Halo narode
imam pitanje u vezi ovog naslova teme, svugjde sam trazio pojasnjenja ali nigdje nisam nasao detaljno, dakle imam sve sto treba iphone 4, cydiu, installous 4, appsinc 4 ido sada sam skinuo par aplikacija preko doticnog programa, uvjek sam birao sa nekih drugih stranica a ne preko appstora jer mi tamo uvjek pise cijena, nasao sam negdje da je ta cijena samo informativna, ali ja sam nekidan skinuo neku aplikaciju bas sa appstora (preko installousa) i naplatio mi je ,,,,,, imam registriran acount na app storeu i visacarticu pa mi je mozda zato naplatilo, ali bas me zanima da li to stvarno svima naplacuje aplikacije kad preko installousa ides na download iz app store ili je meni nesto pobrkano, sa drugih stranica koje installous ponudi nema placanja dakako,
Vi koji imate iskustva s ovim dajte mi malo vasih misljenja i pomoci. Neke stvari zaista vrijede da se kupe ali ima puno stvari koje su bez veze ili ih samo zelim isprobati nakratko, pa mi se ne placa bas svaku, a ako vrijedi onda cu je lako platit
Hvala svima unaprijed