Zanima me važe mišljenje. Koji je bolji za poslovne korisnike,koji je bolji za multimediju i slične stvari. Dvoumim se između ove dvije "mašine" je ih se može dobiti nešta jeftinije u itarifi a sad produžujem ugovor...pa bi molio nekog da mi kaže...
SE X10!
Razlog?
Ah sad, za poslovnu stranu bi ti preporučio X10 ako ti je potrebno više funkcija nego sam e-mail
A za multimedijsku stranu bih išao na iPhone.. ali ako su ti samo glazba i možda slikanje važni, a ne recimo i aplikacije, onda X10
Zavisi u koliko poslovne i multimedijske svrhe ga misliš korisiti. A ako ti se nežuri možeš pričekati novi iPhone na ljeto
Iskreno,gledao sam malo taj novi Iphone i ne sviđa mi se...ovaj mi je ok jer ima stvarno svašta...više sam za x10 zbog slikanja i toga,ali me nekako odvlači što nema neke osnovne stvari kao što su flash player...ako npr. ja sad kupim x10 sa 1.6v android-a oću moći sam preko interneta njega nadograditi u 2.1v ili 2.2v kad izađe za x10?
Čim Sony Ericsson izbaci podršku za 2.1 ti ćeš bez problema moći nadograditi mobitel.
Mislim da sam malo prije pročitao nešto u vezi toga u forumu komentari..
EDIT: evo linka http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/xperia-x10-hrvatskoj/50641.aspx?page=2&jumpto=907618&sort=asc&view=flat
Moj glas ide SE-u.
Bas sam jucer kupio X10 mobitel je zmaj.... Jedina zamjerka sto nema "kvalitetni" zvucnik.
Moj glas za X10
Razlog?
Mislim da je besmisleno davati razloge zasto X10 u odnosu na Iphone ;)
Zanima me važe mišljenje. Koji je bolji za poslovne korisnike,koji je bolji za multimediju i slične stvari. Dvoumim se između ove dvije "mašine" je ih se može dobiti nešta jeftinije u itarifi a sad produžujem ugovor...pa bi molio nekog da mi kaže...
Dal mislis igrat igre?
@Autor teme, iPhone ti ima ogromni App store sa puno igara i programa, ali Android Market je u usponu i nije loš.
Dal mislis igrat igre?
ma to uopće nije toliko važno...za igre (čitaj kvalitetne) imam komp...
@Autor teme, iPhone ti ima ogromni App store sa puno igara i programa, ali Android Market je u usponu i nije loš.
Preduhitrio si nas :)
Moj glas isto xperiji zbog boljeg zvucnika 
Jedva sam čekao da se pojavi SE X10, ali sad sam ponešto razočaran što nema multitouch i nisam siguran da ću ga kupiti. Stvarno šteta, uz multitouch pa da još ima xenonsku bljeskalicu bio bi nenadje**v...
Dal mislis igrat igre?
ma to uopće nije toliko važno...za igre (čitaj kvalitetne) imam komp...
Jedva sam čekao da se pojavi SE X10, ali sad sam ponešto razočaran što nema multitouch i nisam siguran da ću ga kupiti. Stvarno šteta, uz multitouch pa da još ima xenonsku bljeskalicu bio bi nenadje**v...
Za sta ti tocno treba multitouch? O.O
iPhone definitivno. Najjači mob IMO. Ima ludih aplikacija kakvih SE nikad neće imati. Reproduciranje muzike na iPhonu je savršeno. Bolji touchscreen nema na tržištu. Jedino mu je zvučnik slab(ali iovako slušaš preko slušalica) i baterija mu je loša.
Šalim se, naravski :D
Southy, što će ti xenonska?! Pa i LED je dobra i možeš je koristiti kao svjetlo
Ja bih kupio iphone 3gs,po meni najbolji mob koji nema konkurenciju(u hardveru,softveru,brzini,milijun app)
S obzirom da ga mogu dobiti za 900kn (onaj od 16bg) mislim da ću ipak njega uzeti...najvažnije mi je da mogu ići na internet(naravno,da ima WLAN,da ne trošim stalno pare s računa) i da ima koliko toliko dobru kameru...e da,jedno pitanje...jel na iphone mogu staviti cijeli film od cca. 800mb i gledat ga pod predavanjem kad mi dosadno...
Ali, ako je 900kn, onda uzmi
Uzmem u tarifi I300 i prvih 6 mj. plačam kao da trošim I150. Kad prođu tih 6. mjeseci mogu se,bez ikakve naknade, prebaciti u nižu tarifu tj. I150!
koji mobitel moze konkurirati iphonu 3gs ako gledamo graficki cip?
koji mobitel moze konkurirati iphonu 3gs ako gledamo graficki cip?
jel sve u njemu ?
Imam iPhone već godinu dana.uređaj je pre odlican.ništa nije bez mana kao i iPhone.baterija mu je slaba(puni ćeš ga svaku veće), zvucnik i to je to.a za sve drugo je odličan.kamera,app store,multimedija,glazba ....
Sto se tiče filmova ja ih imam dvadesetak.rezolucija solidna,kad stavis slusalice i zvuk je .sto se
tiče titlova tu ti nemogu puno reć jer ih nemam ali sam vidio na iPod Classic-u da se titlovi mogu dobro vidjeti iako je ekran duplo manji.
Ako te još šta zanima samo vici ;)
...još samo da uspijem svoje nagovoriti i provjeriti jel se to stvarno u t-mobile može i ja sretan...iako bi možda više volio X10 i Iphone će mi biti jako,čak i predobar onome čime ću se služiti...p.s. baterija na 3Gs-u je ista kao i na 3G ili?
...ako bi uzeo 3GS, jel mogu koristit aplikacije kao i za 3G?