatilo, ali bas me zanima da li to stvarno svima naplacuje aplikacije kad preko installousa ides na download iz app store ili je meni nesto pobrkano, sa drugih stranica koje installous ponudi nema placanja dakako,

Vi koji imate iskustva s ovim dajte mi malo vasih misljenja i pomoci. Neke stvari zaista vrijede da se kupe ali ima puno stvari koje su bez veze ili ih samo zelim isprobati nakratko, pa mi se ne placa bas svaku, a ako vrijedi onda cu je lako platit

Hvala svima unaprijed

Ne kužim poantu tvoga pitanja? Ima instaliran installous. Uđeš u njega nađeš aplikaciju koju oćeš skinut i jednostavno odabereš neki hosting server, ne appstore(valjda i sam vidiš da je to samo link koji te prebaci u appstore na tu aplikaciju). Stisneš ono regular, pricekas 14 sekundi i download now stisnes(tako je na fileappeu), ja preko njega najcesce skidam a ovi drugi su isto jednostavni.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
16 godina
neaktivan

Pa to sam i napisao da preko drugih stranica (ne link na app store) ide bez problema, no ne sve aplikacije , ali mene je zanimalo bas app store jer je netko negdje napisao da se sa ins. moze skidati aplikacije iz apstore bez placanja pa sam mislio da netko od vas zna vise, eto to ti je poanta

olio wwe
17 godina
neaktivan
Iphone 4 i installous 4

Nebudiškrt!

Y'know Fry, of all the friends I've had, you're the first!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ha ha dobra, nije u tome stvar, stvar je dali funkcionira ili ne

olio wwe
13 godina
protjeran
olio wwe kaže...

ha ha dobra, nije u tome stvar, stvar je dali funkcionira ili ne

Pa sve one aplikacije na installousu su ti u app storu, ne kužim šta pričaš.

13 godina
neaktivan
Iphone 4 i installous 4

To su ti samo crackane aplikacije iz App Stora, a kad stisneš da ti otvori App Store, normalno da će ti naplatiti jer kupuješ neku vrstu license za njih

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Beagle kaže...

To su ti samo crackane aplikacije iz App Stora, a kad stisneš da ti otvori App Store, normalno da će ti naplatiti jer kupuješ neku vrstu license za njih

Točno to. Jer kad ti stisneš appstore on tebe linka na appstore, nači više nisi u instalousu, nego si u appstoru, isto koda si direktno išo u njega.

16 godina
neaktivan
Iphone 4 i installous 4

Večinu aplikacija koje se plaćaju skidam sa apptrackr ( upište u google i prvo ).

Ko je još vidio kupovat aplikacije {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 19:53 (NoOne1).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Beagle kaže...

eto zar je samo to tako tesko bilo napisat,, samo sam od vas koji znate vise od mene to htio cuti jer ima svakakvih glasina pa sam htio provjeriti

thnx

olio wwe
13 godina
neaktivan
Iphone 4 i installous 4
Molim pomoc. Dosli su novi hostovi. Bayfiles, oron, uploading, mediafire i sl. Fileape, filedude lagano odlazi. Updateao sam hackulo resources i sad mi skida samo s bayfilesa i uploadinga. Kako rjesit mediafire i ostale. Ako neko zna molim za pomoc. Ili ak zna nekog iphone lumena da mi da broj pa da mi covjek sve objasni. Fala lijepo

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice