IPhone 3GS - problem kod restartanja

poruka: 3
|
čitano: 1.094
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav,

Kao što sam naziv teme kaže javio mi je problem prilikom restartanja iPhona 3gs. Tj. proces restartanja je zavrsio i treba ponovo unjet podatke (jezik, drzavu..itd). E sad kad to zavrsi mobitel se treba spojit s iTunes-om i tu dolazi do problema- naime iTunes izbaci   poruku ''There is no SIM card installed to your iPhone you are attempting to activate''. SIM kartica je ispravna (radi na drugom mobitelu) a i mobitel je dekodiran.

Inaće novi sam s iPhoneom (imam ga svega tjedan dana). Pa eto ako netko zna molio bi da pomogne ;)

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: IPhone 3GS - problem kod restartanja
3GSapple kaže...

Pozdrav,

Kao što sam naziv teme kaže javio mi je problem prilikom restartanja iPhona 3gs. Tj. proces restartanja je zavrsio i treba ponovo unjet podatke (jezik, drzavu..itd). E sad kad to zavrsi mobitel se treba spojit s iTunes-om i tu dolazi do problema- naime iTunes izbaci   poruku ''There is no SIM card installed to your iPhone you are attempting to activate''. SIM kartica je ispravna (radi na drugom mobitelu) a i mobitel je dekodiran.

Inaće novi sam s iPhoneom (imam ga svega tjedan dana). Pa eto ako netko zna molio bi da pomogne ;)

Kak je dekodiran tvornicki ili pomocu softvera?

Jel znas di je kupljen mob?

http://isvijet.com.hr
13 godina
neaktivan

jailbreak je napravljen na njemu prije mozda godinu dana, kupljen je u t-com -u

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice